Rybc!a Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 150zł to nie tak dużo, dacie radę zebrać, Hania coś dorzuci, ktoś jeszcze i po kłopocie!:) Quote
magda z. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 w ostródzie już wszystko przygotowane:) Quote
Kasia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Czyli jutro Finka będzie juz w swoim nowym domku, tak? Nie mam nic ciekawego na bazarek, jedynie jakieś bajki na płytach i do czytania mogę wystawić :roll: Myślicie że warto??? Quote
madzia828 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 trzymam kciuki zeby wszystko się udało;) Quote
Rybc!a Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Czyli brakuje 130zł? Na konto jeszcze nie wpłynęły wszystkie zadeklarowane wpłaty, mam: 100zł, 90zł, 30zł i 40zł. Tata pojedzie jutro sam. Ja nie jadę. Oby była dobra do jazdy pogoda, bo tato chce wracać tego samego dnia.. Quote
Kasia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Trzymamy kciuki aby wszystko poszło dobrze!!! :lol: Quote
madzia828 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 trzymamy kciuki i czekamy na wieści;) Quote
Rybc!a Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 O wpółdo czwartej Finka pojechała już dalej, do swojego nowego domku, u boku swoich nowych właścicieli, a tato wraca i czekamy na niego ! ;) Quote
madzia828 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 no to super ze sunia już w domku:multi::multi: Aniu podziękowania dla Twojego taty :Rose::Rose::Rose: aha zapomniałabym dziewczyny z Szansy przelały cosik kasy monia 60zł i jeszcze Gosia tylko nie wiem ile Ania na pewno napisze ile jest na koncie Quote
Matusz Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 tytuł zmieniony ;) :multi::multi: Quote
Kasia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cudownie :loveu: Pewnie teraz wszyscy w nowym domku świętują!!! W sobotę zadzwonię do Państwa i zapytam sie kiedy mogę podjechać podpisac umowę. Quote
Aga_Mazury Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Kasia napisał(a):Cudownie :loveu: Pewnie teraz wszyscy w nowym domku świętują!!! W sobotę zadzwonię do Państwa i zapytam sie kiedy mogę podjechać podpisac umowę. ...i weź aparat ;) rozmawiałam z magdą, ale niech ona Wam opowie pierwsze wiadomości z domu... Finuś bądź szczęśliwą dziewczynką bo na to zasługujesz :calus: będziemy za Tobą tęsknić, ale mamy teraz rodzinę i koło Opola... :iloveyou: Quote
Kasia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Aga_Mazury napisał(a): ...i weź aparat ;) Wezmę oczywiście!!! Też o tym od razu pomyślałam :lol: Quote
ATLANTYDA Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 bardzo się cieszę że Finka ma swój domek Quote
zuziaM Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Magda we Wroclawiu, ale jak wroci, to opisze wszystko ze szczegolami ! Ja sie tez ogromnie ciesze, ze Finka juz w domu ! A ludzie sa naprawde przemili :lol: ! Sama mialam okazje rozmawiac przez telefon jeszcze pod koniec starego roku, bo zainteresowali sie naszym psiakiem ze schroniska ( ale psiaczek juz czesniej zostal zaadoptowany ). Pozdrawiam nowa rodzine Finki i Finusie :lol:. Quote
magda z. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Finka już w domu, ale to wiecie:evil_lol: Nasz pannica bardzo sie spodobała, swoim zwyczajem już prosiła o jedzenie na dwóch łapach:loveu: troszkę była wczoraj zestresowana i chciała wracać:roll:, ale szybko się przyzwyczai:cool3: dostała już jedzonko, biegałą za panią po domu:razz:Poznała się też z sąsiadką jamniczką(albo pomyliłam płeć, bo na pewno jamniol), na razie przez bramę, ale machały do siebie zawzięcie ogonkami. Finka już zapoznała się z łóżkiem właścicieli w sypialni:diabloti:ma oczywiście swoje własne również. Państwo bardzo dziękują wszystkim za pomoc i za psiaka. Ja zresztą też dziękuję wszystkim zaangażowanym:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Rybc!a napisał(a):Czyli brakuje 130zł? Na konto jeszcze nie wpłynęły wszystkie zadeklarowane wpłaty, mam: 100zł, 90zł, 30zł i 40zł. Tata pojedzie jutro sam. Ja nie jadę. Oby była dobra do jazdy pogoda, bo tato chce wracać tego samego dnia.. A jak dzisiaj wyglada zestawienie? Bo z tego co madzia pisze z szansy będa 2 wpłaty(bo jeszcze Hania) Quote
Rybc!a Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Narazie mieliśmy takie wpłaty: ATLANTYDA- 40, GOŚKA (Szansa)- 30, Katarzyna R.(nie wiem, kto to)- 40, Aga_Mazury 100, Madzia828- 30, Magda Z. - 90. Quote
Rybc!a Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Zdjęcia: Jestem gotowa do jazdy! ( te "coś" z kółeczkami zostało zrobione specjalnie do przewożenia psów ze schroniska, by nie przechodziły, wrazie gdyby z przodu też jechały psy. Bo nasze psy są nauczone, by nie przechodzić ;) ). I tu z nowym państwem: Quote
madzia828 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 jaka ona kochana:loveu::loveu: Aniu monia z Szansy wpłaciła na konto Ankary wiec by trzeba ją poprosić zeby te pieniążki przelała:razz: Quote
magda z. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Rybc!a napisał(a):Narazie mieliśmy takie wpłaty: ATLANTYDA- 40, GOŚKA (Szansa)- 30, Katarzyna R.(nie wiem, kto to)- 40, Aga_Mazury 100, Madzia828- 30, Magda Z. - 90. Katarzyna R. to nasza kasia:razz: ja na szansie sie doczytałam, że będzie jeszcze 60-z aukcji allegro i 20 pastylki i jeszcze chyba coś, część poszła na Twoje konto-któraś z dziewczyn tak pisała:roll: Finuśka jest śliczna:loveu:Dzięki za foty Rybc!a:loveu: Quote
Kasia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Kasia R. to ja ;) W poniedziałek albo we wtorek p0odjadę do Finki podpisać umowę adopcyjna z Jej właścicielami, porobię od razu jakieś fajne fotki :lol: Magdo, mam do nich sama dzwonić czy lepiej jak Ty przedzwonisz i mnie zapowiesz? ;) Quote
ATLANTYDA Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Bardzo się cieszę bo Finka przypadła mi do serca Quote
AnkaRa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 madzia828 napisał(a):jaka ona kochana:loveu::loveu: Aniu monia z Szansy wpłaciła na konto Ankary wiec by trzeba ją poprosić zeby te pieniążki przelała:razz: Dziewczyny, przepraszam Was bardzo. Od kilku dni probuje odnalezc zaginionego, wzietego z Krzyczek psa. Nie zagladalam do konta, tuaj tez w sumie trafam przypadkiem. Bardzo Was prosze dajcie znac na maila [email protected] ile i komu mam przelac kasy. Tak mi będzie latwiej, pomozcie prosze bo nrazie zyje tylko poszukiwaniami. Quote
Recommended Posts