Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
Pan doktor zaprasza Karo w przyszlym tygodniu. Damy radę uzbierać???? :(

musimy nie mamy wyjścia,a jaki całkowity koszt wiadomo już?

Posted

devoner napisał(a):
musimy nie mamy wyjścia,a jaki całkowity koszt wiadomo już?

podejrzewam, że dowiemy się jak będzie wiadomo co będzie - czy jedna, czy dwie łapy, co z biodrami...myslę, ze tak czy siak musimy uzbierac 3000

Posted

kabaja napisał(a):
uzbierać damy radę a mnie bardziej martwi gdzie Karo byłby po operacji ,parę dni w lecznicy a potem?

a to nie pisałam??? :crazyeye: a potem wraca do Kielc :) na chwilową opiekę do tz EwyB jako 9? pies do czasu, aż Miron uzna, ze da już radę i Karo wróci do Mirona :)

Kochani - brakuje nam ok. 1500 zł na samą operację o ile dobrze policzyłam - to już z górki! :)
Może jeszcze jakis bazarek? Devonerka walczy z FB - chce tam zrobić bazarek.

Posted

suepr, ze sie tak duzo dzieje...ja postarm sie w przyszłym miesiacu dorzucic jakis grosik malutki do operacji

Poziomka - andzia chyba ma racje z oddzieleniem tych finansów na operacje od hotelikowych

moze popros moda o dołozenie postu pod drugim i tam zapisuj wpływy i wydatki operacyjne zarówno te z fb jak i z dogo

a te na hotel i karme zostaw tak jak masz w drugim poscie

mysle ze tak byłoby przejrzyściej

chyba, ze ktos ma inny pomysł ... ?

Posted

[quote name='andzia69']a to nie pisałam??? :crazyeye: a potem wraca do Kielc :) na chwilową opiekę do tz EwyB jako 9? pies do czasu, aż Miron uzna, ze da już radę i Karo wróci do Mirona :)

Kochani - brakuje nam ok. 1500 zł na samą operację o ile dobrze policzyłam - to już z górki! :)
Może jeszcze jakis bazarek? Devonerka walczy z FB - chce tam zrobić bazarek.

bardzo trafne określenie,walczę,ale bez Rudzi:loveu: nie dałabym rady

Posted

dziewczyny bo z kasa u mnie krucho ale poszukam fantów na bazarek ja nie ogarniam fb ale wiem że tam na bazarkach sporo można kasy zabrać bo i ludków więcej także jakbyście chciały to obfocę kilka rzeczy (ale dopiero w piątek) i zajmę się ich wysyłką jakby co :p

Posted

[quote name='Tianku']dziewczyny bo z kasa u mnie krucho ale poszukam fantów na bazarek ja nie ogarniam fb ale wiem że tam na bazarkach sporo można kasy zabrać bo i ludków więcej także jakbyście chciały to obfocę kilka rzeczy (ale dopiero w piątek) i zajmę się ich wysyłką jakby co :p

super,to jakby co ślij foty na [email protected]

Posted

Sara2011 napisał(a):
I z mojego bazarku będzie na leczenie ok.333zł. Czekam jeszcze na 3 wpłaty.

sara2011 wielkie dzięki :Rose: to nas znacznie przybliża do operacji

Posted

andzia69 napisał(a):
a to nie pisałam??? :crazyeye: a potem wraca do Kielc :) na chwilową opiekę do tz EwyB jako 9? pies do czasu, aż Miron uzna, ze da już radę i Karo wróci do Mirona :)

co za ulga .Ja się zamartwiam a okazuje się ,że nie potrafię czytać ze zrozumieniem :oops: ale się ciesze :multi:

Posted

karo ma tylko to jedno zdjęcie rtg z zeszłego roku?
czy było robione jakieś nowe?
jeśli były nowe to mogę prosić?
bo chyba nie został zakwalifikowany do operacji na podstawie zdjęcia z zeszłego roku?
jeśli coś pominęłam to z góry przepraszam

edit:
nie znam linku na fb mogę prosić?
ten który znalazłam na poczatku wątku jest nieaktywny.

Posted

[quote name='Malgoska']karo ma tylko to jedno zdjęcie rtg z zeszłego roku?
bo chyba nie został zakwalifikowany do operacji na podstawie zdjęcia z zeszłego roku?

edit:

[quote name='barb']Też poprosilabym o link na fb.

proszę bardzo

https://www.facebook.com/events/338776776253128/474526742678130/?notif_t=plan_mall_activity

Posted

Malgoska napisał(a):
karo ma tylko to jedno zdjęcie rtg z zeszłego roku?

edit:

Karo nie miał robionego powtórnie zdjęcia. Decyzje o operacji nie podjęto tylko na podstawie rtg, a po badaniu "ręcznym". Zerwane więzadło czuć - jest charakterystyczny dla tego urazu ruch szufladkowy - tyle pamiętam.

Posted

andzia69 napisał(a):
Karo nie miał robionego powtórnie zdjęcia. Decyzje o operacji nie podjęto tylko na podstawie rtg, a po badaniu "ręcznym". Zerwane więzadło czuć - jest charakterystyczny dla tego urazu ruch szufladkowy - tyle pamiętam.

dzięki za informację

Posted

Poziomka, przelałam właśnie utarg z bazarku -335zł -na leczenie KARO. Jak pieniążki wpłyną, potwierdź proszę na wątku bazarkowym że pieniążki wpłynęły (taka procedura) :-)

Posted

Sara2011 napisał(a):
Poziomka, przelałam właśnie utarg z bazarku -335zł -na leczenie KARO. Jak pieniążki wpłyną, potwierdź proszę na wątku bazarkowym że pieniążki wpłynęły (taka procedura) :-)

Nie ma problemu :) Napisze gdy wpłyną na konto.

Posted

Sara2011 napisał(a):

"Poziomka 22.05.2014 na konto Karo wpłynęło 400 zł od Katarzyny W. na operację piesia."

WOW!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: