olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 mam tu młode małżeństwo które szuka labka ale mają małe dziecko, boksiu jest np zbyt żywiołowy , dziecko ledwie chodzi, jeszcze im Finki nie pokazywałam musze najpierw wiedzieć co i jak:razz: Quote
Matusz Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 olenka_f napisał(a):mam tu młode małżeństwo które szuka labka ale mają małe dziecko, boksiu jest np zbyt żywiołowy , dziecko ledwie chodzi, jeszcze im Finki nie pokazywałam musze najpierw wiedzieć co i jak:razz: nie wiem jaki jest jej stosunek do małych dzieci, tego w schronisku nie da się zbadać.... Ale Finka wg mnie to na prawdę fajny psiak, taki kochany jak każdy, radosna i wdzięczna a co do sterylki,to Finka nie jest wysterylizowana... Quote
olenka_f Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 gdyby sie zdecydowali to bedzie szansa że sie ją w schronie wystrylizuje? nie wiem czy im na tym akurat zależy ale mi bardzo:razz: Quote
Matusz Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 olenka_f napisał(a):gdyby sie zdecydowali to bedzie szansa że sie ją w schronie wystrylizuje? nie wiem czy im na tym akurat zależy ale mi bardzo:razz: myślę, że ze sterylizacją będzie problem, bo potem juz po sterylizacji nie będzie gdzie jej trzymać, budynek cały zapełniony innymi psami i szczeniakami... Quote
fochistka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 a czy ona jest delikatnym pieskiem?tzn czy np skacze kiedy sie cieszy czy raczej jest spokojna? jest bardzo żywiołowa czy raczej taka że sie pobawi ale nie wkręca się zbytnio?po takim zachowaniu można ocenić jaka będzie w stosunku do dzieci, bo ludzie, którzy szukają piesków w typie labka zwykle mają dzieci. jeśli mamy coś pisać na allegro to by się przydały takie informacje. mój chłop ją wystawi na allegro tylko czyy my mamy coś sklecać czy ty napiszesz? Quote
fochistka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 no i ja się upieram że ona jest goldenkowata bardziej niż labkowata, ma delikatną budowę ciała, wydłużony pyszczek i uszka goldenkowate oraz dłuższą sierść,, no ale jak się uprzesz że labkowata to będzie labkowata bo ja jej na żyywo nie widziałam:razz: Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Psinko chodź na wieczorny, wirtualny spacer Quote
fochistka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 finka jest już od wczoraj na labkach w potrzebie. czekamy na jakiś tekst żeby ją wrzucić na alegro. Quote
Matusz Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 szukamy transportu do Katowic na początku lipca dla Finki Finka pojedzie do justyna_wolontariat, tam zostanie wysterylizowana, zaczipowana a potem pojedzie do nowego domku do Niemiec, który już na nia czeka. Quote
DarkAngels Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 matusz5 napisał(a):szukamy transportu do Katowic na początku lipca dla Finki Finka pojedzie do justyna_wolontariat, tam zostanie wysterylizowana, zaczipowana a potem pojedzie do nowego domku do Niemiec, który już na nia czeka. Hmmmmmmmmmmmmmmm. Quote
DarkAngels Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Hopamy na góre i transportu poszukujemy :) Quote
halbina Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No to szukamy transportu na Śląsk, teraz wielu ludzi podróżuje, to chyba się uda... Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 halbina napisał(a):No to szukamy transportu na Śląsk, teraz wielu ludzi podróżuje, to chyba się uda... Też tak myśle :) Hopamy po transport na pierwszą stronkę :) Quote
Aga_Mazury Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pamiętajcie też, że Ford czeka w schronsiku na troansport do Tych gdzie czeka na niego stęskniony już Pan Wojtek..... Quote
DarkAngels Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Pamiętajcie też, że Ford czeka w schronsiku na troansport do Tych gdzie czeka na niego stęskniony już Pan Wojtek..... Hmmmmmm. Kurde. Zapytam sie mamy ile by paliwo kosztowało, zapytam sie czy by mogła jechać i zobacze na watku transportowym czy moze tez trzeba po drodze przewiesc to byśąmy zrobili jak cos jakis przewóz łączony. Kazdy by sie zżucił na paliwo. A może wy znacie kogos kto tez potrzebuje transporto trasą Ostróda-Katowice, ewentualnie mozemy zboczyc z trasy z kilka kilometrów. Quote
Justyna_wolontariat Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Finka potrzebuje pilnie transpotu domek juz czeka suczka do czwartku rana musi dojechac do katowic prosimy o pomoc Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Finka potrzebuje pilnie transpotu domek juz czeka suczka do czwartku rana musi dojechac do katowic prosimy o pomoc Trzymać mi tu kciuki :thumbs: Jak wszystko dobrze pójdzie to Finka bedzie w Katowicach w srode, czwartek :) Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 NIestety nie moge zawiesc Finki :shake: Szkoda i przporaszam. Nadal szukamy transportu Ostróda (lub okolice) - Katowice. Quote
Matusz Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 transport na jutro potrzebny, czuje ze nie zdążymy:-( Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Poszukujemy Transportu Ostróda - Katowice. Pilne!!!!!!! Fionka Musi Trafić Tam Do Jutra!!! Quote
Recommended Posts