Beatkaa Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 (edited) Melduję się u Mentoska wieczorkiem :) ps.Proszę Marysiu o potwierdzenie na wątku bazarkowym kiedy pieniążki dotrą : http://www.dogomania.pl/forum/threads/246246-ROZLICZAMY-Bazarek-cegiełkowy-rozdajemy-buziaki-uściski-i-uśmiechy-do-21-08-13/page6 Dziękuję ;) Edited August 25, 2013 by Beatkaa Quote
asiuniab Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 asiuniab napisał(a):kochane ja mam dla Marcelka 16 zł od cioci cancer43, już jakiś czas, i nie bijcie, ale jak tylko dotrę do konta to przeleję (dziś wieczorkiem); a dla Królewicza ode mnie miziaki; a ja nierozważna, ale broń boże nie romantyczna, proszę o nr konta skarbnika na prw. Quote
asiuniab Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Martika@Aischa napisał(a):naszej kochanej cioci cancer ogromnie dziękujemy :loveu: Asiu są jakieś zapytania o Marcelka - Mentosa ??? Może nowe zdjęcia pomogą :roll: jak je tylko dostanę zaraz wstawię. niestety nic, głucha cisza:( Quote
Marysia R. Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 asiuniab napisał(a):a ja nierozważna, ale broń boże nie romantyczna, proszę o nr konta skarbnika na prw. Wysłałam:) Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Malgoska napisał(a):jak tam maluszek? Marcelek - Mentosek aniołek do ludzi ;) z psiakami niestety różnie :( większości wręcz nie toleruje także musi trafić do domu gdzie będzie jedynakiem. Quote
Marysia R. Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Mentosek dostał 38zł z bazarku od Beatkaa, dziękujemy:lol: Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) Zdjęcia niestety takie sobie. Podjadę jeszcze raz i zrobimy kolejne. Tym razem z dobrze nastawionym i naładowanym aparatem. Edited August 26, 2013 by Martika@Aischa Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Mentosek troszeczkę się juz zaokrąglił ;) już kości na doopince tak nie sterczą :) jeszcze trochę a nam chłopak wypięknieje ;) Quote
Beatkaa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Marysia O. napisał(a):Mentosek dostał 38zł z bazarku od Beatkaa, dziękujemy:lol: Super :) Mogę prosić o potwierdzenie na bazarku? : http://www.dogomania.pl/forum/threads/246246-ROZLICZAMY-Bazarek-cegie%C5%82kowy-rozdajemy-buziaki-u%C5%9Bciski-i-u%C5%9Bmiechy-do-21-08-13/page6 Dziękuję ;) fajny z Marcelka psiaczek :) http://i44.tinypic.com/w13dd1.jpg słodko :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 http://i44.tinypic.com/w13dd1.jpg Mentosek jest wręcz przyklejony do Pani Anetki :) byle by tylko była blisko i najlepiej skupiała uwagę tylko i wyłącznie na nim ;) Quote
Marysia R. Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Fajny psiuch z Mentoska:D Beatkaa już potwierdziłam na bazarku, przepraszam zapomniałam, że maiłam to zrobić;) Wpłynęło również dla Mentosa 40zł od AnnaA (wpłata stałej deklaracji do grudnia), dziękuję:lol: Quote
Nadziejka Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 :iloveyou::Cool!::Cool!:Marczello mój okruszeczek ciudnyyyyyyyyyyyyy:D:buzi: Quote
Onaa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Marcelek Mentosek w rzeczywistości jest ładniejszy i ma wiele uroku :). Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Dogo07 napisał(a):Marcelek Mentosek w rzeczywistości jest ładniejszy i ma wiele uroku :). oj tak :) zgadzam się jak najbardziej :) bardzo ale to bardzo zyskuje przy bliższym poznaniu :) Quote
paula_t Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Martika, wcale nie są złe te zdjęcia, spokojnie można je wykorzystam do ogłoszeń :) A jak już się uda opanować techniczne sprawy, to zrobi się Marcelkowi nowe ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 paula_t napisał(a):Martika, wcale nie są złe te zdjęcia, spokojnie można je wykorzystam do ogłoszeń :) A jak już się uda opanować techniczne sprawy, to zrobi się Marcelkowi nowe ;) bardzo bardzo się cieszę że uda się z nich coś wykombinowac ;) Zrobimy wkrótce kolejne tym razem bardziej przygotowane do pracy ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Mam obiecane zdjęcia Mentoska kanapowca ;) jak tylko je dostanę zaraz wstawię :) Quote
Beatkaa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Marysia O. napisał(a): Beatkaa już potwierdziłam na bazarku, przepraszam zapomniałam, że maiłam to zrobić;) Jasne,dzięki :) Martika@Aischa napisał(a):Mam obiecane zdjęcia Mentoska kanapowca ;) jak tylko je dostanę zaraz wstawię :) będziemy podziwiać chłopaka na kanapie :):) Quote
Marysia R. Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Fajny z niego kanapowiec:D Słuchajcie, czy któraś z osób obecnych na wątku deklarowała zrobienie ogłoszeń czy poszukać jakiegoś bazarku ogłoszeniowego?:) Quote
Ziutka Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 [quote name='Marysia O.']Fajny z niego kanapowiec:D Słuchajcie, czy któraś z osób obecnych na wątku deklarowała zrobienie ogłoszeń czy poszukać jakiegoś bazarku ogłoszeniowego?:) Marysiu ja ogłosze Marcelka :) Slij mi wszystko na maila : [email protected] Quote
Onaa Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 O te zdjęcia ma super, takie poważne jakby pozował wiedząc ze od tego bardzo wiele zależy, bo może go jakiś domek wypatrzy. Quote
Recommended Posts