Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AgusiaP']Dokładnie Jolu ;) też tak myślę:)[/QUOTE]

Ja się nie boję o przebieg wizyty, tylko stresuje mnie to wszystko, co jest później.

To, jak psiak się odnajdzie w nowej sytuacji, czy będzie szczęśliwy itd.itp.

Posted

[quote name='Gabi79']Ja się nie boję o przebieg wizyty, tylko stresuje mnie to wszystko, co jest później.

To, jak psiak się odnajdzie w nowej sytuacji, czy będzie szczęśliwy itd.itp.[/QUOTE]
mam to samo

Posted

Dziewczynki właśnie dzwoniła do mnie Myszka, że ma wiadomości od Uli :)
Nasza panienka została już dzisiaj wysterylizowana :)
Koszt sterylki 150zł ;) Larunia waży niecałe 15kg ;)
Wszystko jest w porządku, Lara dochodzi do siebie :):):) uffffff

Posted

15 kilogramów? Na zdjęciach wygląda na większą, a ona nie taka duża jednak :)
Dobrze, że wszystko odbyło się bez komplikacji, teraz mała musi dojść do siebie po zabiegu:)

Posted

[quote name='paula_t']15 kilogramów? Na zdjęciach wygląda na większą, a ona nie taka duża jednak :)
Dobrze, że wszystko odbyło się bez komplikacji, teraz mała musi dojść do siebie po zabiegu:)[/QUOTE]

Ona wysoka jest, ale chudziutka :)

Posted

[quote name='paula_t']15 kilogramów? Na zdjęciach wygląda na większą, a ona nie taka duża jednak :)
Dobrze, że wszystko odbyło się bez komplikacji, teraz mała musi dojść do siebie po zabiegu:)[/QUOTE]
Jest dosyć duża, tylko ma bardzo smukłą budowę, taka filigranowa panienka, laska na smukłych wysokich nóżkach

Posted

Lara doszła już do siebie po zabiegu tzn nawet patyczka próbowała przynieść ale jej nie pozwalam, musi się na razie oszczędzać. Wiadomo jak tam na wizycie, dajcie znać jak coś będzie wiadomo.

Posted

[quote name='ULKA12']Lara doszła już do siebie po zabiegu tzn nawet patyczka próbowała przynieść ale jej nie pozwalam, musi się na razie oszczędzać. Wiadomo jak tam na wizycie, dajcie znać jak coś będzie wiadomo.[/QUOTE]

Kochana sunieczka!!!

Jeszcze nic nie wiadomo nt. przebiegu wizyty.

Posted

[quote name='Mysza2']Jest dosyć duża, tylko ma bardzo smukłą budowę, taka filigranowa panienka, laska na smukłych wysokich nóżkach[/QUOTE]

Też bym tak chciała ;):D