Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi::multi::multi:
szukamy transportu:multi::multi::multi:

wielkie podziękowania dla Kasi:loveu::loveu::loveu:właśnie wraca do domu, wzięła ze sobą psiaka, aby sprawdzić reakcje:evil_lol:dogadał się z panią od razu:razz:Ci ludzie już się nie mogą jej doczekać:razz:Kasia napisze pewnie więcej:loveu:

Poproszę załozyciela wątku o zmianę tytułu, potrzebny transport do Opola

Rozmawiałam już z Aga_Mazury, żeby nie było watpliwości:cool3:

Posted

Byłam, porozmawiałam, obejrzałam, fotki suni pokazałam i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Finka trafi do wspaniałych ludzi kochających psy nad życie :loveu:
Państwo nie mogą sie już doczekać kiedy sunia do nich przyjedzie. Są w trakcie remontu domu, mieszkają już w nim od roku i pomalutku wszystko wykańczają.
Miejsce Finki będzie w domu, do dyspozycji będzie miała również ogrodzone podwórko :lol:

Zabrałam ze sobą swojego psa, który od momentu przekroczenia progu ich domu został od razu porwany w ramiona Pani i do końca wizyty był miziany, głaskany i w ogóle :loveu:

Oczywiście Pani wie o konieczności podpisania umowy adopcyjnej. Również od razu zaznaczyła, że Finka zostanie przez nich jak najszybciej wysterylizowana ;)

Tak więc można szukać transportu i wieźć psa do nowego wspaniałego domku!!!!

Posted

ZuziaM napisze zaraz na wątku Finki na Afn, żeby tutaj zmienił tytuł, może nie zagląda:roll: Napisałam tez do Rybc!ia(chyba nic nie przekręciałam)ona z mężem wozi psy z północy na południe, płatny, ale żeby się chociaż zorientować:roll:

Posted

PW do Mateusza wyslalam na forum AFN-u z prosba o zmiane tytulu.

Miejmy nadzieje, ze transport szybko dojdzie do skutku.
Szkoda psiny, zeby jeszcze dluzej w schronie siedziala , kiedy Panstwo sie doczekac nie moga ....

Posted

Jest opcja płatnego transportu od Rybc!a, rozmawiałam w tej sprawie z Agą, już psiaki z Ostródy tak jeździły. Coś dołożą, ale ponieważ AFN ma pilne potzreby z wieloma sprawami i psiakami, musimy szukać też innych środków. Ja jutro dzwonię do przyszłych właścicieli i się zapytam czy coś dołożą:roll: zaraz wystawię bazarek i podam do niego link, bardzo proszę o podnoszenie go:razz:była opcja, że psiak(didier z mojego podpisu) od nas z Jeleniej pojedzie w drugą stronę, ale zaginął on i jego karta:angryy:jutro lilith będzie go szukać, wtedy część kosztów my byśmy dołożyły. była osoba chętna z Mazur, aby go zaadoptować.

Najważniejsze koszt - 450zł