Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinka_m napisał(a):
fakturka za sterylkę melduje,że dotarla i została już opłacona :)

jak się czuje Sari? trzymam kciuki za domek :)

Dziękuję:)

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
Domek chce ją zobaczyć przed wyjazdem na urlop. Nie chce ją zabierac ze sobą na urlop aby nie namieszać jej całkiem w główce

A kiedy ci Państwo wyjeżdżają?

Posted

zozola77 napisał(a):
wtatara pisała ze 9 lipca..(post 97 bodajze..musialas przeoczyc..
Ty w tym dniu wracasz...

Tak , wracam w nocy 9-go lipca, nie zauważyłam wpisu wtatary.

Posted

wtatara napisał(a):
Pani wyjeżdża na wakaje 9 VII a chciałaby wcześniej ją zobaczyć.Czy jest jakiś kontakt do DT

Ja jestem w kontakcie i opiekuję się Sari. Problem w tym ,że jestem w UK i wracam właśnie 9-tego.
Nie mam możliwiści zorganizowania spotkania przed 9-tym lipca.

Posted

no właśnie 9 VII wyjeżdżają. Ewu Ty wyjechałaś a ktoś sunią się opiekuje. Przecież nie zabrałaś ją ze sobą . Dlatego bardzo proszę o możliwość kontaktu z tą osobą która w obecnej chwili się sunią opiekują. Chcieliby ją tylko poznać.

Posted

wtatara napisał(a):
no właśnie 9 VII wyjeżdżają. Ewu Ty wyjechałaś a ktoś sunią się opiekuje. Przecież nie zabrałaś ją ze sobą . Dlatego bardzo proszę o możliwość kontaktu z tą osobą która w obecnej chwili się sunią opiekują. Chcieliby ją tylko poznać.

Sunia jest w dt, jutro przekażę wieści Pani , która się nią opiekuje i podam Ci jej numer telefonu.

Posted

Ciociu trzymamy kciuki za cudna ksi€zniczk€ :buzi::iloveyou: i za Ci€bi€ ciociuniu €wu, dzi€kuj€ za potwio€rdz€ni€ , wysl€ grosika cioci , al.€ dop za tydzi€n....pozdrawiam og€omni€..moz€ to t€n domus....:thumbs:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Ciociu trzymamy kciuki za cudna ksi€zniczk€ :buzi::iloveyou: i za Ci€bi€ ciociuniu €wu, dzi€kuj€ za potwio€rdz€ni€ , wysl€ grosika cioci , al.€ dop za tydzi€n....pozdrawiam og€omni€..moz€ to t€n domus....:thumbs:

Ewciu kochana przepraszam,że nie natychmiast ale nie wzięłam hasła do konta i nawet nie wiedziałam o jaką kwotę chodzi.

Posted

Pani Ania jest po rozmowie telefonicznej z Panią Wiolą. Jest zdecydowana. Córeczka nawet nie pojedzie z babcią w sierpniu na wakacje bo musi opiekować się Sari.To jest jej decyzja.
No to chyba moja rola się powoli kończy. Jedynie muszę jeszcze nawiązać między Wami kontakt no i mogę odwiedzać Sari bo to blisko.

Posted

wtatara napisał(a):
Pani Ania jest po rozmowie telefonicznej z Panią Wiolą. Jest zdecydowana. Córeczka nawet nie pojedzie z babcią w sierpniu na wakacje bo musi opiekować się Sari.To jest jej decyzja.
No to chyba moja rola się powoli kończy. Jedynie muszę jeszcze nawiązać między Wami kontakt no i mogę odwiedzać Sari bo to blisko.
:crazyeye::multi::multi::multi::multi::crazyeye:ciociu o matenkoooooooooo:iloveyou::iloveyou::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::modla:ale cudownie! trzymam mocno mocno za wszystko udane:modla::modla:

Posted

a teraz ja może naświetlęm Wam swój problem. Mam domek w Rudzie Sląskiej dla pieska z Nysy . Piesek jest w schronisku i nie mam dla niego transportu. Może mi ktoś pomoże. Gdzie Kraków a gdzie Nysa. Jeśli nic nie znajdę muszę sama jechać. Szkoda domku a biedak od miesiąca mógłby bć w domku.

Posted

wtatara napisał(a):

Ale Sari wyruszy do ds po powrocie z wakacji?

Posted

ale super wiesci...to teraz ciii, zeby wszystko sie udało...

a z tym transportem dla psiak to faktycznie niewesoło.. domke nie moze sie dołozyc do paliwa/?? mzoe na transportowym ktos sie znajdzie?? Albo ktos z Nysy pomoze co na dogo jest ?? tak tylko głosno mysle..pewnie juz próbowałas róznych opcji...:shake:

Posted

zozola77 napisał(a):

a z tym transportem dla psiak to faktycznie niewesoło.. domke nie moze sie dołozyc do paliwa/?? mzoe na transportowym ktos sie znajdzie?? Albo ktos z Nysy pomoze co na dogo jest ?? tak tylko głosno mysle..pewnie juz próbowałas róznych opcji...:shake:

a o jaki transport chodzi; kiedy i którego psa?

Posted

zozola77 napisał(a):

Ja wożę psy pociągiem. Niestety paliwo jest zbyt drogie.
A na transportowym niczego nie ma?

Posted

wtatara napisał(a):
a teraz ja może naświetlęm Wam swój problem. Mam domek w Rudzie Sląskiej dla pieska z Nysy . Piesek jest w schronisku i nie mam dla niego transportu. Może mi ktoś pomoże. Gdzie Kraków a gdzie Nysa. Jeśli nic nie znajdę muszę sama jechać. Szkoda domku a biedak od miesiąca mógłby bć w domku.

Malgoska o ten transport chodzi:)