Malgoska Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 ewu napisał(a):Malgoska o ten transport chodzi:) czyli z Krakowa do Nysy a potem do Rudy tak? Quote
zozola77 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Malgoska napisał(a):czyli z Krakowa do Nysy a potem do Rudy tak? jesli dobrze zrozumiałm to pies jest w Nysie a dom ma w Rudzie śląskiej..a to wtatara jest z Krakowa i gdyby musiała po niego jechac i odwozic do DS to sporo by ja to kosztowało i kasy i czasu dlatego szuka na razie innych opcji Quote
wtatara Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 chodzi o tranport NYSA- Ruda Śląska ja Kraków Piesek jest w schronie, więc jeśli by ktoś go zabierał, musiałby wyciągnąć go ze schronu, lub muszę szukać kogoś w Nysie kto go wyciągnie.Oni wydają psy między 12- 14, więc jak to poskładać. Domek tak długo czeka, a piesek też czeka. Ile razy dzwonię do kobiety to drżę że zrezygnowała Quote
wtatara Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 nie wiem. Najważniejsze jest aby go przewieź a potem będę myśleć o pieniądzach. A teraz Sari. Byłam dzisiaj jeszcze raz w przyszłym domku Sari. Rodzice, mili młodzi ludzie i córeczka, która tak bardzo czeka na sunię.Duży ogród, oglądałam ogrodzenie. Blisko ulica, dlatego musiałam sprawdzić ogrodzenie. Pani wraca 21 VII. Na PW podam numer Pani Ani. Quote
ewu Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 wtatara napisał(a):nie wiem. Najważniejsze jest aby go przewieź a potem będę myśleć o pieniądzach. A teraz Sari. Byłam dzisiaj jeszcze raz w przyszłym domku Sari. Rodzice, mili młodzi ludzie i córeczka, która tak bardzo czeka na sunię.Duży ogród, oglądałam ogrodzenie. Blisko ulica, dlatego musiałam sprawdzić ogrodzenie. Pani wraca 21 VII. Na PW podam numer Pani Ani. Super:) Dziękuję:) Quote
Malgoska Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a co z bazarkiem na Sari? mam fanty od Kama i miałam robić bazarek po 20 lipca; jutro jadę i nie będzie mnie 2 tyg; dajcie znać co ustalone. Quote
ewu Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Malgoska napisał(a):a co z bazarkiem na Sari? mam fanty od Kama i miałam robić bazarek po 20 lipca; jutro jadę i nie będzie mnie 2 tyg; dajcie znać co ustalone. Zobaczymy jak się wszystko ułoży. Sari została zaszczepiona może domek zechce się dołożyć:) A bazarek zrobimy najwyżej na inna biedę... Quote
Nadziejka Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Zagladam i sciskuniam za wszystko:thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou: Quote
anica Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 ewa gonzales napisał(a):Zagladam i sciskuniam za wszystko:thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou:... i ja też:thumbs::thumbs::thumbs:;) Quote
wtatara Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/245152-Malutki-Buczi-nadal-w-schronisku-w-Nysie-pomóżmy-mu?p=21057354#post21057354 zapraszam na wątek Bucziego Quote
ewu Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Sari miała troszkę krwi w kupce. Wiola natychmiast do mnie dzwoniła. Pognałam do weta , kazali podać siemię lniane. Jak się jutro powtórzy musimy ją ponownie odrobaczyć. Quote
Malgoska Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 ewu napisał(a):Sari miała troszkę krwi w kupce. Wiola natychmiast do mnie dzwoniła. Pognałam do weta , kazali podać siemię lniane. Jak się jutro powtórzy musimy ją ponownie odrobaczyć. a zbadał ją? żeby to nie było zapalenie krwotoczne jelit :( Quote
ewu Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Nie, nie to jest niemożliwe , Sari jest w dobrej formie, ma apetyt a poza tym jest na wszystko zaszczepiona( 1-go lipca). Quote
ewu Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Byłam dwukrotnie u weta ale bez Sari. Chciałam po nią jechać ale uspokoili mnie ,że nic się nie dzieje . Sari na "oko" jest zdrowa. Krwi było malutko i może wskazywać na robale... Jeśli jutro znowu będzie trzeba powtórzyć odrobaczenie. Quote
zozola77 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 no miejmy nadzieje, ze to tylko robale..ale mzoe dzis juz bedzie dobrze, bez żadnych niespodzianek Quote
Agnieszka103 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Agnieszka103 napisał(a):Właśnie wykupiłam pakiet ogłoszeń dla Sari. Bardzo prosiłabym o podanie na bazarku danych do ogłoszeń, dziękuję http://www.dogomania.pl/forum/threads/244302-ogłoszenia-bazarek-dla-Teriego-i-Dropsa-szybko-do-10-07-20-00/page5 Przypominam się. Bazarek już się zakończył i trwa realizacja zleceń Quote
Nadziejka Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 :modla::modla::buzi:malenka sciskamy mocno mocno za zdrowenko Quote
ewu Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 (edited) Agnieszka103 napisał(a):Przypominam się. Bazarek już się zakończył i trwa realizacja zleceń Agnieszko na śmierć zapomniałam...Przepraszam Ale Sari ma domek ( tak przynajmniej jest ustalone na dzień dzisiejszy), to może wyrazisz zgodę i ogłosimy innego biedaka? Sari znalazła domek dzięki temu wątkowi , bez ogłoszeń:) Edited July 12, 2013 by ewu Quote
ewu Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 zozola77 napisał(a):no miejmy nadzieje, ze to tylko robale..ale mzoe dzis juz bedzie dobrze, bez żadnych niespodzianek Już wczoraj kolejne kupki bez niespodzianek:) Quote
wtatara Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 czekam z niecierpliwością kiedy Sari zostanie Krakowianką Quote
ewu Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 wtatara napisał(a):czekam z niecierpliwością kiedy Sari zostanie Krakowianką Ja też:):):) Quote
Recommended Posts