Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dowiedziałam się od Atlantydy o tym wątku.
Jeśli sunia dojedzie do Poznania, to w poniedziałek koleżanka jedzie z Poznania do Zabrza i być może mogłaby zabrać psiaka.
Psiaka można by odebrać w Opolu, więc nawet jeśli ktoś będzie wiózł odpłatnie, to do Poznania bliżej, niż do Opola. :roll:
Gdyby co, dzwońcie do mnie: 0667 42 88 61.

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również dołoże grosika do transportu Finki.

Magdo dowiedz się ile AFN wyłoży na transport, ile ewentualnie dołożą przyszli właściciele i wtedy resztę uzbieramy my.
Każdy chętny zadeklaruje jakąś kwotę i na pewno szybciutko uzbieramy ale musimy wiedzieć ile już mamy ;)

Posted

dzieki dziewczyny za reakcję:loveu::loveu::loveu:
do włascicieli zaraz zadzwonię, rozmawiałam z Rybc!a, ona z tatą nie wystawiają faktur i pisała, że pieniądze z AFN nie wchodzą w grę w tym momencie, bo tylko w taki sposób są rozliczane.
zaraz zadzwonię też do Agi, zeby ustalić konto na które wpłacać

Posted

Mamy dwa wyjścia z kontem, albo będziemy zbierał ktoś od nas(mogę być ja:oops:) albo może od razu jak się Rybc!a zgodzi do niej, będą szybciej księgowane-jeśli się chcemy wyrobić na poniedziałek.
Na razie rozmawiałam z Agą, na chwilę obecną mówi o 50zł, w razie czego może jeszcze założyć, ja bym potem oddała, bo z bazarku spłyną później pieniądze-zresztą będę tutaj na bieżąco pisała ile jest z niego.
I czekam na nową wycenę trasy do Poznania, rzeczywiście to dużo bliżej:loveu:

Posted

320zł
320-80-100-40=100
możemy wpłacać od razu na konto Rybc!a-ale zaraz do niej napiszę o numer i dane

licząc: 50zł - Ostróda(Aga w razie czego może też założyć z innej forsy, z bazarku się odda:roll:)
30zł - ja(sorki, więcej nie mogę, bo zaraz i tak musze pędzić po nową kartę do telefonu), jeszcze zobaczę czy nic nie mam na koncie z jeleniogórskich i bym założyła, a z bazarku potem odbiję:roll:)
60zł-nowi właściciele Finki
40zł - Atlantyda
40zł - Kasia

Posted

Poznań aktualny:multi:, dziewczyny później napiszą o której Finka powinna się tam znaleźć, bo pojedzie pociągiem-nie jest to długo( 2 godziny do W-wia i tak 1,5 do Opola), bilet na psa aktualnie to 4zł(obniżyli i jest stała taksa-sprawdzałąm ostatnio:evil_lol:)

Posted

Pan Andrzej mi powiedział, że jakby żona usłyszała o poniedziałku to już by skakała;) Ja na 19 do teatru się wybieram(do Legnicy, więc nie będe mogła być na bieżąco), ale potem jak wrócę to jeszcze zajrzę, bo Rybc!a jeszcze numeru konta nie podała.

Posted

dzięki Mateusz:lol:
Kasiu ja jeszcze z Agą będziemy miały do Ciebie prośbę, bo Agnieszka przesłałaby Ci na maila umowę adopcyjną(żeby w trasie się nie zagubiła), czy będziesz jeszcze mogła podjechać i ją podpisać z państwem:roll:Bo to ważne dla AFN'u(zresztą dla nas wszystkich:razz:) i trzeba to dość szybko potem odesłać do fundacji

Posted

magda z. napisał(a):
Poznań aktualny:multi:, dziewczyny później napiszą o której Finka powinna się tam znaleźć, bo pojedzie pociągiem-nie jest to długo( 2 godziny do W-wia i tak 1,5 do Opola), bilet na psa aktualnie to 4zł(obniżyli i jest stała taksa-sprawdzałąm ostatnio:evil_lol:)

czyli będzie jeszcze potrzebowała obroży i smyczy skoro pociagiem i chyba kagańca :hmmmm:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Kasia umowa wysłana :)

Jak tylko Finka trafi do swojego nowego domku to zadzwonie do Państwa i sie umówię na podpisanie umowy :lol:

Posted

Z najnowszych wieści to chyba trasa łączona z poznaniem włąśnie nam upadła-Rybc!a tato ma wizyte u lekarza, a pajutek wyjeżdza z poznania o 10.42, co by wiązało się z tym , ze w Ostródzie musieliby być o 5-6 rano. Jutro jeszcze rano z Rybc!a będę rozmawiać o najbliższym możliwym terminie-jej rodzice są na imprezie właśnie. Dane do konta podeślę zaraz na PW wszystkim, którzy się zadeklarowali

Posted

320zł
320-80-100-40-20=80
możemy wpłacać od razu na konto Rybc!a-ale zaraz do niej napiszę o numer i dane

licząc: 50zł - Ostróda(Aga w razie czego może też założyć z innej forsy, z bazarku się odda:roll:)
30zł - ja(sorki, więcej nie mogę, bo zaraz i tak musze pędzić po nową kartę do telefonu), jeszcze zobaczę czy nic nie mam na koncie z jeleniogórskich i bym założyła, a z bazarku potem odbiję:roll:)
60zł - nowi właściciele Finki
40zł - Atlantyda
40zł - Kasia
20zł - bazarek
30zł - madzia828

To wyliczenia dla poprzedniej trasy
teraz musimy od nowa zacząć od 450
450-270=180

Mateusz poprosze o zmianę tytułu