Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co tam u Tosieńki? jestem cały czas poza zasięgiem. nie mogę zatem osobiście zapytać. juz w środę wracam do telefonicznej cywilizacji. ściskam Tosie łapki wszystkie 4.

• Replies 657
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest straszny upał i chyba przez to je mniej-męczy sie -ale nie zamęczam jej spacerkami-taki dłuższy to serwuje wieczorkiem.

A tak poza tym to zdrowieje w sanatorium na Śląsku-he,he -i kto by pomyślał:lol::lol::lol:

Posted

byłam kiedyś w Promnicach k/Tychów, na Randce w ciemno. jezioro z wodą I klasy czystości. wiem zatem, że sanatorium na Śląsku to nie fatamorgana. a U Oli, bardziej komfortowo niż u księżnej Daysy.

Posted

Paola06 napisał(a):
Jest straszny upał i chyba przez to je mniej-męczy sie -ale nie zamęczam jej spacerkami-taki dłuższy to serwuje wieczorkiem.

A tak poza tym to zdrowieje w sanatorium na Śląsku-he,he -i kto by pomyślał:lol::lol::lol:

bardzo porządne sanatorium, a co... :cool3:

Posted

Ale ja to niestety napisałam z sarkazmem-bo u nas niestety wszystkie normy na świeży powietrze przekroczone:(
A tu proszę-są i tacy którzy potrafia sie kurować i dochodzic do formy:lol::lol::lol:

Posted

Paola06 napisał(a):
Ale ja to niestety napisałam z sarkazmem-bo u nas niestety wszystkie normy na świeży powietrze przekroczone:(
A tu proszę-są i tacy którzy potrafia sie kurować i dochodzic do formy:lol::lol::lol:

a tam... Olu to nie chodzi o powietrze... chodzi o opiekę... :cool3:

Posted

Tośka to kawał leniucha!!!!!!!!

W ten upał to trzeba ja doslownie ciągnąć za sobą żeby chociaż troche świata obejrzała:lol::lol::lol:

reni-przepraszam ale czemu masz ograniczony zasięg???
Dzwoniłysmy z Tosią do Ciebie dzisiaj-nie odbierałas?
Masz jakis wyjazd?-przepraszam ale pytam pod kątem Tosinym.

Posted

Paola06 napisał(a):

W ten upał to trzeba ja doslownie ciągnąć za sobą żeby chociaż troche świata obejrzała:lol::lol::lol:

i jak wieczorne wyjście Oluś? :cool3: Ambra się nawet ruszyła... :lol:

Posted

Paola06 napisał(a):

i jak wieczorne wyjście Oluś? :cool3: Ambra się nawet ruszyła... :lol:

I jakiś Pan gdy jego mały kundelek bez smyczy wyleciał na Ambrę z jazgotem wrzasnął "ugryź ch***" i się wcale nie zirytowałam... :diabloti: krzyknęłam tylko: "zaraz ja Pana pogryzę"... grzeczniutka byłam, prawda? :siara:

Posted

No to musze przyznać szczerze-że wieczorowa porą Tosinka w wydaniu plenerowym zaliczyła i Rejs i V abank-była b.zadowolona bo wreszcie bylo troszke chlodniej:):)

Dobrej nocki :calus:

Posted

Paola06 napisał(a):
No to musze przyznać szczerze-że wieczorowa porą Tosinka w wydaniu plenerowym zaliczyła i Rejs i V abank-była b.zadowolona bo wreszcie bylo troszke chlodniej:):)

Dobrej nocki :calus:

Vabank? A miały być "Zabójcze ryjówki" :evil_lol:... Nawet chciałam się wybrać zobaczyć to cudo. Ale skoro był Vabank to dobrze, że nie poszłam. Chociaż, chociaż.... gdybym poszła to poznałabym Tosię kinomankę :)

Posted

maciaszek napisał(a):
Vabank? A miały być "Zabójcze ryjówki" :evil_lol:... Nawet chciałam się wybrać zobaczyć to cudo. Ale skoro był Vabank to dobrze, że nie poszłam. Chociaż, chociaż.... gdybym poszła to poznałabym Tosię kinomankę :)

Tosia w kinie..? :cool3: Zresztą od razu widać, że z niej światowa dziewczyna... :loveu:

Posted

lavinia napisał(a):
Paola, czy coś wiadomo w sprawie fotek ??

daj znać na pw, proszę

i zapomniałam podziękować za wczorajszy tel :loveu: :loveu:

Ola właśnie do mnie dzwoniła. Nie ma komputera przez 2 dni, gdyż oddała go do "aktualizacji". :cool3: Tosia ma się dobrze. Właśnie były na spacerku.

Widzisz, Lavinia, zapomniałam się spytać o te zdjęcia, a też byłam ciekawa, czy Ola już je ma. ;)

Posted

lavinia napisał(a):
Akitko, to ja do niej zadzwonię wieczorem i dam znać póżniej co i jak

Tak, bardzo Cię proszę o PW, jak już będziesz wszystko wiedzieć. :cool3:

Posted

Hey,hey-jestesmy:):):)
Długo nas nie bylo bo komputerek zapchał sie na amen.

U nas wszystko9 na najlepszej drodze do zdrowienia.
Niestety arytmia jest nadal ale juz niema takich dlugich bloków.
Usg,i reszta innych badań 4czerwca.
Do tego czasu Tosia nadal:smarowanko,czyczczonko uszysków,leki nasercowe,essentiale,i za dwa dni kolejna dawka CONVENII-dłudodziałającego antybiotyku.
Tosi dopisuje humorek,lubi sie sprowokowana - wygłupiać.Upały przeszła bez sensacji-przyznam szczerze że kondycja poprawia się:):)

Niewiem czy pisalam wam wcześniej że w pierwsze dni pobytu kiedy trzeba bylo jechać do weta-to był ten długi weekend(który miałam spędzić szczęśliwie wypoczywając na Mazurach)więc WSZYSCY znajomi powyjeżdzali,dogo opustoszalo,upał-woziłam Tosię w wózku pozyczonym od sąsiadów:)
Niestety wtedy Tosia przeszła DOSLOWNIE parę kroków i rozpłaszczała sie jak żaba na ulicy-nieśc ja na rękach też nie mogłam bo to jednak jest kawal drogi-a ona malo nie waży.
Siedziała w wózku bardzo grzecznie i tak przez park Kościuszki zasuwałyśmy.Miny spacerowiczów były pocieszne:):)
Ale na szczęście na to nie zwracałam uwagi-przejęta byłam za bardzo stanem Toski.
A teraz........:dziewczyna prze do przodu że aż miło:lol::lol::lol:i nawet kręci tyłyczkiem:lol::lol:

Zdjęć nam dzisiaj nie wydali :(
Mam jutro po nie podejść-nie bylo odpowiedzi pozytywnej z W-awy.

Posted

Olu, widzisz jak się wspaniale Tosią zaopiekowałaś... :cool3: Tosieńka na pewno jest ci za to wdzięczna. :cool3: Napisz na PW jak tam decyzje. :cool3: Acha, i wygłaskaj Tosię ode mnie. :loveu: