zozola77 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 ewu napisał(a):Już wczoraj kolejne kupki bez niespodzianek:) no to super, ze juz OK Quote
Malgoska Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Krakowianką??? To będę ją mogła zobaczyć na żywo:) Quote
wtatara Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Malgoska napisał(a):Krakowianką??? To będę ją mogła zobaczyć na żywo:) tak będzie Krakowianką.Myślę że kiedyś się umówimy Quote
ewu Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 A może mnie ktoś adoptuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ja tak kocham Kraków a muszę mieszkać w Gliwicach:placz::placz::placz::placz: Quote
Agnieszka103 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ewu napisał(a):Agnieszko na śmierć zapomniałam...Przepraszam Ale Sari ma domek ( tak przynajmniej jest ustalone na dzień dzisiejszy), to może wyrazisz zgodę i ogłosimy innego biedaka? Sari znalazła domek dzięki temu wątkowi , bez ogłoszeń:) Cieszę się bardzo :) Co do ogłoszenia to bardzo proszę podać jakieś dane, bo już trwa realizacja. Proszę wybrać psiaka według uznania Quote
Nadziejka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Sarinko:buzi::iloveyou:buziaki sle i trzymam kciuki Quote
zozola77 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ewu - to moze jakies ogłoszenia sobie zrób :evil_lol: a nuż sie ktos znajdzie...kto adoptuje w Krakowie :scared::scared::scared: Quote
ewu Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='wtatara']Ewu opróżnj skrzynkę[/QUOTE] Przepraszam....Już pusta.. Quote
ewu Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='Agnieszka103']Cieszę się bardzo :) Co do ogłoszenia to bardzo proszę podać jakieś dane, bo już trwa realizacja. Proszę wybrać psiaka według uznania[/QUOTE] Dziękuję , dzisiaj wyślę kandydatkę:) Quote
ewu Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='zozola77']ewu - to moze jakies ogłoszenia sobie zrób :evil_lol: a nuż sie ktos znajdzie...kto adoptuje w Krakowie :scared::scared::scared:[/QUOTE] No tak się zastanawiam ale nie wiem na jakim portalu:) Matrymonialne nie bo mam męża ale ostatecznie nie muszę go ze sobą zabierać:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong: Quote
ewu Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Rozmawiałam z Panią z ds Sari. Przesympatyczna. kulturalna :) W niedzielę wracają z wakacji i w następny weekend Państwo przyjadą z Krakowa żeby zabrać Sari do domu:):):) Nie mogą w tygodniu bo pracują ale w sobotę albo niedzielę Sari pojedzie do swojej Rodziny:) Quote
Nadziejka Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 sciskamy za wszystko mocnoooooooo:modla::buzi::buzi: Quote
zozola77 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 noooo to swietnie !!! wyglada na to ze Sari bedzie miała fajny dom... a co do ogłoszeń to moze na psitul.pl albo alegratka ;) jak by sie miało spełnic marzenie to TZ...zawsze moze robić wizyty PA :diabloti: Quote
wtatara Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='ewu']No tak się zastanawiam ale nie wiem na jakim portalu:) Matrymonialne nie bo mam męża ale ostatecznie nie muszę go ze sobą zabierać:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:[/QUOTE] a ja zapraszam do Krakowa z TZ Quote
ewu Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='wtatara']a ja zapraszam do Krakowa z TZ[/QUOTE] Dziękuję:):):) Quote
ewu Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='zozola77']noooo to swietnie !!! wyglada na to ze Sari bedzie miała fajny dom... a co do ogłoszeń to moze na psitul.pl albo alegratka ;) jak by sie miało spełnic marzenie to TZ...zawsze moze robić wizyty PA :diabloti:[/QUOTE] On by mnie oddał bez PA:megagrin::megagrin::megagrin: Miałby spokojne życie :sabber::pepsi::kaffee_2::sleep2: A ze mną: :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting: Quote
zozola77 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='ewu']On by mnie oddał bez PA:megagrin::megagrin::megagrin: Miałby spokojne życie :sabber::pepsi::kaffee_2::sleep2: A ze mną: :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:[/QUOTE] no tak...jak to facet ;) mnie raczej chodziło o wizyty już PO adopcyjne.. no wiesz..ekhem..jakby sie stęsknił czy cuś... ;) do Krakowa w końcu nie miałby tak daleko... Quote
Nadziejka Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 bendziemmmm jechać w odwiedzinki jak się da:loveu::loveu::loveu: sciskamy mocno za wszystko:loveu::loveu::loveu: Quote
ewu Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 (edited) [quote name='wtatara']pewnie kiedyś by się stesknił[/QUOTE] No jakby zgłodniał:):):):) Edited July 18, 2013 by ewu Quote
ania68 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze bo pieski z O. często nie są zdrowe. Figa miała robione badania i całe szczęście wyszły dobrze, te okropne krwawe biegunki i wymioty to z bardzo dużego zarobaczenia. Dziś podałam jej inną 4 już tabletkę a za 2 tygodnie jeszcze jedną i mam nadzieję ostatnią. Quote
Recommended Posts