Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam tu młode małżeństwo które szuka labka ale mają małe dziecko, boksiu jest np zbyt żywiołowy , dziecko ledwie chodzi, jeszcze im Finki nie pokazywałam musze najpierw wiedzieć co i jak:razz:

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
mam tu młode małżeństwo które szuka labka ale mają małe dziecko, boksiu jest np zbyt żywiołowy , dziecko ledwie chodzi, jeszcze im Finki nie pokazywałam musze najpierw wiedzieć co i jak:razz:

nie wiem jaki jest jej stosunek do małych dzieci, tego w schronisku nie da się zbadać.... Ale Finka wg mnie to na prawdę fajny psiak, taki kochany jak każdy, radosna i wdzięczna

a co do sterylki,to Finka nie jest wysterylizowana...

Posted

olenka_f napisał(a):
gdyby sie zdecydowali to bedzie szansa że sie ją w schronie wystrylizuje?
nie wiem czy im na tym akurat zależy ale mi bardzo:razz:

myślę, że ze sterylizacją będzie problem, bo potem juz po sterylizacji nie będzie gdzie jej trzymać, budynek cały zapełniony innymi psami i szczeniakami...

Posted

a czy ona jest delikatnym pieskiem?tzn czy np skacze kiedy sie cieszy czy raczej jest spokojna? jest bardzo żywiołowa czy raczej taka że sie pobawi ale nie wkręca się zbytnio?po takim zachowaniu można ocenić jaka będzie w stosunku do dzieci, bo ludzie, którzy szukają piesków w typie labka zwykle mają dzieci. jeśli mamy coś pisać na allegro to by się przydały takie informacje. mój chłop ją wystawi na allegro tylko czyy my mamy coś sklecać czy ty napiszesz?

Posted

no i ja się upieram że ona jest goldenkowata bardziej niż labkowata, ma delikatną budowę ciała, wydłużony pyszczek i uszka goldenkowate oraz dłuższą sierść,, no ale jak się uprzesz że labkowata to będzie labkowata bo ja jej na żyywo nie widziałam:razz:

• 2 weeks later...
Posted

szukamy transportu do Katowic na początku lipca dla Finki

Finka pojedzie do justyna_wolontariat, tam zostanie wysterylizowana, zaczipowana a potem pojedzie do nowego domku do Niemiec, który już na nia czeka.

Posted

matusz5 napisał(a):
szukamy transportu do Katowic na początku lipca dla Finki

Finka pojedzie do justyna_wolontariat, tam zostanie wysterylizowana, zaczipowana a potem pojedzie do nowego domku do Niemiec, który już na nia czeka.

Hmmmmmmmmmmmmmmm.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Pamiętajcie też, że Ford czeka w schronsiku na troansport do Tych gdzie czeka na niego stęskniony już Pan Wojtek.....

Hmmmmmm. Kurde. Zapytam sie mamy ile by paliwo kosztowało, zapytam sie czy by mogła jechać i zobacze na watku transportowym czy moze tez trzeba po drodze przewiesc to byśąmy zrobili jak cos jakis przewóz łączony. Kazdy by sie zżucił na paliwo. A może wy znacie kogos kto tez potrzebuje transporto trasą Ostróda-Katowice, ewentualnie mozemy zboczyc z trasy z kilka kilometrów.

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Finka potrzebuje pilnie transpotu domek juz czeka suczka do czwartku rana musi dojechac do katowic

prosimy o pomoc

Trzymać mi tu kciuki :thumbs: Jak wszystko dobrze pójdzie to Finka bedzie w Katowicach w srode, czwartek :)