Asia & Ginger Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dowiedziałam się od Atlantydy o tym wątku. Jeśli sunia dojedzie do Poznania, to w poniedziałek koleżanka jedzie z Poznania do Zabrza i być może mogłaby zabrać psiaka. Psiaka można by odebrać w Opolu, więc nawet jeśli ktoś będzie wiózł odpłatnie, to do Poznania bliżej, niż do Opola. :roll: Gdyby co, dzwońcie do mnie: 0667 42 88 61. Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja również dołoże grosika do transportu Finki. Magdo dowiedz się ile AFN wyłoży na transport, ile ewentualnie dołożą przyszli właściciele i wtedy resztę uzbieramy my. Każdy chętny zadeklaruje jakąś kwotę i na pewno szybciutko uzbieramy ale musimy wiedzieć ile już mamy ;) Quote
magda z. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 dzieki dziewczyny za reakcję:loveu::loveu::loveu: do włascicieli zaraz zadzwonię, rozmawiałam z Rybc!a, ona z tatą nie wystawiają faktur i pisała, że pieniądze z AFN nie wchodzą w grę w tym momencie, bo tylko w taki sposób są rozliczane. zaraz zadzwonię też do Agi, zeby ustalić konto na które wpłacać Quote
magda z. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Mamy dwa wyjścia z kontem, albo będziemy zbierał ktoś od nas(mogę być ja:oops:) albo może od razu jak się Rybc!a zgodzi do niej, będą szybciej księgowane-jeśli się chcemy wyrobić na poniedziałek. Na razie rozmawiałam z Agą, na chwilę obecną mówi o 50zł, w razie czego może jeszcze założyć, ja bym potem oddała, bo z bazarku spłyną później pieniądze-zresztą będę tutaj na bieżąco pisała ile jest z niego. I czekam na nową wycenę trasy do Poznania, rzeczywiście to dużo bliżej:loveu: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Dobra, to czekamy na wyliczenie trasy do Poznania i wtedy trzeba będzie zebrać deklarację kto ile może pomóc :lol: Quote
magda z. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 320zł 320-80-100-40=100 możemy wpłacać od razu na konto Rybc!a-ale zaraz do niej napiszę o numer i dane licząc: 50zł - Ostróda(Aga w razie czego może też założyć z innej forsy, z bazarku się odda:roll:) 30zł - ja(sorki, więcej nie mogę, bo zaraz i tak musze pędzić po nową kartę do telefonu), jeszcze zobaczę czy nic nie mam na koncie z jeleniogórskich i bym założyła, a z bazarku potem odbiję:roll:) 60zł-nowi właściciele Finki 40zł - Atlantyda 40zł - Kasia Quote
magda z. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 państwo Finki dają 60:) ja założę a mi prześlą, żeby było sprawniej:lol: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 A pewny jest ten Poznań? Asia podała swój numer tel, moze lepiej wpierw przedzwonić i sie upewnić czy ta koleżanka zabierze Finkę...:roll: Quote
magda z. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Poznań aktualny:multi:, dziewczyny później napiszą o której Finka powinna się tam znaleźć, bo pojedzie pociągiem-nie jest to długo( 2 godziny do W-wia i tak 1,5 do Opola), bilet na psa aktualnie to 4zł(obniżyli i jest stała taksa-sprawdzałąm ostatnio:evil_lol:) Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 To super!!! Nowi Właściciele Finki będą pewnie przeszczęśliwi, że sunia tak szybko bedzie u nich :loveu: Quote
magda z. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Pan Andrzej mi powiedział, że jakby żona usłyszała o poniedziałku to już by skakała;) Ja na 19 do teatru się wybieram(do Legnicy, więc nie będe mogła być na bieżąco), ale potem jak wrócę to jeszcze zajrzę, bo Rybc!a jeszcze numeru konta nie podała. Quote
magda z. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 dzięki Mateusz:lol: Kasiu ja jeszcze z Agą będziemy miały do Ciebie prośbę, bo Agnieszka przesłałaby Ci na maila umowę adopcyjną(żeby w trasie się nie zagubiła), czy będziesz jeszcze mogła podjechać i ją podpisać z państwem:roll:Bo to ważne dla AFN'u(zresztą dla nas wszystkich:razz:) i trzeba to dość szybko potem odesłać do fundacji Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jasne, że podjadę podpisać z Nimi umowę. :lol: Mój mail: [email protected] Quote
ATLANTYDA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki: TRZYMAM Z CAłYCH SIł :saint1::saint1:I TAM NA GóRZE NIECH TEż CZUWAJą OBY WSZYSTKI BYłO OK Quote
Aga_Mazury Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kasia umowa wysłana :) na bazarku zalicytowane ;) Quote
Aga_Mazury Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 magda z. napisał(a):Poznań aktualny:multi:, dziewczyny później napiszą o której Finka powinna się tam znaleźć, bo pojedzie pociągiem-nie jest to długo( 2 godziny do W-wia i tak 1,5 do Opola), bilet na psa aktualnie to 4zł(obniżyli i jest stała taksa-sprawdzałąm ostatnio:evil_lol:) czyli będzie jeszcze potrzebowała obroży i smyczy skoro pociagiem i chyba kagańca :hmmmm: Quote
Kasia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Aga_Mazury napisał(a): Kasia umowa wysłana :) Jak tylko Finka trafi do swojego nowego domku to zadzwonie do Państwa i sie umówię na podpisanie umowy :lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Podacie jakiś namiar gdzie wpłacić pieniążki :p Quote
magda z. Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Z najnowszych wieści to chyba trasa łączona z poznaniem włąśnie nam upadła-Rybc!a tato ma wizyte u lekarza, a pajutek wyjeżdza z poznania o 10.42, co by wiązało się z tym , ze w Ostródzie musieliby być o 5-6 rano. Jutro jeszcze rano z Rybc!a będę rozmawiać o najbliższym możliwym terminie-jej rodzice są na imprezie właśnie. Dane do konta podeślę zaraz na PW wszystkim, którzy się zadeklarowali Quote
magda z. Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 320zł 320-80-100-40-20=80 możemy wpłacać od razu na konto Rybc!a-ale zaraz do niej napiszę o numer i dane licząc: 50zł - Ostróda(Aga w razie czego może też założyć z innej forsy, z bazarku się odda:roll:) 30zł - ja(sorki, więcej nie mogę, bo zaraz i tak musze pędzić po nową kartę do telefonu), jeszcze zobaczę czy nic nie mam na koncie z jeleniogórskich i bym założyła, a z bazarku potem odbiję:roll:) 60zł - nowi właściciele Finki 40zł - Atlantyda 40zł - Kasia 20zł - bazarek 30zł - madzia828 To wyliczenia dla poprzedniej trasy teraz musimy od nowa zacząć od 450 450-270=180 Mateusz poprosze o zmianę tytułu Quote
magda z. Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104363 założyłam jej wątek na retriwerach z prośbą o pomoc przy kosztach transportu Quote
Recommended Posts