Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to piknie..powodzenia psinko z nowymi swoimi ludziami..i czekamy na wiesci..

p.s. szkoda , ze ta Wiola dt chce tylko z jasna sierscia psiaka, bo wracam własnie od czarnegpo co ma dt do piatku ..Ciebie ewu tez tam chyba widziałam... no ale cóż..w sumie jak masz kandydatke to fajnie :)

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zozola77']no to piknie..powodzenia psinko z nowymi swoimi ludziami..i czekamy na wiesci..

p.s. szkoda , ze ta Wiola dt chce tylko z jasna sierscia psiaka, bo wracam własnie od czarnegpo co ma dt do piatku ..Ciebie ewu tez tam chyba widziałam... no ale cóż..w sumie jak masz kandydatke to fajnie :)[/QUOTE]
Moja kandydatka pojechała do domku:)
A Wiola nie bardzo może wziąć szczeniaczka ze względu na dziecko...Synek jest dzieckiem specjalnej troski....

Posted (edited)

U Sari wspaniale:)
Państwo są w niej zakochani i oczarowani jej dobrym wychowaniem.
Wiola z dt bardzo ładnie ją nauczyła dobrych manier.
Sari jest niezwykle radosna, pełna wigoru, rozpieszczona ale równocześnie zna "regulamin " :) domu i jest bardzo posłuszna.
Z kotem już w świetnej komitywie:)

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']U sari wspaniale:)
Wiola z dt bardzo ładnie ją uczyła dobrych manier.
Sari jest niezwykle radosna, pełna wigoru, rozpieszczona ale równocześnie zna "regulamin " :) domu i jest bardzo posłuszna.
Z kotem już w świetnej komitywie:)[/QUOTE]

Jak dobrze :)

Posted

[quote name='ewu']U sari wspaniale:)
Wiola z dt bardzo ładnie ją uczyła dobrych manier.
Z kotem już w świetnej komitywie:)[/QUOTE] Oczy mi się spociły po przeczytaniu tego, czy co? :hmmmm: to pewnie przez ten upał ;)

Posted

wieści dobre , ogromnie się raduje:loveu::loveu::loveu::loveu:niechaj kochają ponad wszystko dziewczynke cudna.......:evil_lol::evil_lol:u mnie zadnego regulaminu nima....:cool3::crazyeye::cool3::evil_lol:u mnie zwierzunki chodza po stolach , jak ich jest czasem więcej , to wsyckie od 6 rano dra w nieboglosy o zareleczko:loveu::loveu: i wlazinkuja i rozbrajają co chcą , a my się radujemy :cool3::loveu::cool3::evil_lol::loveu: tak być musi mu to mus:multi:

Posted

[quote name='wtatara']krótka wizyta w ogrodzie.
Jaka mordka szczęśliwa
kto obróci fotkę. Nie potrafię
Nie pomogę:) bo też nie umiem...:)

Posted

[quote name='ewa gonzales'] wieści dobre , ogromnie się raduje:loveu::loveu::loveu::loveu:niechaj kochają ponad wszystko dziewczynke cudna.......:evil_lol::evil_lol:u mnie zadnego regulaminu nima....:cool3::crazyeye::cool3::evil_lol:u mnie zwierzunki chodza po stolach , jak ich jest czasem więcej , to wsyckie od 6 rano dra w nieboglosy o zareleczko:loveu::loveu: i wlazinkuja i rozbrajają co chcą , a my się radujemy :cool3::loveu::cool3::evil_lol::loveu: tak być musi mu to mus:multi:
DS też nie ma regulaminu, wręcz przeciwnie- Państwo byli zdziwieni ,że Sari nie chce wejść do łóżka:) To ja powiedziałam,że Sari ma opanowany regulamin domu ale taki abstrakcyjny , ogólnoludzki:)
To dt ją uczył zasad, wiesz Ewciu jak pies jest bardzo ułożony to ma większe szanse na adopcję.

Jestem wdzięczna Wioli ,że tak wspaniale przygotowała sunię:)

Posted

Cudna malenka:loveu::loveu:szczescia szczęścia szczęścia najpiękniejszego pieskowego:loveu: ciociu ewu , ja pisałam o moich , tak dla uśmiechu .... i ciesze się czasami ze nie mam wielkopiesiow , ze wzgladu na rozpasanie ....:crazyeye::cool3::evil_lol::loveu::multi::loveu:uloznony ma większe szanse oczywiście ! ...ale marzy mi się kilka wielkopiesiow ach .....imie dla jednego już mam ...Pinio Porke ....

Posted

[quote name='ewa gonzales']Cudna malenka:loveu::loveu:szczescia szczęścia szczęścia najpiękniejszego pieskowego:loveu: ciociu ewu , ja pisałam o moich , tak dla uśmiechu .... i ciesze się czasami ze nie mam wielkopiesiow , ze wzgladu na rozpasanie ....:crazyeye::cool3::evil_lol::loveu::multi::loveu:uloznony ma większe szanse oczywiście ! ...ale marzy mi się kilka wielkopiesiow ach .....imie dla jednego już mam ...Pinio Porke ....
Fajne imię:):):)

Posted

[quote name='ewu']U Sari wspaniale:)
Wiola z dt bardzo ładnie ją nauczyła dobrych manier.
Z kotem już w świetnej komitywie:)[/QUOTE]

Super wieści!

A co do kota, to on był pierwszy, to Sari musiała się do niego przekonać, by mogli żyć razem i zgodnie :eviltong:

Posted

[quote name='MALWA']Super wieści!

A co do kota, to on był pierwszy, to Sari musiała się do niego przekonać, by mogli żyć razem i zgodnie :eviltong:[/QUOTE]
Kot łaskawie zaakceptował panienkę.

Posted

[quote name='ewa gonzales']Odwiedzam z pozdrowieniem i kciukami:thumbs::Cool!::buzi: .. ciociunia ewuu Tys mie na czarno wziela...:placz:?ojjjjj[/QUOTE]
Oj bez powodu , tak chciałam podkreślić ,że to nie domek regulaminy ustawił , tylko ja tak to określiłam:)
A Ciebie Ewciu to nie na czarno ale na czerwono powinnam zakreślić z wdzięczności za te wszystkie bazarki i dobre słowo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewu']Oj bez powodu , tak chciałam podkreślić ,że to nie domek regulaminy ustawił , tylko ja tak to określiłam:)
A Ciebie Ewciu to nie na czarno ale na czerwono powinnam zakreślić z wdzięczności za te wszystkie bazarki i dobre słowo:loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] W takim razie: Dziękujemy cioci Ewie G. :Rose:

Posted

:modla::iloveyou:cioci Wandzi Wtatara , cioci ewu , wszystkim janiolom zwierzunkowym dziekujemy:iloveyou:Miejmy zawsze swiatlosc dobrości przed oczami , przyjmujmy każdy cios..nawet ten ogromny ... z poswieceniem , nadzieja i odrodzeniem , niechaj Nas Wszystkich prowadzi Sluszna Droga , Droga Nadziei I Zrozumienia Wszelkiego , Cierpienia Wszelkiego, Wszelkiego Zrozumienia Kazdenkiej Istoty ,Na Ziemi Naszej - Mój Najukochanszy , Najwiekszy , Najpiekniejszy -

Dalajlama XIV :modla::modla: