Malgoska Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='wtatara'] poprzednie powiększ następne poprzednie co to???????????????????????????????????? Quote
zozola77 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 tez sie w pierwszej chwili zastanawiałam co to..ale juz wszytsko jasne... :) no to super..a to ten hm z ółty domek..czy ten troche głebiej przykryty zielenia?? Quote
ewu Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Sari w sobotę wyrusza do swojego domu:):):) Quote
ewu Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Dzwonił do mnie Pan i umówiliśmy się na 15-tą w Zabrzu:) Quote
Malgoska Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='ewu']Dzwonił do mnie Pan i umówiliśmy się na 15-tą w Zabrzu:)[/QUOTE] to Sari będzie mieszkała w Zabrzu czy w Krakowie? Quote
ewu Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 [quote name='Malgoska']to Sari będzie mieszkała w Zabrzu czy w Krakowie?[/QUOTE] W Krakowie ale dt jest w Zabrzu i Państwo przyjeżdżają po sunię:) Quote
zozola77 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='ewu']Nikt się nie cieszy.....:placz:[/QUOTE] no jak sie nie cieszy.... ja sie cieszę Ty sie cieszysz , nowy doma Sari oby tez sie cieszył no i sama Sari oczywiscie... masz jakeis wiesci jak to było?? jak pierwsze wrazenia z obu stron??? Quote
Nadziejka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 radujemy się radujemy ogromnie :loveu:i całunki czas sciskamy kciuki:loveu::thumbs::iloveyou:czekajac na wiesciiiiiiii Quote
Malgoska Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 no jak to nikt?????? czekam na Sari w moim uroczym mieście, z nadzieją, że ją gdzieś wypatrzę na spacerku Quote
ewu Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='zozola77']no jak sie nie cieszy.... ja sie cieszę Ty sie cieszysz , nowy doma Sari oby tez sie cieszył no i sama Sari oczywiscie... masz jakeis wiesci jak to było?? jak pierwsze wrazenia z obu stron???[/QUOTE] Dopiero w sobotę Sari jedzie do domku:):):) Ja ją przekażę i podpiszę z Państwem umowę adopcyjną. Sari to miły, spokojny psiak , więc powinno być ok ale zawsze trochę się stresuję... Quote
ewu Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Malgoska']no jak to nikt?????? czekam na Sari w moim uroczym mieście, z nadzieją, że ją gdzieś wypatrzę na spacerku[/QUOTE] Byłoby miło:) Quote
zozola77 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 aaaa..ja tego posta wyzej nie doczytałam chyba bo mi umknęło ze w sobote :oops: a potem pisałaś ze o 15.00 to myslalam ze nastepnego dnia... no cóż..niech żyja zakreceni :razz: ;) to czekamy do jutra niecierpliwie Quote
ewu Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 Pojechała:) Państwo cudowni:) Cieszę się jak głupia:laola: Wiola z dt bardzo płakała po wyjeździe Sari, dobra , wrażliwa dziewczyna.... Weźmie kolejną bidę, prosiła tylko żeby był to psiak z jasną sierścią. Mam nawet kandydatkę z biletem do Mysłowic...... Państwo zaoferowali datek na pomoc psiakom. Podam konto missi , ma masę długów w lecznicach... Quote
ewu Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 Kurcze z emocji zapomniałam zrobić fotkę telefonem:oops::oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Malgoska Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='ewu']Pojechała:) Państwo cudowni:) Cieszę się jak głupia:laola: Wiola z dt bardzo płakała po wyjeździe Sari, dobra , wrażliwa dziewczyna.... Weźmie kolejną bidę, prosiła tylko żeby był to psiak z jasną sierścią. Mam nawet kandydatkę z biletem do Mysłowic...... Państwo zaoferowali datek na pomoc psiakom. Podam konto missi , ma masę długów w lecznicach...[/QUOTE] [quote name='ewu']Kurcze z emocji zapomniałam zrobić fotkę telefonem:oops::oops::oops::oops::oops::oops:[/QUOTE] ufffff mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a dadzą znać? jakieś fotki z nowego domku będą? Quote
Nadziejka Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 :loveu::loveu:radości radości w sercach:loveu:niechaj kochają i rozpieszczaja:thumbs::modla::buzi::iloveyou::iloveyou: Quote
ewu Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='Malgoska']ufffff mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a dadzą znać? jakieś fotki z nowego domku będą?[/QUOTE] Tak , jutro mam dostać:) A już dostałam mmsa - Sari w ogrodzie otoczona wpatrzoną w nią Rodziną. Pychol -przeszczęśliwy:) Quote
Gosiapk Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='ewu']Tak , jutro mam dostać:) A już dostałam mmsa - Sari w ogrodzie otoczona wpatrzoną w nią Rodziną. Pychol -przeszczęśliwy:)[/QUOTE] :multi: ale poczekajmy z tydzień z :drink1: z tej okazji (tak dla pewności) :) Quote
Recommended Posts