sisia0 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ahas... czyli gadalas z Agą_mazury o wizycie przedadopcyjnej ? Quote
magda z. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 tak rozmawiałam, ale jak na złośc nie ma nikogo stamtąd kto by mógł podjechać, a ludzi są naprawdę świetni, pisże do Franca, może ich zna i potwierdzi:roll: Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ja niestety tylko kibicuje suni najlepiej kontaktować sie z magda z. Quote
magda z. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kórnica, powiat Krapkowice, Kasia mieszkasz gdzieś blisko? Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jeśli to gdzieś blisko Krapkowic to mogę sprawdzić ten domek tylko prosze o wiecej szczegółów. ;) Quote
magda z. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 aktualizując: Kasia pojedzie do tych państwa-za co wielkie dzięki:loveu: Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 magda z. napisał(a):aktualizując: Kasia pojedzie do tych państwa-za co wielkie dzięki:loveu: Super dobrze czasami po różnych watkach skakać Quote
magda z. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :loveu:Kasia zaraz wyjeżdza, proszę trzymać kciuki:razz: Quote
magda z. Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :multi::multi::multi: szukamy transportu:multi::multi::multi: wielkie podziękowania dla Kasi:loveu::loveu::loveu:właśnie wraca do domu, wzięła ze sobą psiaka, aby sprawdzić reakcje:evil_lol:dogadał się z panią od razu:razz:Ci ludzie już się nie mogą jej doczekać:razz:Kasia napisze pewnie więcej:loveu: Poproszę załozyciela wątku o zmianę tytułu, potrzebny transport do Opola Rozmawiałam już z Aga_Mazury, żeby nie było watpliwości:cool3: Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Byłam, porozmawiałam, obejrzałam, fotki suni pokazałam i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Finka trafi do wspaniałych ludzi kochających psy nad życie :loveu: Państwo nie mogą sie już doczekać kiedy sunia do nich przyjedzie. Są w trakcie remontu domu, mieszkają już w nim od roku i pomalutku wszystko wykańczają. Miejsce Finki będzie w domu, do dyspozycji będzie miała również ogrodzone podwórko :lol: Zabrałam ze sobą swojego psa, który od momentu przekroczenia progu ich domu został od razu porwany w ramiona Pani i do końca wizyty był miziany, głaskany i w ogóle :loveu: Oczywiście Pani wie o konieczności podpisania umowy adopcyjnej. Również od razu zaznaczyła, że Finka zostanie przez nich jak najszybciej wysterylizowana ;) Tak więc można szukać transportu i wieźć psa do nowego wspaniałego domku!!!! Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Wspaniałe wiadomości bardzo sie cieszę ze Finka trafi do wspaniałego domku Kasiu wielkie dzięki za szybka pomoc:multi::multi::multi: Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Hmmm, jaka tu cisza... Jak z transportem? Posuwa sie cos do przodu? I tytuł trza by było zmienić...;) Quote
magda z. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja założyłam wątek na transporcie:roll: Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Napisałam do Matusza o zmianę tytułu... W ogóle to coś małe zainteresowanie tym wątkiem jest :roll: A wspaniały domek czeka!!!!! Quote
magda z. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ZuziaM napisze zaraz na wątku Finki na Afn, żeby tutaj zmienił tytuł, może nie zagląda:roll: Napisałam tez do Rybc!ia(chyba nic nie przekręciałam)ona z mężem wozi psy z północy na południe, płatny, ale żeby się chociaż zorientować:roll: Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Chyba z ojcem bo Rybc!a nie ma męża ;) Beamicha też oferuje płatny transport ale skąd kasę wziąść? Quote
magda z. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 chyba tak:roll::oops:nie doczytałam pewnie do końca;) Quote
zuziaM Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 PW do Mateusza wyslalam na forum AFN-u z prosba o zmiane tytulu. Miejmy nadzieje, ze transport szybko dojdzie do skutku. Szkoda psiny, zeby jeszcze dluzej w schronie siedziala , kiedy Panstwo sie doczekac nie moga .... Quote
Kasia Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jeszcze raz do góry, może ktoś zauważy i pomoże!!!! Quote
magda z. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 w góę Finka, domek czeka, jeszcze nic od Rybc!a nie dostałam Quote
magda z. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jest opcja płatnego transportu od Rybc!a, rozmawiałam w tej sprawie z Agą, już psiaki z Ostródy tak jeździły. Coś dołożą, ale ponieważ AFN ma pilne potzreby z wieloma sprawami i psiakami, musimy szukać też innych środków. Ja jutro dzwonię do przyszłych właścicieli i się zapytam czy coś dołożą:roll: zaraz wystawię bazarek i podam do niego link, bardzo proszę o podnoszenie go:razz:była opcja, że psiak(didier z mojego podpisu) od nas z Jeleniej pojedzie w drugą stronę, ale zaginął on i jego karta:angryy:jutro lilith będzie go szukać, wtedy część kosztów my byśmy dołożyły. była osoba chętna z Mazur, aby go zaadoptować. Najważniejsze koszt - 450zł Quote
magda z. Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104270 Bazarek dla Finki Quote
madzia828 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 na jakie konto wpłacać pieniądze na transport? dam info na forum Szansy moze tez sie ktoś dołoży:razz: Quote
Recommended Posts