Matusz Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 halbina napisał(a):nie udało się?... :shake: :-( :shake: :-( nieee:-(:-(:-( Quote
Matusz Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 To może na pierwszej stronie będzie łatwiej. Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 I co teraz będzie? Co słychać u naszej pięknej Fionki :loveu: ? Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 przemas-ol napisał(a):I co teraz będzie? Co słychać u naszej pięknej Fionki :loveu: ? FINKI !!!!!!!!!!!!:roll::roll: Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 matusz5 napisał(a): FINKI !!!!!!!!!!!!:roll::roll: Przepraszam. Pomyliło mi się. Cały czas mysle o Fionce. To co słychać u naszej Finki? ;> Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Finka i truchcikiem na pierwszą stronę...i tak trzymaj Quote
DarkAngels Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 co słychać u naszej kochanej Finki? :cool3: :) Quote
Matusz Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 przemas-ol napisał(a):co słychać u naszej kochanej Finki? :cool3: :) to przyjedź to zobaczysz co tam:eviltong: może byś tak łaskawie zabrał te etui na aparat z bateriami.. trochę to waży:evil_lol::eviltong: będziesz w sobotę ? Quote
DarkAngels Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 matusz5 napisał(a):to przyjedź to zobaczysz co tam:eviltong: może byś tak łaskawie zabrał te etui na aparat z bateriami.. trochę to waży:evil_lol::eviltong: będziesz w sobotę ? W tą nie dam rady w nastepna tez nie, moze w jeszcze nastepną. Ale bede chyba jakos w tygodniu, bo kase musze oddac Agnieszcze i umowy :) Quote
halbina Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Miałam kiedyś dom, byłam rozpieszczaną ulubienicą pańcia, uwielbiałam wspólne zabawy i pieszczoty na kanapie. Ale poetm państwo przeprowadzili się do większego domu, pan coraz rzadziej bywał w tym wielkim domu, pracował i pracował... A panią denerwowałam, bo tyle tych kudłów wszędzie... Nudziłam się i czułam coraz bardziej samotna. Kiedyś poznałam fajnego psa z sąsiedztwa, a potem urodziłąm szczeniaki. Tego już było pani za dużo! Najpierw pozbyła się szczeniaków, a potem kazała panu odwieźć mnie do schroniska, że niby się przyplątałam na posesję. I pan odwiózł mnie do tego strasznego miejsca, gdzie wszystkie psy są nieszczęśliwe i wszystkie marzą tylko o jednym: żeby przyszedł ktoś i zabrał do siebie na zawsze. I ja marzę o tym całymi dniami, wyglądając zza krat, czy może tym razem ktoś zainteresuje się właśnie mną. Jestem jeszcze młoda, mówią, że ładna, podobna do goldena. Umiem być wspaniałym towarzyszem zabaw i spacerów, umiem być przyjacielem człowieka. Tylko siedząc w swojej klatce coraz częściej się zastanawiam, czy człowiek też potrafi być przyjacielem?... Cóz, tracę wiarę, ale wciąż mam nadzieję... I na pewno mam w sobie niespożyte pokłady psiej miłości! Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 piękne dzięki ciociu halbino ! :):Rose: Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 truchcikiem na pierwszą, tam łatwiej !! Quote
Matusz Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Finka na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220053547 Quote
Matusz Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Finka ma jednego obserwatora na allegro... Quote
DarkAngels Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 matusz5 napisał(a):Finka ma jednego obserwatora na allegro... Mam nadzieje,że coś z tego wyjdzie. Trzymam kciuki :thumbs: :) Quote
neverend Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 U niej nie może być cicho...nie pozwalam!!! Quote
Recommended Posts