ewu Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 ewelinka_m napisał(a):fakturka za sterylkę melduje,że dotarla i została już opłacona :) jak się czuje Sari? trzymam kciuki za domek :) Dziękuję:) Quote
ewu Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 wtatara napisał(a):Domek chce ją zobaczyć przed wyjazdem na urlop. Nie chce ją zabierac ze sobą na urlop aby nie namieszać jej całkiem w główce A kiedy ci Państwo wyjeżdżają? Quote
zozola77 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 ewu napisał(a):A kiedy ci Państwo wyjeżdżają? wtatara pisała ze 9 lipca..(post 97 bodajze..musialas przeoczyc.. Ty w tym dniu wracasz... Quote
ewu Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 zozola77 napisał(a):wtatara pisała ze 9 lipca..(post 97 bodajze..musialas przeoczyc.. Ty w tym dniu wracasz... Tak , wracam w nocy 9-go lipca, nie zauważyłam wpisu wtatary. Quote
ewu Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 wtatara napisał(a):Pani wyjeżdża na wakaje 9 VII a chciałaby wcześniej ją zobaczyć.Czy jest jakiś kontakt do DT Ja jestem w kontakcie i opiekuję się Sari. Problem w tym ,że jestem w UK i wracam właśnie 9-tego. Nie mam możliwiści zorganizowania spotkania przed 9-tym lipca. Quote
wtatara Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 no właśnie 9 VII wyjeżdżają. Ewu Ty wyjechałaś a ktoś sunią się opiekuje. Przecież nie zabrałaś ją ze sobą . Dlatego bardzo proszę o możliwość kontaktu z tą osobą która w obecnej chwili się sunią opiekują. Chcieliby ją tylko poznać. Quote
zozola77 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Poker napisał(a):Trzeba kuć żelazo póki gorące. trzeba, trzeba bardzo trzeba ;) Quote
ewu Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 wtatara napisał(a):no właśnie 9 VII wyjeżdżają. Ewu Ty wyjechałaś a ktoś sunią się opiekuje. Przecież nie zabrałaś ją ze sobą . Dlatego bardzo proszę o możliwość kontaktu z tą osobą która w obecnej chwili się sunią opiekują. Chcieliby ją tylko poznać. Sunia jest w dt, jutro przekażę wieści Pani , która się nią opiekuje i podam Ci jej numer telefonu. Quote
ewu Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 wtatara napisał(a):dziękuję za pomoc To ja dziękuję:) Quote
ewu Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Melduję ,że dotarło 20 zł z bazarku ewci gonzales od obieżyświat75. Dziękuję:) Quote
ewu Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Sari była dzisiaj na wyjęciu szwów. Przy okazji została zaszczepiona na komplet wirusówek i wściekliznę. 70 zł. Quote
Nadziejka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ciociu trzymamy kciuki za cudna ksi€zniczk€ :buzi::iloveyou: i za Ci€bi€ ciociuniu €wu, dzi€kuj€ za potwio€rdz€ni€ , wysl€ grosika cioci , al.€ dop za tydzi€n....pozdrawiam og€omni€..moz€ to t€n domus....:thumbs: Quote
ewu Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 ewa gonzales napisał(a):Ciociu trzymamy kciuki za cudna ksi€zniczk€ :buzi::iloveyou: i za Ci€bi€ ciociuniu €wu, dzi€kuj€ za potwio€rdz€ni€ , wysl€ grosika cioci , al.€ dop za tydzi€n....pozdrawiam og€omni€..moz€ to t€n domus....:thumbs: Ewciu kochana przepraszam,że nie natychmiast ale nie wzięłam hasła do konta i nawet nie wiedziałam o jaką kwotę chodzi. Quote
wtatara Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Pani Ania jest po rozmowie telefonicznej z Panią Wiolą. Jest zdecydowana. Córeczka nawet nie pojedzie z babcią w sierpniu na wakacje bo musi opiekować się Sari.To jest jej decyzja. No to chyba moja rola się powoli kończy. Jedynie muszę jeszcze nawiązać między Wami kontakt no i mogę odwiedzać Sari bo to blisko. Quote
Nadziejka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 wtatara napisał(a):Pani Ania jest po rozmowie telefonicznej z Panią Wiolą. Jest zdecydowana. Córeczka nawet nie pojedzie z babcią w sierpniu na wakacje bo musi opiekować się Sari.To jest jej decyzja. No to chyba moja rola się powoli kończy. Jedynie muszę jeszcze nawiązać między Wami kontakt no i mogę odwiedzać Sari bo to blisko. :crazyeye::multi::multi::multi::multi::crazyeye:ciociu o matenkoooooooooo:iloveyou::iloveyou::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::modla:ale cudownie! trzymam mocno mocno za wszystko udane:modla::modla: Quote
wtatara Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 a teraz ja może naświetlęm Wam swój problem. Mam domek w Rudzie Sląskiej dla pieska z Nysy . Piesek jest w schronisku i nie mam dla niego transportu. Może mi ktoś pomoże. Gdzie Kraków a gdzie Nysa. Jeśli nic nie znajdę muszę sama jechać. Szkoda domku a biedak od miesiąca mógłby bć w domku. Quote
ewu Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 wtatara napisał(a):Pani Ania jest po rozmowie telefonicznej z Panią Wiolą. Jest zdecydowana. Córeczka nawet nie pojedzie z babcią w sierpniu na wakacje bo musi opiekować się Sari.To jest jej decyzja. No to chyba moja rola się powoli kończy. Jedynie muszę jeszcze nawiązać między Wami kontakt no i mogę odwiedzać Sari bo to blisko. Ale Sari wyruszy do ds po powrocie z wakacji? Quote
zozola77 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 ale super wiesci...to teraz ciii, zeby wszystko sie udało... a z tym transportem dla psiak to faktycznie niewesoło.. domke nie moze sie dołozyc do paliwa/?? mzoe na transportowym ktos sie znajdzie?? Albo ktos z Nysy pomoze co na dogo jest ?? tak tylko głosno mysle..pewnie juz próbowałas róznych opcji...:shake: Quote
Malgoska Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 zozola77 napisał(a):ale super wiesci...to teraz ciii, zeby wszystko sie udało... a z tym transportem dla psiak to faktycznie niewesoło.. domke nie moze sie dołozyc do paliwa/?? mzoe na transportowym ktos sie znajdzie?? Albo ktos z Nysy pomoze co na dogo jest ?? tak tylko głosno mysle..pewnie juz próbowałas róznych opcji...:shake: a o jaki transport chodzi; kiedy i którego psa? Quote
ewu Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 zozola77 napisał(a):ale super wiesci...to teraz ciii, zeby wszystko sie udało... a z tym transportem dla psiak to faktycznie niewesoło.. domke nie moze sie dołozyc do paliwa/?? mzoe na transportowym ktos sie znajdzie?? Albo ktos z Nysy pomoze co na dogo jest ?? tak tylko głosno mysle..pewnie juz próbowałas róznych opcji...:shake: Ja wożę psy pociągiem. Niestety paliwo jest zbyt drogie. A na transportowym niczego nie ma? Quote
ewu Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 wtatara napisał(a):a teraz ja może naświetlęm Wam swój problem. Mam domek w Rudzie Sląskiej dla pieska z Nysy . Piesek jest w schronisku i nie mam dla niego transportu. Może mi ktoś pomoże. Gdzie Kraków a gdzie Nysa. Jeśli nic nie znajdę muszę sama jechać. Szkoda domku a biedak od miesiąca mógłby bć w domku. Malgoska o ten transport chodzi:) Quote
Recommended Posts