Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

przemas-ol napisał(a):
co słychać u naszej kochanej Finki? :cool3: :)

to przyjedź to zobaczysz co tam:eviltong:
może byś tak łaskawie zabrał te etui na aparat z bateriami.. trochę to waży:evil_lol::eviltong: będziesz w sobotę ?

Posted

matusz5 napisał(a):
to przyjedź to zobaczysz co tam:eviltong:
może byś tak łaskawie zabrał te etui na aparat z bateriami.. trochę to waży:evil_lol::eviltong: będziesz w sobotę ?

W tą nie dam rady w nastepna tez nie, moze w jeszcze nastepną. Ale bede chyba jakos w tygodniu, bo kase musze oddac Agnieszcze i umowy :)

Posted

Miałam kiedyś dom, byłam rozpieszczaną ulubienicą pańcia, uwielbiałam wspólne zabawy i pieszczoty na kanapie. Ale poetm państwo przeprowadzili się do większego domu, pan coraz rzadziej bywał w tym wielkim domu, pracował i pracował... A panią denerwowałam, bo tyle tych kudłów wszędzie... Nudziłam się i czułam coraz bardziej samotna. Kiedyś poznałam fajnego psa z sąsiedztwa, a potem urodziłąm szczeniaki. Tego już było pani za dużo! Najpierw pozbyła się szczeniaków, a potem kazała panu odwieźć mnie do schroniska, że niby się przyplątałam na posesję.
I pan odwiózł mnie do tego strasznego miejsca, gdzie wszystkie psy są nieszczęśliwe i wszystkie marzą tylko o jednym: żeby przyszedł ktoś i zabrał do siebie na zawsze. I ja marzę o tym całymi dniami, wyglądając zza krat, czy może tym razem ktoś zainteresuje się właśnie mną. Jestem jeszcze młoda, mówią, że ładna, podobna do goldena. Umiem być wspaniałym towarzyszem zabaw i spacerów, umiem być przyjacielem człowieka. Tylko siedząc w swojej klatce coraz częściej się zastanawiam, czy człowiek też potrafi być przyjacielem?... Cóz, tracę wiarę, ale wciąż mam nadzieję... I na pewno mam w sobie niespożyte pokłady psiej miłości!

• 2 weeks later...