blaira Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Savannah napisał(a):A dostałaś już potwierdzenie? Jak nie to czekaj cierpliwie, bo domyślam się co się działo w czwartek czyli w ostatni dzień zgłoszeń jak wiele ludzi(znając życie) zgłaszali na ostatnią chwilę....:roll: Savannah`a...nie u mnie inna sytuacja. Zglaszalam mailowo, ale mam potwierdzone zgloszenie. Jednak popelnilam mala gafe ,wplacilam za klubowa na konto, ktore jest podane na ich stronie, bo na zgloszeniu jakos je ominelam i nie zauwazylam.A okazalo sei ze trzeba bylo na inne ich konto wplacic. W czwartek wyslalam potwierdzenie przelewu. Oto chodzi. Mam nadzieje ze mi przyjma ;) pozdr. Quote
Savannah Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 blaira napisał(a):Savannah`a...nie u mnie inna sytuacja. Zglaszalam mailowo, ale mam potwierdzone zgloszenie. Jednak popelnilam mala gafe ,wplacilam za klubowa na konto, ktore jest podane na ich stronie, bo na zgloszeniu jakos je ominelam i nie zauwazylam.A okazalo sei ze trzeba bylo na inne ich konto wplacic. W czwartek wyslalam potwierdzenie przelewu. Oto chodzi. Mam nadzieje ze mi przyjma ;) pozdr. Dzięki za wyjaśnienie :) No to powinni sie zorientować i Ci przyjąć :) Pzdr. Quote
Nugatika Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Atena napisał(a):Nugatika- a zapłaciłaś? tak tak ale nie wiem, poradzcie mi co mam zrobić :placz: 20 zapłaciłam i wysłałam maila ze zgłoszeniem, ale bez kopii rodowodu. nie dostałam potwierdzenia zgłoszenie mailem. ????????????????????????? Quote
Natalia_W Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Witajcie. Bylam w czwartek w oddziale i slyszalam ze na maile nie odpisuja narazie bo maja ich za duzo... i sie nie wyrabiaja z terminami... tego dnia byl tam istny sajgon... wiec najlepiej dzwonic i sie pytac bo na maile bym specjalnie nie liczyla... pani byla bardzo wsciekla jak jej sie o nich wogole powiedzialo ...ale to juz osobny temat... pozdrawiam Natala Quote
Lambi Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ja wysłałam zgłoszenie e-mailem misiąc temu i nie dostałam potwierdzenia zwrotnego o przyjęciu zgłoszeniu. Ale zadzwoniłam, żeby potwierdzić i jesteśmy na liście. Także myślę, że nie ma co panikować ;)jak się nie otrzymało potwierdzenia zwrotnego tym bardziej jak ktoś teraz wysyłał. Najlepiej zadzwońcie w poniedziałek rano. Quote
Gonia Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Poszukuję transportu dla jednej osoby z jamnikiem,z Trójmiasta do Poznania 11.11.07.Dorzuca się do paliwa. Kontakt [email protected] Quote
Natalia:) Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 To w takim razie nie wiem co robić, bo podobno mieli problem ze skrzynką i nie które mogły nie dojść. Czy jeśli wyśle dzisiaj faxem to mnie uwzględniom bo nie chce ryzykować, że mnie nie przyjmą bo nic nie doszlo. Proszę o szybką odp. Quote
pingwinek=] Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 o Boże spoznilam sie 4 dni, czy nie przedluza zgloszen :(?? (przepraszam ale nie mam czasu czytac calego watku- jesli w ogole bylo postawione takie pyt.) Quote
PARSONRK Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 'pingwinek= napisał(a):;7222091']o Boże spoznilam sie 4 dni, czy nie przedluza zgloszen :(?? (przepraszam ale nie mam czasu czytac calego watku- jesli w ogole bylo postawione takie pyt.) Zadzwoń i zapytaj Quote
gonpak Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dziś dzwoniłam do O/Poznań pani bardzo uprzejmie potwierdziła mi przyjęcie psa na międzynarodówkę i klubówkę, pytałam tez o koleżankę zza granicy i też dostałam odpowiedź, Quote
Savannah Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 'pingwinek= napisał(a):;7222091']o Boże spoznilam sie 4 dni, czy nie przedluza zgloszen :(?? (przepraszam ale nie mam czasu czytac calego watku- jesli w ogole bylo postawione takie pyt.) Niestety, nie ma mowy o przedluzeniu terminu zgloszen! Quote
ewaf Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Nie wiecie przypadkiem czy będzie na stronie o/Poznań podana lista zgłoszonych piesków ? Quote
Agnieszka K. Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Będzie pewnie plan sędziowania - Poznan zaaaawsze trzyma stawki w tajemnicy :) :) :) Quote
Savannah Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ewaf napisał(a):Nie wiecie przypadkiem czy będzie na stronie o/Poznań podana lista zgłoszonych piesków ? bedzie tylko i wylacznie plan sedziowania:razz: Quote
quadrupedium Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ciekawość już nie daje spokoju :lol:. Kiedy można spodziewać sie tych informacji? Quote
Savannah Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pewnie jakies dwa tygodnie przed wystawa...moze wczesniej. Quote
panienkabubu Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Savannah napisał(a):Pewnie jakies dwa tygodnie przed wystawa...moze wczesniej. No to czekamy :) Quote
Fantazja-19 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czy może mi ktoś napisać czy Związek w Poznaniu przedłużył termin przyjmowania zgłoszeń na wystawę? Natalia Quote
Savannah Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Fantazja-19 napisał(a):Czy może mi ktoś napisać czy Związek w Poznaniu przedłużył termin przyjmowania zgłoszeń na wystawę? Natalia Nie, ZK Poznan nigdy nie przedluza terminow. Termin ostateczny był do 20.09.2007 Quote
Natalia:) Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 My zgloszeni i przyjęci naszczęście. :p Dzwoniłam i dopiero za 3 razem się dodzwoniłam. Naszczęście szybko mi poszło, ale to wygląda jak audiotele. Traf na wolną linię. Nagroda :potwierdzenie zgłoszenia :lol: Quote
Agappe Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Savannah napisał(a):bedzie tylko i wylacznie plan sedziowania:razz: qrcze ja to bym chciała chociaż wiedziec ile będzie zagranicznych psiaków w "mojej" rasie. sama psa nie zgłosiłam, ale jeżeli zgłoszonych jest dużo psiaków spoza Polski to może bym się przejechała towarzystko.. myślicie, że związek będzie mógł udostępnić takie informacje???:roll::roll::roll: Quote
Savannah Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Agappe napisał(a):qrcze ja to bym chciała chociaż wiedziec ile będzie zagranicznych psiaków w "mojej" rasie. sama psa nie zgłosiłam, ale jeżeli zgłoszonych jest dużo psiaków spoza Polski to może bym się przejechała towarzystko.. myślicie, że związek będzie mógł udostępnić takie informacje???:roll::roll::roll: Aqappe nie chce byc pesymistka, ale takich 'szczegołow' jak ilosc zagranicznych psow w rasie to ci raczej na pewno nie podadza...:cool1: Quote
Agappe Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Savannah napisał(a):Aqappe nie chce byc pesymistka, ale takich 'szczegołow' jak ilosc zagranicznych psow w rasie to ci raczej na pewno nie podadza...:cool1: szczegółów?? eh nie chce wiedzieś z jakich krajów, w jakich klasach, jakiej płci, itp. tylko ile (nawet mniej więcej) i czy w ogóle.. qrcze ta wiedza przecież nie może nikomu "zaszkodzić":roll::shake: Quote
Recommended Posts