Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):
Z najnowszych wieści to chyba trasa łączona z poznaniem włąśnie nam upadła-Rybc!a tato ma wizyte u lekarza, a pajutek wyjeżdza z poznania o 10.42, co by wiązało się z tym , ze w Ostródzie musieliby być o 5-6 rano. Jutro jeszcze rano z Rybc!a będę rozmawiać o najbliższym możliwym terminie-jej rodzice są na imprezie właśnie. Dane do konta podeślę zaraz na PW wszystkim, którzy się zadeklarowali

Kule na mole że by tylko z powodu transportu znowu Finka nie straciła szansy na domek :roll:

Posted

ja się już zaparłam, ze ona musi jechać:roll: właśnie zadzwoniłam do włascicieli, nadal czekają. BYli przygotowani na jutro, pan nawet skończył dzisiaj kłaść panele, aby psa nie stresować:loveu: Rybc!a jeszcze nie pisała, jaki dzień wchodzi w rachubę.
Ja przelew już zrobiłam-za siebie i za właścicieli

Posted

madzia możesz napisać na Szansie, że zbieramy na transport i każda złotówka nas ratuje, ja się tam próbowałam zalogować, ale jeszcze mnie nie zatwierdzono;) Pozwoliłam sobie dodać Twoją deklarację, jeszcze 180 brakuje

Posted

magda z. napisał(a):
Aga pani sie jeszcze pytała, czy Finka dostanie papiery związane ze szczepieniem i leczeniem, bo chce iść do weterynarza z dokumentacją:razz:

Finka dostanie książeczkę z wpisanym szczepieniem na wściekliznę i z wklejonym numerem chip-a.
Napewno nie zaszkodzi wizyta u weta (wręcz wskazana) i napewno odrobaczenie (jak to po schronisku), coś na pchły...i porządna kąpiel (oczywiście nie w atkiej kolejności, ale to napewno Państwo wiedzą skoro to nie pierwszy psiak).

Kasia dostałaś umowę?

Posted

magda z. napisał(a):
madzia możesz napisać na Szansie, że zbieramy na transport i każda złotówka nas ratuje, ja się tam próbowałam zalogować, ale jeszcze mnie nie zatwierdzono;) Pozwoliłam sobie dodać Twoją deklarację, jeszcze 180 brakuje

magda już napisałam na wątku Figi ze zbieramy na transport :roll:

Posted

Hej!
Zbierajcie pieniążki, spokojnie, nie musi być do środy.
Pieska odbierzemy o ósmej rano w Ostródzie i wyruszamy w drogę do Opola (to okropnie daleko, cała Polska, od morza na samo południe ;)). Czy taka wczesna godzina wchodzi w rachubę? Chcemy wyjechać jak najprędzej.
Fince na pewno nie będzie źle. Mamy duży samochód- Passat Combi, cały "bagażnik" wyściełany kocem będzie do dyspozycji panienki.
Oczywiście, jasne jest to, że będziemy się z Finą zatrzymywać na sisiu i koopę.
Czy mogłabym prosić, by Finka w środę nie dostała jedzenia?
Nie chcę, by wymiotowała podczas podróży, co często się zdarza. (oczywiście nic się nie stanie, jak to zrobi, ale chyba lepiej dla niej samej, by nie musiała).
Brakuje Wam 180zł, tak?

Jutro sprawdzimy konto i wpiszemy wszystkie dotychczasowe wpłaty!

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Kasia dostałaś umowę?

Tak Aga, dostałam umowę. Jak tylko Finka trafi do nowego domku to umówie z Państwem na podpisanie umowy :lol:

Moje 40 zeta również przelane!!!;)

Posted

:lol:[quote name='magda z.']

50zł - AFN+ 30 Aga_Mazury:loveu:
30zł - ja
40zł - Atlantyda
40zł - Kasia
20zł - bazarek
30zł - madzia828
60zł - właściciele Finki

450-300=150

Mateusz poprosze o zmianę tytułu

Nowy bilans, jeszcze bez Hani-Aga wielkie dzięki, nie mogę Ci Pw wysłać, chyba masz pełną skrzynkę:roll:

Posted

Nie dałam rady dziś wpłacić w banku była okropna kolejka ,jutro w płacę na poczcie będzie niestety trochę dłużej szło ale i tak szybciej bo ja nie mam czasu zęby stać ponad godz w banku :shake::roll: