Unbelievable Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 ja nie ogarnęłam, sorki :diabloti: postaram się dzisiaj/ jutro wpłacić Quote
Okamia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Unbelievable']ja nie ogarnęłam, sorki :diabloti: postaram się dzisiaj/ jutro wpłacić[/QUOTE] Za Ciebie ręczy Olek - najwyżej on dostanie wpie**ol :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 [quote name='Okamia']Za Ciebie ręczy Olek - najwyżej on dostanie wpie**ol :evil_lol:[/QUOTE] jezu CHCĘ TO ZOBACZYĆ :loveu::loveu::loveu: Quote
Okamia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Unbelievable']jezu CHCĘ TO ZOBACZYĆ :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Lubisz paczeć jak kogoś biją ? :roll::diabloti: Quote
Okamia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Unbelievable']tak :diabloti: sadystka :shake::diabloti: ale Oleczka nie trzeba bić - można go zgwałcić - większy uraz na psychice :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 KASA, ludzie KASA!!! :mad: wypadało by chociaż odpisać na PW i wspomnieć, kiedy wpłaty można oczekiwac. Ludzie, My tez musimy zapłacic wczesniej bo nam rezerwacja spadnie. Zadeklarowany wyjazd, no kurczę bądźmy poważni :roll: Quote
Okamia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='asiak_kasia']KASA, ludzie KASA!!! :mad: wypadało by chociaż odpisać na PW i wspomnieć, kiedy wpłaty można oczekiwac. Ludzie, My tez musimy zapłacic wczesniej bo nam rezerwacja spadnie. Zadeklarowany wyjazd, no kurczę bądźmy poważni :roll: No ale po co? My przecież tylko siedzimy i nic nie robimy... nie wspomnę o tym że niektóre osoby są na tyle bezczelne, że mimo iż były dziś na dogo - tak sprawdziłam - nawet nie raczyły odpisać - jadę, nie jadę, pocałuj mnie w dupę... Nosz kur... Myślałam, że mam do czynienia z dorosłymi ludźmi a nie bandą dzieciaków ... :roll: Quote
dog193 Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Poznajcie uroki organizowania zlotów :diabloti: Quote
Okamia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='dog193']Poznajcie uroki organizowania zlotów :diabloti:[/QUOTE] Ja się przejmować nie zamierzam... Po prostu takie osoby będą na czarnej liście i nigdzie ze mną jako organizatorem nie pojadą ;) Quote
FredziaFredzia Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Ej ej ale Wy tak tutaj o tych wpłatach, a ja widzę że NIE WPŁACIŁYŚCIE, organizatorki :diabloti: Quote
Okamia Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Ej ej ale Wy tak tutaj o tych wpłatach, a ja widzę że NIE WPŁACIŁYŚCIE, organizatorki :diabloti:[/QUOTE] Kaśka ma dostać jutro $$$ ja też :eviltong: Zresztą my jesteśmy najmniejszym problemem bo przynajmniej sie odzywamy i nie udajemy że nie żyjemy ;) Quote
Okamia Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 (edited) BTW Dziękuje dziewczynom, które nie zapłaciły i znikły - oczywiście nawet nie mogą napisać że mają w głębokim poważaniu nasz wyjazd :roll: MAMY TRZY WOLNE MIEJSCA - 2 na weekend i 1 na tydzień! DLA OSÓB PEŁNOLETNICH! Edited July 31, 2013 by Okamia Quote
FredziaFredzia Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Te miejsca jak nic czekają na Żonkilę i Rinusiową, jak nic! Quote
Rinuś Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Te miejsca jak nic czekają na Żonkilę i Rinusiową, jak nic![/QUOTE] Bardzo mi miło :loveu: ale ja pracuję w ten długi weekend w piątek i sobotę :angryy: i nie mogę wykręcić numeru jak tu ktoś mi podpowiadał :eviltong: Quote
Okamia Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Rinuś']Bardzo mi miło :loveu: ale ja pracuję w ten długi weekend w piątek i sobotę :angryy: i nie mogę wykręcić numeru jak tu ktoś mi podpowiadał :eviltong:[/QUOTE] bo jesteś gupia :roll::shake::diabloti: Quote
Rinuś Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Okamia']bo jesteś gupia :roll::shake::diabloti:[/QUOTE] Nie chciałabym stracić pracy :diabloti: a ostatnio Dyrektor jest przewrażliwiony na takie akcje. Quote
Okamia Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='Rinuś']Nie chciałabym stracić pracy :diabloti: a ostatnio Dyrektor jest przewrażliwiony na takie akcje.[/QUOTE] Na dyrektora też jest sposób :evil_lol: Quote
Amber Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 A może dyrektor pojedzie, fajny jakiś? :evil_lol: Quote
omry Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Te miejsca jak nic czekają na Żonkilę i Rinusiową, jak nic![/QUOTE] A ja? A ja to już nie? :shake: :evil_lol: Wiedziałam, że tak będzie z tymi wpłatami, zawsze ktoś taki się znajdzie :razz: Quote
Okamia Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='omry']A ja? A ja to już nie? :shake: :evil_lol: Wiedziałam, że tak będzie z tymi wpłatami, zawsze ktoś taki się znajdzie :razz:[/QUOTE] Ciebie też ewentualnie możemy wziąć :cool3: No takim dziękujemy za znajomość ;) Quote
omry Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Okamia']Ciebie też ewentualnie możemy wziąć :cool3: No takim dziękujemy za znajomość ;)[/QUOTE] No ewentualnie bym chciała, ale dupa jasiu, jak zawsze pod górkę :lol: Quote
Rinuś Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 [quote name='Okamia']Na dyrektora też jest sposób :evil_lol:[/QUOTE] nie wiem, nie znam się :diabloti: [quote name='Amber']A może dyrektor pojedzie, fajny jakiś? :evil_lol:[/QUOTE] myślę, że nie spodobałby Ci się :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 [quote name='omry']No ewentualnie bym chciała, ale dupa jasiu, jak zawsze pod górkę :lol:[/QUOTE] E tam - płacisz, 15.08 pakujesz ekipe do zielonego dźipa i jedziesz i jedziesz i jedziesz i jesteś :evil_lol: Quote
Recommended Posts