Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od wczoraj nie mogę dojść do siebie :-(:shake::shake:..ilez podlosci , cwaniactwa i potworności w jednej wstrętnej babie ....:shake::shake::shake::-( a psie serca niczemu nie winne Daszenka..i Fenus.... zal ogromny sciska serce ...ilu jeszcze się pozbyla ...?

Posted

[quote name='Malgoska']też mnie to zastanawia a jestem nowa w temacie, przeczytałam tylko wasze podczepione wątki....

myslę, że działa sobie dalej i śmieje się w twarz wszystkim

a ktoś w ogóle był u niej na jakiejkolwiek wizycie przedadopcyjnej i po adopcyjnej?????

tak tez tak myślę

właśnie, dziwne, zakładała mu opaskę i jechali po psa.....

też tak myslę

Ja jestem nowa w temacie ale myslę, że PANI narodziła się teraz w kolejnym wcieleniu. Jest teraz dojrzałą kobietą i śmieje się wszystkim w twarz. Czy ktoś pisał do moda o sprawdzenie ników i skąd są wpisywane posty?[/QUOTE]
Jeżeli to tekst do mnie to nie ukrywam swojej tożsamości, jestem tą osobą która przedstawiła sprawę ostatnich miesięcy, tak jak to ja widziałam, a Wiolka -Klaudia-Kaska przebywa w areszcie wiec nie prędko może stworzyc nowe konto i działac

Posted

[quote name='beataczl']nie rozumiem-siedzi w areszcie a usuwa swoje forum /Ktos tu pisal / i byla niedawno na fejsie PARE GODZ TEMU /tez Ktos tu pisal..??[/QUOTE]

a skąd wiecie, że siedzi?
list gończy nadal aktualny
a nawet jak ją zatrzymali to mogli wypuścic za poręczeniem.

Posted

[quote name='grzenka']Ale podobno ta psycholka siedzi w areszcie:crazyeye:
Jestem z Rzeszowa, swego czasu miałam nawet skorzystać z usług AltaCaraya, robiła tu na dogo bazarek z którego dochód miał być przeznaczony na zwierzaki na tymczasie.
Był to bazarek z usługami kosmetycznymi, ponoć rewelacyjnie robiła żel na paznokciach i doklejała rzesy...
Koniec końców jednak nie skorzystałam z jej usług.....Ale chyba ktoś korzystał o ile dobrze pamiętam.[/QUOTE]

Grzenka to miałybyśmy prośbę bo w mieszkaniu gdzie mieszkała został kot i czy mogłabyś zrobić wizytę czy jest to zgodne z prawdą.Pani u której jest kot zalogowała się i zgodziła na wizytę.

Posted

Nie warto w tej sytuacji zajmować się przeszłością i dziwić się,że"to zła kobieta była.." -co się stało to się nie odstanie.Energię lepiej wykorzystać na to ,by spowodować żeby takie procedery przestały przynosić [B]złodziejom[/B] profity i zyski.Za dużo tego oststnio na dogo.
Czy osoby płacące tej zmultiplikowanej osobie za DT i inne "dzieła" mają dowody wpłat? Na jej prawdziwe czy fikcyjne nazwiska?No bo chyba gotówką nie płaciłyście?
Jeżeli tak należy zebrać kopie wpłat,możliwie od [B]wszystkich,[/B]podliczyć kwoty w podziale na lata(?) i złożyć doniesie do Urzędu Skarbowego i Izby Skarbowej o nieujawnionych dochodach.
Bo,że Was oszukiwała długi czas to nie przestępstwo.Można każdemu wpłacać dowolne kwoty,nawet duże.Ale do obdarowanego należy rozliczenie tego dochodu.

Posted

[quote name='baster i lusi']Grzenka to miałybyśmy prośbę bo w mieszkaniu gdzie mieszkała został kot i czy mogłabyś zrobić wizytę czy jest to zgodne z prawdą.Pani u której jest kot zalogowała się i zgodziła na wizytę.[/QUOTE]
Jasne, przejdziemy się razem z mężem:lol:

Posted

[quote name='Lilith2']Jeżeli to tekst do mnie to nie ukrywam swojej tożsamości, jestem tą osobą która przedstawiła sprawę ostatnich miesięcy, tak jak to ja widziałam, a Wiolka -Klaudia-Kaska przebywa w areszcie wiec nie prędko może stworzyc nowe konto i działac[/QUOTE]

mozna zapytac w ktorym skoro wiesz? to chyba nie tajemnica
dziwi mnie ,ze list gonczy nie usuniety skoro juz wiedza gdzie jest/zlapana/ i w areszcie siedzi jak piszesz...

Posted

[quote name='Poker']Czy ta kobieta urodziła dziecko faktycznie czy ciążę też pozorowała.Jak Miłosz mógł dać tak się oszukać? chyba,że jest w zmowie i struga wariata.
Możliwe ,że działała na wrocławskich bullowatych,ale nie wiem kto ją znał osobiście, nie z rozmów telefonicznych, bo dla mnie to nie jest osobiście.[/QUOTE]
tez mnie to dziwi, pewnie struga..

Posted

[quote name='natija']rozumiem ,ze my wirtualnie moglysmy sie nabrac,ale jakos nie chce mi sie wierzyc,ze Milosz bedac tak blisko niej sie nie polapal:shake:[/QUOTE]
dokladnie... a to, ze nie wchodzil na dogo nie oznacza, ze nic nie wiedzial. to poza dogo rozgrywaly sie tragedie

Posted (edited)

Jest możliwość by Lilith i Miłosz wytłumaczyli się z tej całej sytuacji.Tylko Lilith musi się z niż umówić kiedy mogą się spotkać.Jeśli Miłosz został wmanewrowany w te jej przekręty to myślę że też tam będzie .

Edited by baster i lusi
Posted

Niestety nie pierwszy to i pewnie nie ostatni taki przypadek. Bo niestety na chorych, starych ludziach i zwierzętach nadal się najlepiej zarabia :roll:
Niestety net przez anonimowość stwarza dobre warunki do oszukiwania.
Niestety zwierzęta się nie poskarżą. Jedyną kontrolą nad takimi osobami jest ciągłe najlepiej niespodziewane wizyty dla sprawdzenia warunków bytowych.

Mam tylko nadzieję, że zdołacie uzbierać tu dowody może nie na uśmiercani zwierząt ale chociaż na jej działalność.

Posted

Przypominam po raz kolejny ze słynna danavas na dogo ,ma sprawę w sadzie z powodu psa Kapselka ,watek Kapselka jest na dogo gdzie piszemy wszystko na ten temat ..
Skoro psy od tej psychopatki Wiolki przejeła danavas to nic dobrego ich nie czeka ..ile zabrała psów od niej co z nimi zrobila ?
czy umiesciła znów u Karmelci ,czyli pdt który jest na czarnej liscie,ale chyba nikt sobie nic z tego nie robi....
ps to ze wpisuja sie w ten np watek osoby z jednym postem moze znaczyc ze sprawe znaja z fb bo na fb jest tez na ten temat ja nigdy na fb nie daje linków do watkówe z dogo ,nie daje do cytatu nicków osób z dogo chyba ze sa spalone ,zbanowane ,albo maja własnie takie dt ..to wtedy nagłasniam i pisze wszystko co wiem
ale inni podaja linki i na fb te linki z dogo sa dostepne

Posted

Kiedy byla Kofeina byl wtedy Pawel ktory albo studiowal weterynarje albo byl weterynarzem. Z nim to byla w ciazy i urodzila blizniaki. Po kilku miesiacach Alta Caraja napisala ze jest kolezanka siostry kofeiny i ze kofeina nie zyje. Bliska stycznosc miala z nia Budrysek gdyz u kofeiny byl Retro I Parys. Budrysek nie ma teraz internetu lecz mozna do niej zadzwonic. Przepraszam za pisownie lecz jestem na wyjezdzie `i pisze z komputera gdzie nie ma polskich znakow. Wczoraj nie wiem jak to sie stalo ze trafilam na ten watek. Az oniemialam jak przeczytalam ze kofeina zmartwychwstala.

Posted (edited)

[quote name='Marinka'][B]A mi się coś nie zgadza[/B]...później jeszcze dokładnie sprawdzę w aparacie, bo był ustawiony datownik, ale wydaje mi się, że to było w listopadzie 2012 roku.
Przywiozłam wówczas do Rzeszowa dary dla Rudzika vel Majkela.
W domu był wówczas Tobi i Gabrysia.
Po jakimś czasie naszej obecności wszedł Miłosz ze "swoim" bratem

Sprawdziłam na wątku...i tak jak mi się wydawała byliśmy tam dzień przed Świętem Niepodległości czyli 10.11.2012r. (post 1597 str. 64 jego wątku - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/209231-Rudzik-Pies-ktory-dostał-od-życia-kopa-Ma-cudowny-DOM!!!/page64[/URL] )
Sprawdzę jeszcze kiedy Rudzik opuścił Zamość i wyruszył do Rzeszowa.[/QUOTE]

[B]Zacytuję siebie z postu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Miłosz-UWAGA!SZUKAMY-OSÓB-KTÓE-POWIERZYŁY-JEJ-ZWIERZĘTA!?p=21027565#post21027565"]#89[/URL], ponieważ brak wyjaśnienia tej nieścisłości!

Zacytuję dowody moich słów:
[/B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/209231-Rudzik-Pies-ktory-dostał-od-życia-kopa-Ma-cudowny-DOM!!!?p=19944071#post19944071"]#1597[/URL], a tu zdjęcia z tej wizyty: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/209231-Rudzik-Pies-ktory-dostał-od-życia-kopa-Ma-cudowny-DOM!!!?p=19953049#post19953049"]#1622[/URL]

Edited by Marinka
Posted

[quote name='grzenka']Ale podobno ta psycholka siedzi w areszcie:crazyeye:
Jestem z Rzeszowa, swego czasu miałam nawet skorzystać z usług AltaCaraya, robiła tu na dogo bazarek z którego dochód miał być przeznaczony na zwierzaki na tymczasie.
Był to bazarek z usługami kosmetycznymi, ponoć rewelacyjnie robiła żel na paznokciach i doklejała rzesy...
Koniec końców jednak nie skorzystałam z jej usług.....Ale chyba ktoś korzystał o ile dobrze pamiętam.[/QUOTE]

Chyba nikt nie skorzystał, bo bazarek został usunięty przez moda

Posted

przydałoby sie zeby weszła tu nescca, załozycielka tego wątku i osoba która nas poinformowała o calej aferze i napisała co teraz sie dzieje z "Wiolka" w sensie czy siedzi dalej czy nie
moze ma takie informacje na biezaco...

a to ze sie podobno logowała na fb albo usuwała cos ostatnio to mzoe dała komus hasło...moze ma kogos zaufanego, wspólnika???
skołowany człek juz jest

Posted

[quote name='Hope2']i jeszcze jedno-ostatnie fotki Boczka, te z fioletowymi ścianami w tle-te same wklejała Wiolka/Alta Caraya/Sieropsiniec na fb...a tu...bavesis
Co do DT karmelci- on nadal istnieje (a przynajmniej tak pisała mi Wiolka) nazywa się Psie ranczo u Karmelci-jest na fb[/QUOTE]

Weszłam na fb i sprawdziłam. Nie wiem kim jest karmelcia, nigdy nie spotkałam się na dogo z jej sprawą, ale może to ważne.
Zdjęcie tego psa :
[URL]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/12818_406087042797606_624107347_n.jpg[/URL]

"Wiola" wkleiła na wątek Rudzika

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/209231-Rudzik-Pies-ktory-dostał-od-życia-kopa-Ma-cudowny-DOM!!!/page67[/URL]