Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A żeby nie było, że zaniedbuję Bazylkowy blog to powiem Wam (ale ciągle w temacie przewodnim :diabloti:), że byłam z nim dziś na spacerze w końskich okolicach. Był tak zaaferowany, że kompletnie stracił kontakt z rzeczywistością. W ogóle nie mogłam do niego dotrzeć :evil_lol:. Najpierw wyczuł tylko zapach, zjeżył się cały i ciągnął w stronę płotu, za którym były przyczepy dla koni. Potem troszkę ochłonął, ale jak zobaczył konia to znowu się wyautował i znów zero kontaktu. Patrzył jak zauroczony, ciągnął do koników, a w końcu zaczął jęczeć i szczekać i musiałam go zabrać.

A tu foteczka zaległa, żebyście nie płakali, że Bazylka dawno nie widzieliście ;).

Posted

A po konkursie skoków był finał zawodów w zaprzęgach konnych.

YouTube - Zawody konne 5

Wyścig finałowy.

YouTube - Zawody konne 6

Runda honorowa zwycięzców.

YouTube - Zawody konne 7

A na koniec, na pożegnanie widzów, zagrała typowo śląska górnicza orkiestra dęta :evil_lol:.

YouTube - Zawody konne 8

I to już naprawdę koniec :diabloti:. Już nie będę Was zamęczać końskimi historiami ;).

Posted

[quote name='maciaszek']Rufusowa, muszę Cię zmartwić. To była cała historia...

:placz:

;)

fotki koniowe fajne chociaż pewnie nie oddają atmosfery :cool3:
filmiki zobacze jak moj szef sobie pojdzie ;)

Bazyliszek w alkowie :loveu:

Posted

ja chcialabym przedstawic dwa amstaffy ktore sa pod moja opieka i ktore moge uratowac tylko dzieki wspolpracy z dziewczynami z fundacji SOS za co WIELKIE DZIEKI DLA NICH !!!

oba psy przebywaja w hotelu, oba psy potrzebuja wsparcia finansowego, oba psy potrzebuja domu !!!
pilnie potrzebne sa pieniadze na utrzymaniu psow w hotelu, nie badz obojetny pomoz nam pomagac !!!

Amstaff Omen umrze bez waszej POMOCY !!! (50100529:cool: - Aukcje internetowe Allegro
Amstaff Budrys bez waszej pomocy trafi za kratki! (501017387) - Aukcje internetowe Allegro

Budrys to wspanialy dwu letnie amstaff oddany z powodu narodzin dziecka.
[Sosnowiec] Budrys PILNIE POTRZEBNA KASA NA HOTEL

Omen to wspanialy bialy amstaff zabrany z katowickiego schroniska, przez ten krotki czas dwoch moze trzech tygodni zdazyl trafic do adopcji i z niej wrocic. Nie potrafi zostawac sam, szukamy mu domu z doswiadczeniem i z duza iloscia czasu wolnego !!!
[Katowice] Omen jedzie do Mosii na hotel, potrzebne FUNDUSZE na hotel i leczenie!!!

Posted

[quote name='rwpb']A gdzie są fotki Bazyliszka skaczącego przez przeszkody? Nie dostał swojej szansy?Naprawdę wierzysz w to, że ten leniuch by skakał :evil_lol:? Jak chodził na szkolenie to kilka razy próbowaliśmy go przetestować na torze do agility, gdzie między innymi były przeszkody do przeskoczenia. Kończyło się na tym, że Bazyl przebiegał obok, a przez przeszkodę przeskakiwałam ja albo TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Odzyskaliśmy komp (który był się zepsuł) i teraz Was trochę pomęczę fotkami z walki o smoka i smokiem.