Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia O. napisał(a):
Dobrze, że mały czuje się lepiej:)
Martiko, a może warto byłoby zrobić Mentoskowi jakieś "ogłoszeniowe" zdjęcia i zacząć Go ogłaszać?:)

Marysiu poproszę oczywiście Panią Anetkę aby zrobiła kilka zdjęc chłopakowi. Podjadę do nich na pewno w przyszłym tygodniu bo u mnie choróbsko w domu :( bardzo przepraszam ale jestem uziemiona :(

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Marysiu poproszę oczywiście Panią Anetkę aby zrobiła kilka zdjęc chłopakowi. Podjadę do nich na pewno w przyszłym tygodniu bo u mnie choróbsko w domu :( bardzo przepraszam ale jestem uziemiona :(

Martiko to oczywiście nic pilnego, jak się uda zrobić to będę:) I życzę zdrowia:)

Posted

Umówiłam się z Panią Anetkę na sobotę :) zrobimy Marcelkowi kilka zdjęc ..oby tylko się nadawały bo chłopak ma z pewnością lekkie ADHD ;)
Pieniążki na konto DT w kwocie 220 zł dotarły :) Pani Anetka prześlicznie dziękuje. Gardełko już lepiej ..uszka nadal traktujemy kropelkami ;)

Posted

Cieszę się, że pieniążki dotarły:)

Jest mały kroczek w przód ;) Marcelek - Mentosek zatrybił że to dwór jest od załatwiania brudnych spraw ;) oby tak dalej :)

Brawo, Mentos:klacz::klacz:;)

Posted

Jest mały kroczek w przód ;) Marcelek - Mentosek zatrybił że to dwór jest od załatwiania brudnych spraw ;) oby tak dalej :)

to ci mądrala :)

Posted

Marysiu prześlij mi proszę jeszcze raz konto do wpłat. Niebawem zakończymy rozliczanie bazarku dla Marcelka więc się przeleje.
Teraz chciałabym przelac nadpłatę z zakończonego bazarku dla Puszka i Fredzika szczęściarzy którzy mają już DS :)
Fakt faktem nie dużo bo to tylko 7 zł ale zawsze coś :) bo jak to mówią grosz do grosza ....;)
A jak pieniążki dolecą proszę o potwierdzenie na tym bazarku :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/244638-Rozliczamy-%29-wakacyjny-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29-30-06-22-00
Dziękuję :)

Posted

kochane ja mam dla Marcelka 16 zł od cioci cancer43, już jakiś czas, i nie bijcie, ale jak tylko dotrę do konta to przeleję (dziś wieczorkiem);
a dla Królewicza ode mnie miziaki;

Posted

asiuniab napisał(a):
kochane ja mam dla Marcelka 16 zł od cioci cancer43, już jakiś czas, i nie bijcie, ale jak tylko dotrę do konta to przeleję (dziś wieczorkiem);
a dla Królewicza ode mnie miziaki;

naszej kochanej cioci cancer ogromnie dziękujemy :loveu: Asiu są jakieś zapytania o Marcelka - Mentosa ??? Może nowe zdjęcia pomogą :roll: jak je tylko dostanę zaraz wstawię.