Jump to content
Dogomania

Maja z puntu przetrzymań w małopolsce.......proszę o pomoc...............

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosiaczek1984']To Maja zostaje w tym ds,bo mam ustawione zlecenie stale,nie wiem czy je usunac[/QUOTE]

tak, usuń. Jeśli będzie jakiś problem to będę Mai szukać domu bezpośrednio od nich z domu, ale mam nadzieję, że tak sie nie stanie bo Maja jest juz do nich przywiązana

Posted

[quote name='MALWA']Kto może odpowiedzieć na apel Till, i przenieść swoje deklaracje z Majki na Grafisia?[/QUOTE]

Odpowiadam i przenoszę swoją stałą 20 zł z Majki na Grafiego.

Posted

Pięknie wszystkim dizekuje za deklaarcje i wpłaty:

- zozola77,
Nuncek,
ania75,
gosiaczek1984.

Zozola75 - proszę potwierdź deklarację na wątku Grafisia, bo juz raz był wpis, a później wycofanie z niego.

Posted

[quote name='MALWA']Pięknie wszystkim dizekuje za deklaarcje i wpłaty:

- zozola77,
Nuncek,
ania75,
gosiaczek1984.

Zozola75 - proszę potwierdź deklarację na wątku Grafisia, bo juz raz był wpis, a później wycofanie z niego.[/QUOTE]

przepraszam za zamieszanie..ale sie zamotałam troche w tym przenoszeniu deklaracji co na kogo i od kiedy .. i dlatego po apelu Till bez namysu zadeklarowałam przeniesienie stałej z MAjki na Grafiego (post 526)

napisze tu to co u Grafisia, że jednak moja stałą płaconą na Majkę na razie wogóle wycofuję z deklaracji...a na Grafiego przenoszę stałą z Messiego - 20 zł

mysle, ze teraz juz wszystko jasne

Posted

[quote name='zozola77']przepraszam za zamieszanie..ale sie zamotałam troche w tym przenoszeniu deklaracji co na kogo i od kiedy .. i dlatego po apelu Till bez namysu zadeklarowałam przeniesienie stałej z MAjki na Grafiego (post 526)

napisze tu to co u Grafisia, że jednak moja stałą płaconą na Majkę na razie wogóle wycofuję z deklaracji...a na Grafiego przenoszę stałą z Messiego - 20 zł

mysle, ze teraz juz wszystko jasne[/QUOTE]

wszystko jasne :)

Posted

[quote name='gosiaczek1984']To te 10zl co wplynelo na Maje przeniescie na Grafiego,mialam zmienic w zleceniu stalym Imie i oczywiscie zapomnialam i poszlo,ze na Majke,a juz mialo isc na Grafiego[/QUOTE]

Dziękuję pięknie, zanotuję.

Posted

jak tylko będę jechać do Krakowa to zahaczę o Maję, żeby zobaczyć co tam u niej i czy jest już lepiej. Narazie nic nie wiem. Porobię też zdjecia

Posted

[quote name='Till']jak tylko będę jechać do Krakowa to zahaczę o Maję, żeby zobaczyć co tam u niej i czy jest już lepiej. Narazie nic nie wiem. Porobię też zdjecia[/QUOTE]

Dziękuję, warto wiedzieć co u sunieczki, jak jej tam u nowej Rodzinki.............

• 2 weeks later...
Posted

Till napisał(a):
niestety nie byłam w Krakowie, ostatnio nie było na nic czasu, ale jak tylko będę mieć wieści to napiszę

Czekamy na wieści !