Gabi79 Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='AgusiaP']Dokładnie Jolu ;) też tak myślę:)[/QUOTE] Ja się nie boję o przebieg wizyty, tylko stresuje mnie to wszystko, co jest później. To, jak psiak się odnajdzie w nowej sytuacji, czy będzie szczęśliwy itd.itp. Quote
Mysza2 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Gabi79']Ja się nie boję o przebieg wizyty, tylko stresuje mnie to wszystko, co jest później. To, jak psiak się odnajdzie w nowej sytuacji, czy będzie szczęśliwy itd.itp.[/QUOTE] mam to samo Quote
AgusiaP Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Dziewczynki właśnie dzwoniła do mnie Myszka, że ma wiadomości od Uli :) Nasza panienka została już dzisiaj wysterylizowana :) Koszt sterylki 150zł ;) Larunia waży niecałe 15kg ;) Wszystko jest w porządku, Lara dochodzi do siebie :):):) uffffff Quote
yolanovi Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Super wieści. Leciutka Larunia jak piórko :) Quote
AgusiaP Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Bardzo leciutka :) myślałam, ze więcej będzie ważyć...:) ale przecież to wysoka laska;) Quote
paula_t Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 15 kilogramów? Na zdjęciach wygląda na większą, a ona nie taka duża jednak :) Dobrze, że wszystko odbyło się bez komplikacji, teraz mała musi dojść do siebie po zabiegu:) Quote
kiyoshi Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 zaglądam do Lary:0 dobrze, że już po sterylce, ślicznota :) Quote
AgusiaP Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='paula_t']15 kilogramów? Na zdjęciach wygląda na większą, a ona nie taka duża jednak :) Dobrze, że wszystko odbyło się bez komplikacji, teraz mała musi dojść do siebie po zabiegu:)[/QUOTE] Ona wysoka jest, ale chudziutka :) Quote
Mysza2 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='paula_t']15 kilogramów? Na zdjęciach wygląda na większą, a ona nie taka duża jednak :) Dobrze, że wszystko odbyło się bez komplikacji, teraz mała musi dojść do siebie po zabiegu:)[/QUOTE] Jest dosyć duża, tylko ma bardzo smukłą budowę, taka filigranowa panienka, laska na smukłych wysokich nóżkach Quote
bela51 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Trzymam kciuki za powrót sarenki do zdrowia. Quote
AgusiaP Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='bela51']Trzymam kciuki za powrót sarenki do zdrowia.[/QUOTE] Izunia i za dzisiejszą wizytę trzymaj mocnooo ;) Quote
ULKA12 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Lara doszła już do siebie po zabiegu tzn nawet patyczka próbowała przynieść ale jej nie pozwalam, musi się na razie oszczędzać. Wiadomo jak tam na wizycie, dajcie znać jak coś będzie wiadomo. Quote
Gabi79 Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 [quote name='ULKA12']Lara doszła już do siebie po zabiegu tzn nawet patyczka próbowała przynieść ale jej nie pozwalam, musi się na razie oszczędzać. Wiadomo jak tam na wizycie, dajcie znać jak coś będzie wiadomo.[/QUOTE] Kochana sunieczka!!! Jeszcze nic nie wiadomo nt. przebiegu wizyty. Quote
paula_t Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Mysza2']Jest dosyć duża, tylko ma bardzo smukłą budowę, taka filigranowa panienka, laska na smukłych wysokich nóżkach[/QUOTE] Też bym tak chciała ;):D Quote
halszka Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 super,że sunia już po i dochodzi do siebie :)teraz czekamy na kolejne dobre wieści:) Quote
yolanovi Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 zaglądam od rana czy wieści z wizyty nie ma, ale na razie cisza. czekamy:nerwy: Quote
AgusiaP Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Dziewczynki wizyta się wczoraj nie odbyła, będzie dzisiaj :) Trzymamy kciuki;) Quote
yolanovi Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 to trzymamy i niecierpliwie na info czekamy:kciuki: Quote
halszka Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 [quote name='yolanovi']to trzymamy i niecierpliwie na info czekamy:kciuki:[/QUOTE] :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Klementynkaa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 no to jest okrucieństwo tak długo trzymać nas w niepewności!!! Quote
Recommended Posts