Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny macie kogoś z okolic Opola, powiat Krapkowice? Domek z ogrodem, ludzie są świetni, kontaktowałam się z Dariaopole, ale ona nie ma chyba jak. Ja nikogo z tamtych okolic nie znam:roll: Piszę tutaj, bo na stronie afn'u jeszcze się nie logowałam

Posted

nie, umawiałam się z Agnieszką, że ktoś jeszcze by podjechał do tych Państwa, ale na złość się to przeciąga w czasie. Oni chcieli psiaka z jeleniej, ale wyszedł do adopcji, był mniej goldenowaty jak Finka. Potem znalazłam im ją, sterylka pewna, odpowiedzialni ludzie, syn już dorosły, psiarze straszni, warunki super. Nie szukałabym im psa, gdyby mnie czymś zniechęcili i nie zawracała głowy osobom z dogo:roll:

Posted

magda z. napisał(a):
nie, umawiałam się z Agnieszką, że ktoś jeszcze by podjechał do tych Państwa, ale na złość się to przeciąga w czasie. Oni chcieli psiaka z jeleniej, ale wyszedł do adopcji, był mniej goldenowaty jak Finka. Potem znalazłam im ją, sterylka pewna, odpowiedzialni ludzie, syn już dorosły, psiarze straszni, warunki super. Nie szukałabym im psa, gdyby mnie czymś zniechęcili i nie zawracała głowy osobom z dogo:roll:

A dokładniej to skąd są Ci państwo?

Ja niestety niezmotoryzowana jestem ale cos mi sie kojarzy... Nie chce nic glosno mowic by nie robic zametu ale bardzo bym prosila na pw o przynajmniej 4 pierwsze cyfry numeru tel kom do tych przyszlych wlascicieli.