Jump to content
Dogomania

Maja z puntu przetrzymań w małopolsce.......proszę o pomoc...............

Recommended Posts

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania75']ja wyśle swoją deklarację na dniach - przepraszam bardzo[/QUOTE]

Nie ma problemu, i tak płacę na koniec miesiąca.

[quote name='gosiaczek1984']Bardzo prosze o konto na moja stala,bo jak dzisiaj weszlam w historie przelewow to sie nie polapalam o co tam chodzi co do kogo,tyle tego[/QUOTE]

Zaraz wysyłam !

Posted

[quote name='MALWA']Z bazarku zozola77 wpłynęło dla Majki 144 zł !

Pięknie dziękuję !

dołączam się do podziękowań i podpinam się pod piekny bukiet! ;)

Posted

[quote name='Till']dołączam się do podziękowań i podpinam się pod piekny bukiet! ;)[/QUOTE]

ja dziekuje Malwa za potwierdzenie i za kwiaty też - połowe Pannie Marple oddam, bo ona tez miała swój duzy udział w tej kwocie dzieki podarowniu swoich ksiażek na bazarek a jeszcze koszty przesyki pokryła kazdemu książkowemu kupującemu i na poczte musiała codziennie biegac..

Posted

[quote name='zozola77']ja dziekuje Malwa za potwierdzenie i za kwiaty też - połowe Pannie Marple oddam, bo ona tez miała swój duzy udział w tej kwocie dzieki podarowniu swoich ksiażek na bazarek a jeszcze koszty przesyki pokryła kazdemu książkowemu kupującemu i na poczte musiała codziennie biegac..

więc dziękujemy obu Panią :)

Posted

dziś była wizyta PA dla Mai, ale nic z tego nie będzie. Wszystko wyglądałby fajnie, bo fajny dom, ogród, ogrodzenie, pan w miarę, ale pani z nie wiem jak to powiedzieć chwiejną psychiką i niereformowalna, szybko traciła cierpliwość w rozmowie i nawet stawała się agresywna. Nie uznaje smyczy, chciałaby Maję odrazu w lesie puszczać luzem, bez przyzwyczajania jej do tego, a Maja to pies tropiacy więc na pierwszym spacerze poszłaby w las. Miejsce dla Mai miałoby być w pomieszczeniu gospodarczym, w którym stoi buda- dziwne...pani była oburzona, że jeszcze nie dostała psa....
Więc szukamy dalej

Posted

[quote name='Till']dziś była wizyta PA dla Mai, ale nic z tego nie będzie. Wszystko wyglądałby fajnie, bo fajny dom, ogród, ogrodzenie, pan w miarę, ale pani z nie wiem jak to powiedzieć chwiejną psychiką i niereformowalna, szybko traciła cierpliwość w rozmowie i nawet stawała się agresywna. Nie uznaje smyczy, chciałaby Maję odrazu w lesie puszczać luzem, bez przyzwyczajania jej do tego, a Maja to pies tropiacy więc na pierwszym spacerze poszłaby w las. Miejsce dla Mai miałoby być w pomieszczeniu gospodarczym, w którym stoi buda- dziwne...pani była oburzona, że jeszcze nie dostała psa....
Więc szukamy dalej[/QUOTE]

Jak dobrze, ze przed wydaniem psiaka robimy wizyty PA................

Nie wiadomo jakby to było, gdyby Majka do NIch trafiła..............

A co z drugim domkiem, cos wiadomo?

Posted

[quote name='Till']dziś była wizyta PA dla Mai, ale nic z tego nie będzie. Wszystko wyglądałby fajnie, bo fajny dom, ogród, ogrodzenie, pan w miarę, ale pani z nie wiem jak to powiedzieć chwiejną psychiką i niereformowalna, szybko traciła cierpliwość w rozmowie i nawet stawała się agresywna. Nie uznaje smyczy, chciałaby Maję odrazu w lesie puszczać luzem, bez przyzwyczajania jej do tego, a Maja to pies tropiacy więc na pierwszym spacerze poszłaby w las. Miejsce dla Mai miałoby być w pomieszczeniu gospodarczym, w którym stoi buda- dziwne...pani była oburzona, że jeszcze nie dostała psa....
Więc szukamy dalej[/QUOTE] Niektórzy ludzie są...dziwni:shake:

Posted

[quote name='MALWA']Jak dobrze, ze przed wydaniem psiaka robimy wizyty PA................

Nie wiadomo jakby to było, gdyby Majka do NIch trafiła..............

A co z drugim domkiem, cos wiadomo?[/QUOTE]

załamałam się bo pan, który dzwonił o Maję i wydawał sie naprawę spoko i jako jedyny oczywiście oprócz nas tu zgromadzonych był zachwycony urodą Mai- już nie odbiera telefonu:( ludzie są naprawdę dziwni....

Posted

[quote name='Till']załamałam się bo pan, który dzwonił o Maję i wydawał sie naprawę spoko i jako jedyny oczywiście oprócz nas tu zgromadzonych był zachwycony urodą Mai- już nie odbiera telefonu:( ludzie są naprawdę dziwni....[/QUOTE]

Ludzie nie wiedzą co tracą..........................

Posted

miałam kolejny tel. o Maję i to już było nawet fajne, tylko adopcja dopiero w połowie listopada bo wtedy przeprowadzają sie do nowego domu w Niepołomicach, pani kończy prace i wtedy cała rodzina tam zamieszka. Uzgodniłyśmy, że jeśli między czasie znajdzie się super dom to Maję wyadoptuję, jeśli nie to ona na nią czeka i nie szuka innego psa. Pani ma dwie córki w tym jedna niepełnosprawną, męża i ojca, który też się z nimi przeprowadza, no i dwa wysterylizowane koty. Zawsze ktoś będzie w domu. Do okoła domu dużo przestrzeni na spacery no i ogród. Mam nadzieję, że Maja polubi sie z kotami bo narazie chce za nimi gonić, ale panią to nie przeraża bo już miała takie sytuacje i zawsze pies się przyzwyczajał. Oby tak było i tym razem :)

Posted

[quote name='Till']miałam kolejny tel. o Maję i to już było nawet fajne, tylko adopcja dopiero w połowie listopada bo wtedy przeprowadzają sie do nowego domu w Niepołomicach, pani kończy prace i wtedy cała rodzina tam zamieszka. Uzgodniłyśmy, że jeśli między czasie znajdzie się super dom to Maję wyadoptuję, jeśli nie to ona na nią czeka i nie szuka innego psa. Pani ma dwie córki w tym jedna niepełnosprawną, męża i ojca, który też się z nimi przeprowadza, no i dwa wysterylizowane koty. Zawsze ktoś będzie w domu. Do okoła domu dużo przestrzeni na spacery no i ogród. Mam nadzieję, że Maja polubi sie z kotami bo narazie chce za nimi gonić, ale panią to nie przeraża bo już miała takie sytuacje i zawsze pies się przyzwyczajał. Oby tak było i tym razem :)[/QUOTE]

Dobrze, że coś sie ruszyło w sprawie Majeczki..............

A w jakim wieku są dzieci, małe, czy juz większe ?

Posted

Mam dobre wieści, maluszek, którego tu wklejałam został wczoraj zabrany z O. wet oceniała go na 8 miesięcy. To kochana psinka, ładnie chodzi na smyczy, zna podstawowe komendy, grzecznie jeździ w aucie i jest prze kochany:) to piesek gotowy do adopcji żeby tylko nie wykluła się jakaś choroba. Jeśli będzie tu ktoś kto chciałby pomóc w jego utrzymaniu to wkleję numer konta. Na FB ma wydarzenie i dostał imię Losik, a tu jego zdjęcia już w drodze do hoteliku:)