Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może mnie ktoś adoptuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ja tak kocham Kraków a muszę mieszkać w Gliwicach:placz::placz::placz::placz:

Posted

ewu napisał(a):
Agnieszko na śmierć zapomniałam...Przepraszam
Ale Sari ma domek ( tak przynajmniej jest ustalone na dzień dzisiejszy), to może wyrazisz zgodę i ogłosimy innego biedaka?
Sari znalazła domek dzięki temu wątkowi , bez ogłoszeń:)

Cieszę się bardzo :) Co do ogłoszenia to bardzo proszę podać jakieś dane, bo już trwa realizacja. Proszę wybrać psiaka według uznania

Posted

[quote name='Agnieszka103']Cieszę się bardzo :) Co do ogłoszenia to bardzo proszę podać jakieś dane, bo już trwa realizacja. Proszę wybrać psiaka według uznania[/QUOTE]
Dziękuję , dzisiaj wyślę kandydatkę:)

Posted

[quote name='zozola77']ewu - to moze jakies ogłoszenia sobie zrób :evil_lol: a nuż sie ktos znajdzie...kto adoptuje w Krakowie :scared::scared::scared:[/QUOTE]
No tak się zastanawiam ale nie wiem na jakim portalu:)
Matrymonialne nie bo mam męża ale ostatecznie nie muszę go ze sobą zabierać:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:

Posted

Rozmawiałam z Panią z ds Sari.
Przesympatyczna. kulturalna :)
W niedzielę wracają z wakacji i w następny weekend Państwo przyjadą z Krakowa żeby zabrać Sari do domu:):):)
Nie mogą w tygodniu bo pracują ale w sobotę albo niedzielę Sari pojedzie do swojej Rodziny:)

Posted

noooo to swietnie !!! wyglada na to ze Sari bedzie miała fajny dom...

a co do ogłoszeń to moze na psitul.pl albo alegratka ;) jak by sie miało spełnic marzenie to TZ...zawsze moze robić wizyty PA :diabloti:

Posted

[quote name='ewu']No tak się zastanawiam ale nie wiem na jakim portalu:)
Matrymonialne nie bo mam męża ale ostatecznie nie muszę go ze sobą zabierać:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong:[/QUOTE]
a ja zapraszam do Krakowa z TZ

Posted

[quote name='zozola77']noooo to swietnie !!! wyglada na to ze Sari bedzie miała fajny dom...

a co do ogłoszeń to moze na psitul.pl albo alegratka ;) jak by sie miało spełnic marzenie to TZ...zawsze moze robić wizyty PA :diabloti:[/QUOTE]
On by mnie oddał bez PA:megagrin::megagrin::megagrin: Miałby spokojne życie :sabber::pepsi::kaffee_2::sleep2:
A ze mną: :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:

Posted

[quote name='ewu']On by mnie oddał bez PA:megagrin::megagrin::megagrin: Miałby spokojne życie :sabber::pepsi::kaffee_2::sleep2:
A ze mną: :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:[/QUOTE]

no tak...jak to facet ;)
mnie raczej chodziło o wizyty już PO adopcyjne.. no wiesz..ekhem..jakby sie stęsknił czy cuś... ;) do Krakowa w końcu nie miałby tak daleko...

Posted (edited)

[quote name='wtatara']pewnie kiedyś by się stesknił[/QUOTE]
No jakby zgłodniał:):):):)

Edited by ewu
Posted

Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze bo pieski z O. często nie są zdrowe. Figa miała robione badania i całe szczęście wyszły dobrze, te okropne krwawe biegunki i wymioty to z bardzo dużego zarobaczenia. Dziś podałam jej inną 4 już tabletkę a za 2 tygodnie jeszcze jedną i mam nadzieję ostatnią.