Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniab napisał(a):
kochane ja mam dla Marcelka 16 zł od cioci cancer43, już jakiś czas, i nie bijcie, ale jak tylko dotrę do konta to przeleję (dziś wieczorkiem);
a dla Królewicza ode mnie miziaki;

a ja nierozważna, ale broń boże nie romantyczna, proszę o nr konta skarbnika na prw.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
naszej kochanej cioci cancer ogromnie dziękujemy :loveu: Asiu są jakieś zapytania o Marcelka - Mentosa ??? Może nowe zdjęcia pomogą :roll: jak je tylko dostanę zaraz wstawię.

niestety nic, głucha cisza:(

Posted

Fajny psiuch z Mentoska:D
Beatkaa już potwierdziłam na bazarku, przepraszam zapomniałam, że maiłam to zrobić;)

Wpłynęło również dla Mentosa 40zł od AnnaA (wpłata stałej deklaracji do grudnia), dziękuję:lol:

Posted

Martika, wcale nie są złe te zdjęcia, spokojnie można je wykorzystam do ogłoszeń :)
A jak już się uda opanować techniczne sprawy, to zrobi się Marcelkowi nowe ;)

Posted

paula_t napisał(a):
Martika, wcale nie są złe te zdjęcia, spokojnie można je wykorzystam do ogłoszeń :)
A jak już się uda opanować techniczne sprawy, to zrobi się Marcelkowi nowe ;)

bardzo bardzo się cieszę że uda się z nich coś wykombinowac ;) Zrobimy wkrótce kolejne tym razem bardziej przygotowane do pracy ;)

Posted

Marysia O. napisał(a):

Beatkaa już potwierdziłam na bazarku, przepraszam zapomniałam, że maiłam to zrobić;)

Jasne,dzięki :)

Martika@Aischa napisał(a):
Mam obiecane zdjęcia Mentoska kanapowca ;) jak tylko je dostanę zaraz wstawię :)

będziemy podziwiać chłopaka na kanapie :):)

Posted

[quote name='Marysia O.']Fajny z niego kanapowiec:D
Słuchajcie, czy któraś z osób obecnych na wątku deklarowała zrobienie ogłoszeń czy poszukać jakiegoś bazarku ogłoszeniowego?:)
Marysiu ja ogłosze Marcelka :)
Slij mi wszystko na maila : [email protected]