Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marycha35 napisał(a):
Cholera, c o ś trzeba zrobić!!!
Wiem....Dzisiaj mam załamkę- w mojej okolicy znalazłam następne dwa psy(na ulicy), których nie mogę zostawic bez pomocy...masakra, jestem załamana dzis i podłamana wszystkim, co mnie otacza.....:-(

Posted

madziakato napisał(a):
Jeszcze nadzieja w "Vivie".....

Dla Ivy ???
Zaglądam często, ale nie odzywam się, bo ciężko tu coś pisać, żeby nie bluzgać na tego pseudowłaściciela, na los, na cały ten cholerny niesprawiedliwy świat ...

Posted

DONnka napisał(a):
Dla Ivy ???
Zaglądam często, ale nie odzywam się, bo ciężko tu coś pisać, żeby nie bluzgać na tego pseudowłaściciela, na los, na cały ten cholerny niesprawiedliwy świat ...
Tak, dla Ivy. Ja też nie piszę regularnie, ale szukam dla niej pomocy cały czas.

Posted

I ja zaglądam choć nie piszę, bo już pisałam, że:
Warunki jakie ma sunia nie są najgorsze, ale pozostawiają wiele do życzenia i nie spełniają wymogów ustawowych. Organizacja może więc postawić warunki do ich spełnienia m.in. poprawa budy (w tym i ocieplenie), codzienne karmienie (także w weekendy) itp. Ich nie spełnienie, a jest więcej niż pewne, że nie będą spełnione, może dać podstawę do zabrania suni.

Posted

Sunia jest doglądana przez nas- tyle tylko, przynajmniej na razie mogę dla niej zrobić....Oby dwie organizacje, które chciały pomóc "poległy", więc ja już nie wiem, co mam zrobić.....:-(

Posted

To szlag może człeka trafić. Soreczki, ale jakieś słabawe te organizacje... Psiak jest w kicha warunkach, właściciel nie poprawia ich, sunia tam cały czas siedzi, błagam noo!!!!

Posted

Marycha35 napisał(a):
To szlag może człeka trafić. Soreczki, ale jakieś słabawe te organizacje... Psiak jest w kicha warunkach, właściciel nie poprawia ich, sunia tam cały czas siedzi, błagam noo!!!!
Czekam jeszcze na VIVĘ, ma się odezwać, zgłosiłam już ponad tydzień temu...

Posted

bela51 napisał(a):
Czy Aneta do Ciebie dzwoniła ? Pytała mnie o Twoj tel. ale ja niestety nie mam.
Myśmy rozmawiały,ale dość dawno, a pytała teraz, ostatnio?- ja do niej mam nr, a mój nr to 696 474 509