Till Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='gluchypies']Jest śliczny :( dlugo tam juz jest?[/QUOTE] nie wiem dokładnie, ale napewno 2 tygodnie Quote
MALWA Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 [quote name='ania75']ja wyśle swoją deklarację na dniach - przepraszam bardzo[/QUOTE] Nie ma problemu, i tak płacę na koniec miesiąca. [quote name='gosiaczek1984']Bardzo prosze o konto na moja stala,bo jak dzisiaj weszlam w historie przelewow to sie nie polapalam o co tam chodzi co do kogo,tyle tego[/QUOTE] Zaraz wysyłam ! Quote
MALWA Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Z bazarku zozola77 wpłynęło dla Majki 144 zł ! Pięknie dziękuję ! Quote
Till Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='MALWA']Z bazarku zozola77 wpłynęło dla Majki 144 zł ! Pięknie dziękuję ! dołączam się do podziękowań i podpinam się pod piekny bukiet! ;) Quote
zozola77 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Till']dołączam się do podziękowań i podpinam się pod piekny bukiet! ;)[/QUOTE] ja dziekuje Malwa za potwierdzenie i za kwiaty też - połowe Pannie Marple oddam, bo ona tez miała swój duzy udział w tej kwocie dzieki podarowniu swoich ksiażek na bazarek a jeszcze koszty przesyki pokryła kazdemu książkowemu kupującemu i na poczte musiała codziennie biegac.. Quote
Till Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='zozola77']ja dziekuje Malwa za potwierdzenie i za kwiaty też - połowe Pannie Marple oddam, bo ona tez miała swój duzy udział w tej kwocie dzieki podarowniu swoich ksiażek na bazarek a jeszcze koszty przesyki pokryła kazdemu książkowemu kupującemu i na poczte musiała codziennie biegac.. więc dziękujemy obu Panią :) Quote
Till Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 dziś była wizyta PA dla Mai, ale nic z tego nie będzie. Wszystko wyglądałby fajnie, bo fajny dom, ogród, ogrodzenie, pan w miarę, ale pani z nie wiem jak to powiedzieć chwiejną psychiką i niereformowalna, szybko traciła cierpliwość w rozmowie i nawet stawała się agresywna. Nie uznaje smyczy, chciałaby Maję odrazu w lesie puszczać luzem, bez przyzwyczajania jej do tego, a Maja to pies tropiacy więc na pierwszym spacerze poszłaby w las. Miejsce dla Mai miałoby być w pomieszczeniu gospodarczym, w którym stoi buda- dziwne...pani była oburzona, że jeszcze nie dostała psa.... Więc szukamy dalej Quote
zozola77 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 no to faktycznie ta pani tr0che nie tego.....SZUKAMY DALEJ !!! Quote
Poprawna Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='zozola77']no to faktycznie ta pani tr0che nie tego.....SZUKAMY DALEJ !!![/QUOTE] Niech spada..... Quote
MALWA Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 [quote name='Till']dziś była wizyta PA dla Mai, ale nic z tego nie będzie. Wszystko wyglądałby fajnie, bo fajny dom, ogród, ogrodzenie, pan w miarę, ale pani z nie wiem jak to powiedzieć chwiejną psychiką i niereformowalna, szybko traciła cierpliwość w rozmowie i nawet stawała się agresywna. Nie uznaje smyczy, chciałaby Maję odrazu w lesie puszczać luzem, bez przyzwyczajania jej do tego, a Maja to pies tropiacy więc na pierwszym spacerze poszłaby w las. Miejsce dla Mai miałoby być w pomieszczeniu gospodarczym, w którym stoi buda- dziwne...pani była oburzona, że jeszcze nie dostała psa.... Więc szukamy dalej[/QUOTE] Jak dobrze, ze przed wydaniem psiaka robimy wizyty PA................ Nie wiadomo jakby to było, gdyby Majka do NIch trafiła.............. A co z drugim domkiem, cos wiadomo? Quote
Panna Marple Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Till']dziś była wizyta PA dla Mai, ale nic z tego nie będzie. Wszystko wyglądałby fajnie, bo fajny dom, ogród, ogrodzenie, pan w miarę, ale pani z nie wiem jak to powiedzieć chwiejną psychiką i niereformowalna, szybko traciła cierpliwość w rozmowie i nawet stawała się agresywna. Nie uznaje smyczy, chciałaby Maję odrazu w lesie puszczać luzem, bez przyzwyczajania jej do tego, a Maja to pies tropiacy więc na pierwszym spacerze poszłaby w las. Miejsce dla Mai miałoby być w pomieszczeniu gospodarczym, w którym stoi buda- dziwne...pani była oburzona, że jeszcze nie dostała psa.... Więc szukamy dalej[/QUOTE] Niektórzy ludzie są...dziwni:shake: Quote
gluchypies Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Własnie zrobiłam przelew 180 zł z bazarku biżuteryjnego dla Mai, bardzo proszę o potwierdzenie tutaj oraz na watku bazarkowym: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246738-Rozliczam-Biżuteria-film-płyta-breloczki-i-inne-dla-Mai-do-16-09 Quote
Till Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='MALWA']Jak dobrze, ze przed wydaniem psiaka robimy wizyty PA................ Nie wiadomo jakby to było, gdyby Majka do NIch trafiła.............. A co z drugim domkiem, cos wiadomo?[/QUOTE] załamałam się bo pan, który dzwonił o Maję i wydawał sie naprawę spoko i jako jedyny oczywiście oprócz nas tu zgromadzonych był zachwycony urodą Mai- już nie odbiera telefonu:( ludzie są naprawdę dziwni.... Quote
MALWA Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='gluchypies']Własnie zrobiłam przelew 180 zł z bazarku biżuteryjnego dla Mai, bardzo proszę o potwierdzenie tutaj oraz na watku bazarkowym: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246738-Rozliczam-Biżuteria-film-płyta-breloczki-i-inne-dla-Mai-do-16-09 I już są! Pięknie dziękuję! Mam wpłatę 10 zł od ania75 ! Bardzo dziękuję ! Quote
MALWA Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Till']załamałam się bo pan, który dzwonił o Maję i wydawał sie naprawę spoko i jako jedyny oczywiście oprócz nas tu zgromadzonych był zachwycony urodą Mai- już nie odbiera telefonu:( ludzie są naprawdę dziwni....[/QUOTE] Ludzie nie wiedzą co tracą.......................... Quote
Till Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 miałam kolejny tel. o Maję i to już było nawet fajne, tylko adopcja dopiero w połowie listopada bo wtedy przeprowadzają sie do nowego domu w Niepołomicach, pani kończy prace i wtedy cała rodzina tam zamieszka. Uzgodniłyśmy, że jeśli między czasie znajdzie się super dom to Maję wyadoptuję, jeśli nie to ona na nią czeka i nie szuka innego psa. Pani ma dwie córki w tym jedna niepełnosprawną, męża i ojca, który też się z nimi przeprowadza, no i dwa wysterylizowane koty. Zawsze ktoś będzie w domu. Do okoła domu dużo przestrzeni na spacery no i ogród. Mam nadzieję, że Maja polubi sie z kotami bo narazie chce za nimi gonić, ale panią to nie przeraża bo już miała takie sytuacje i zawsze pies się przyzwyczajał. Oby tak było i tym razem :) Quote
Panna Marple Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Oj, to musimy mocno trzymać kciuki!!! Domek brzmi fajowo Quote
ania75 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Jeszcze się nie cieszymy ale delikatnie uśmiechamy .... no i kciuki oczywiście :) Quote
MALWA Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 [quote name='Till']miałam kolejny tel. o Maję i to już było nawet fajne, tylko adopcja dopiero w połowie listopada bo wtedy przeprowadzają sie do nowego domu w Niepołomicach, pani kończy prace i wtedy cała rodzina tam zamieszka. Uzgodniłyśmy, że jeśli między czasie znajdzie się super dom to Maję wyadoptuję, jeśli nie to ona na nią czeka i nie szuka innego psa. Pani ma dwie córki w tym jedna niepełnosprawną, męża i ojca, który też się z nimi przeprowadza, no i dwa wysterylizowane koty. Zawsze ktoś będzie w domu. Do okoła domu dużo przestrzeni na spacery no i ogród. Mam nadzieję, że Maja polubi sie z kotami bo narazie chce za nimi gonić, ale panią to nie przeraża bo już miała takie sytuacje i zawsze pies się przyzwyczajał. Oby tak było i tym razem :)[/QUOTE] Dobrze, że coś sie ruszyło w sprawie Majeczki.............. A w jakim wieku są dzieci, małe, czy juz większe ? Quote
Till Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Mam dobre wieści, maluszek, którego tu wklejałam został wczoraj zabrany z O. wet oceniała go na 8 miesięcy. To kochana psinka, ładnie chodzi na smyczy, zna podstawowe komendy, grzecznie jeździ w aucie i jest prze kochany:) to piesek gotowy do adopcji żeby tylko nie wykluła się jakaś choroba. Jeśli będzie tu ktoś kto chciałby pomóc w jego utrzymaniu to wkleję numer konta. Na FB ma wydarzenie i dostał imię Losik, a tu jego zdjęcia już w drodze do hoteliku:) Quote
Recommended Posts