Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja, Ja! Że tak z niemiecka zagadam :)
Mamy pozwolenie na "domówkę" alebo jak zwykle Starbucks, albo najpierw kawa, potem domówka.
Ryjonku, mam syropek dla Maleńtaski:)

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, a ja właśnie się dowiedziałam, że w czwartek - owszem - będę mogła, ale dobiłabym do Was z lekkim opóźnieniem, bo mi godzinę rehabilitacji przesunęli na 16-tą. Myślę, że najpóźniej byłabym chwilę po 17tej.

Posted

Mazowszanka2 napisał(a):
To "popracuj" nad sponsorem :)

albo zabierz sponsora, jemu też postawimy z Gośką, jakkolwiek by to zabrzmiało :diabloti:

Posted

malagos napisał(a):
albo zabierz sponsora, jemu też postawimy z Gośką, jakkolwiek by to zabrzmiało :diabloti:

Obawiam się, że chyba jednak tego wpisu lepiej mu nie pokażę... :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Posted

malagos napisał(a):
Ależ Wy, kobiety, macie myśli włochato-kosmate.........

I kto to mówi..?! Sama podpuszcza i kombinuje, a potem się innych czepia! :mad:

malagos napisał(a):
A ja już sie ciesze, ze Was spotkam :)

No nie wiem, nie wiem... :cool3:

Posted

Nutusia napisał(a):
Pięknie dziękuję za przemiłe spotkanie i... przyjęcie! Specjalne podziękowania dla Agi, która zgodziła się nas "przytulić" w ten ziiiiiimny wieczór :)

i ja się dołączam do podziękowań! :)
jeśli wszystko dobrze pójdzie to jedna z kolejnych imprez będzie w NDM :)ale narazie cicho sza!!! :)

Aaaa i prawie zapomniałam - PIĘKNY ROMAN wymiata :-)

Posted

Aga zaprasza ponownie :)
Tak mi się smutno zrobiło, jak mi dziś Tomek opowiedział o psie: wczoraj zadzwoniła nasza znajoma kobieta ze wsi, ze przybłąkał się do niej na podwórko jakiś pies, ledwie żywy, chudy. Tomej pojechał do niej, pies rzeczywiscie wynędzniły, słaniajacy się na nogach, został wzięty do pokoju (!), położony na kocu koło kaloryfera. Temperatura ciała psa ponizej 35 stopni... Dostał kroplówkę. Tomek umówił się na wieczór na ponowne podanie, ale ... pies odszedł.
Wiejska rzeczywistość, cholera. Ile się musiał błąkać, aż się zagłodził?...

Posted

A tam popraw nasze fizjognomie w fotoshopie :) Tak ze 20 latek mniej (z niektórych to by tylko pewnie pielucha została...).
A fotki psiaków z Palucha gdzie mozna zobaczyć?

Posted (edited)

[quote name='malagos']A tam popraw nasze fizjognomie w fotoshopie :) Tak ze 20 latek mniej (z niektórych to by tylko pewnie pielucha została...).
A fotki psiaków z Palucha gdzie mozna zobaczyć?

No akurat wczoraj już nie wyrobiłam się do schroniska. ZDjęcia robiłam w domu tymczasowym (przystanek za paluchem).

EMI:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/249590-Emi-mikroskopijna-skrajnie-zachudzona-sunia-potrzebuje-pomocy-!/page4

ZULA:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250457-Brązowooka-Zula-sunia-marzeń-)/page2

KUBUŚ:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/236255-Zapomniany-14-letni-niewidomy-dziadek-zbiera-na-operację-i-DT-prosimy-o-pomoc?p=21801085#post21801085

A teraz przejdę do meritum. Po kliknięciu w zdjęcie tego perskiego futra wejdziecie na picassę i swoje foty. Zdjęcia nie są publiczne tylko dla tych znających link. Mają 640 pikseli i można jej tu umieścić.

Edited by Isadora7