Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Savannah napisał(a):
A dostałaś już potwierdzenie? Jak nie to czekaj cierpliwie, bo domyślam się co się działo w czwartek czyli w ostatni dzień zgłoszeń jak wiele ludzi(znając życie) zgłaszali na ostatnią chwilę....:roll:

Savannah`a...nie u mnie inna sytuacja. Zglaszalam mailowo, ale mam potwierdzone zgloszenie.
Jednak popelnilam mala gafe ,wplacilam za klubowa na konto, ktore jest podane na ich stronie, bo na zgloszeniu jakos je ominelam i nie zauwazylam.A okazalo sei ze trzeba bylo na inne ich konto wplacic. W czwartek wyslalam potwierdzenie przelewu.

Oto chodzi. Mam nadzieje ze mi przyjma ;)
pozdr.

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira napisał(a):
Savannah`a...nie u mnie inna sytuacja. Zglaszalam mailowo, ale mam potwierdzone zgloszenie.
Jednak popelnilam mala gafe ,wplacilam za klubowa na konto, ktore jest podane na ich stronie, bo na zgloszeniu jakos je ominelam i nie zauwazylam.A okazalo sei ze trzeba bylo na inne ich konto wplacic. W czwartek wyslalam potwierdzenie przelewu.

Oto chodzi. Mam nadzieje ze mi przyjma ;)
pozdr.

Dzięki za wyjaśnienie :) No to powinni sie zorientować i Ci przyjąć :)
Pzdr.

Posted

Atena napisał(a):
Nugatika- a zapłaciłaś?

tak tak
ale nie wiem, poradzcie mi co mam zrobić :placz:
20 zapłaciłam i wysłałam maila ze zgłoszeniem, ale bez kopii rodowodu.
nie dostałam potwierdzenia zgłoszenie mailem.

?????????????????????????

Posted

Witajcie.
Bylam w czwartek w oddziale i slyszalam ze na maile nie odpisuja narazie bo maja ich za duzo... i sie nie wyrabiaja z terminami... tego dnia byl tam istny sajgon... wiec najlepiej dzwonic i sie pytac bo na maile bym specjalnie nie liczyla... pani byla bardzo wsciekla jak jej sie o nich wogole powiedzialo ...ale to juz osobny temat...
pozdrawiam
Natala

Posted

Ja wysłałam zgłoszenie e-mailem misiąc temu i nie dostałam potwierdzenia zwrotnego o przyjęciu zgłoszeniu. Ale zadzwoniłam, żeby potwierdzić i jesteśmy na liście. Także myślę, że nie ma co panikować ;)jak się nie otrzymało potwierdzenia zwrotnego tym bardziej jak ktoś teraz wysyłał. Najlepiej zadzwońcie w poniedziałek rano.

Posted

To w takim razie nie wiem co robić, bo podobno mieli problem ze skrzynką i nie które mogły nie dojść. Czy jeśli wyśle dzisiaj faxem to mnie uwzględniom bo nie chce ryzykować, że mnie nie przyjmą bo nic nie doszlo. Proszę o szybką odp.

Posted

'pingwinek= napisał(a):
;7222091']o Boże spoznilam sie 4 dni, czy nie przedluza zgloszen :(??
(przepraszam ale nie mam czasu czytac calego watku- jesli w ogole bylo postawione takie pyt.)

Zadzwoń i zapytaj

Posted

dziś dzwoniłam do O/Poznań pani bardzo uprzejmie potwierdziła mi przyjęcie psa na międzynarodówkę i klubówkę, pytałam tez o koleżankę zza granicy i też dostałam odpowiedź,

Posted

'pingwinek= napisał(a):
;7222091']o Boże spoznilam sie 4 dni, czy nie przedluza zgloszen :(??
(przepraszam ale nie mam czasu czytac calego watku- jesli w ogole bylo postawione takie pyt.)

Niestety, nie ma mowy o przedluzeniu terminu zgloszen!

Posted

Fantazja-19 napisał(a):
Czy może mi ktoś napisać czy Związek w Poznaniu przedłużył termin przyjmowania zgłoszeń na wystawę?

Natalia

Nie, ZK Poznan nigdy nie przedluza terminow.
Termin ostateczny był do 20.09.2007

Posted

My zgloszeni i przyjęci naszczęście. :p
Dzwoniłam i dopiero za 3 razem się dodzwoniłam. Naszczęście szybko mi poszło, ale to wygląda jak audiotele. Traf na wolną linię. Nagroda :potwierdzenie zgłoszenia :lol:

Posted

Savannah napisał(a):
bedzie tylko i wylacznie plan sedziowania:razz:

qrcze ja to bym chciała chociaż wiedziec ile będzie zagranicznych psiaków w "mojej" rasie. sama psa nie zgłosiłam, ale jeżeli zgłoszonych jest dużo psiaków spoza Polski to może bym się przejechała towarzystko.. myślicie, że związek będzie mógł udostępnić takie informacje???:roll::roll::roll:

Posted

Agappe napisał(a):
qrcze ja to bym chciała chociaż wiedziec ile będzie zagranicznych psiaków w "mojej" rasie. sama psa nie zgłosiłam, ale jeżeli zgłoszonych jest dużo psiaków spoza Polski to może bym się przejechała towarzystko.. myślicie, że związek będzie mógł udostępnić takie informacje???:roll::roll::roll:

Aqappe nie chce byc pesymistka, ale takich 'szczegołow' jak ilosc zagranicznych psow w rasie to ci raczej na pewno nie podadza...:cool1:

Posted

Savannah napisał(a):
Aqappe nie chce byc pesymistka, ale takich 'szczegołow' jak ilosc zagranicznych psow w rasie to ci raczej na pewno nie podadza...:cool1:

szczegółów?? eh nie chce wiedzieś z jakich krajów, w jakich klasach, jakiej płci, itp. tylko ile (nawet mniej więcej) i czy w ogóle.. qrcze ta wiedza przecież nie może nikomu "zaszkodzić":roll::shake: