Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam i popodziwiałam:p

ale Bisiorek duuuży juz jest:loveu: i jaki ma ogon poszysty:crazyeye:

Betelku - w sumie dla okolicznych człowieków to jakbyś wychodziła z psiakami po kolei, to myśleliby, ze masz 2 psy:evil_lol: tylko często z rudym wychodzisz:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):
Byłam i popodziwiałam:p

ale Bisiorek duuuży juz jest:loveu: i jaki ma ogon poszysty:crazyeye:

Betelku - w sumie dla okolicznych człowieków to jakbyś wychodziła z psiakami po kolei, to myśleliby, ze masz 2 psy:evil_lol: tylko często z rudym wychodzisz:eviltong:

O, Andziula :loveu:, jak miło Cię widzieć. Co do wychodzenia na zmiany i kwestię pomyłek, to ten rudy raz byłby podobny do lisa , a raz do jamnika - taka drobna metamorfoza:evil_lol:

Posted
Posted

Witaj ponownie, Agaciaa!:lol:

Na ostatniej fortce Brysia jest troszkę rozmazana na dodatek wiał bardzo silny wiatr prosto w nos naszej koto - psinki , a ona jako typowy piecuch nie lubi takich "wiatrodni". Stąd ta mina. Natomiast pozostałej parce wcale to nie przeszkadzało i szaleli -jak zwykle- kłócąc się o każdy rzucony przeze mnie patyk.:evil_lol:

Posted

Jaka miłość tutaj odchodzi...
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7745600x440.jpg

Nadal cię kocham, Ineczko moja!
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7749600x440.jpg

Synchrony Inki i Bisiorka sa juz sławne na DGM:loveu:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7756600x440.jpg

Zdecydowanie najwięcej razy w obiektyw wchodził Bisiorek, potem Inka, a na końcu Bryłka...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Jaka miłość tutaj odchodzi...
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7745600x440.jpg

Zdecydowanie najwięcej razy w obiektyw wchodził Bisiorek, potem Inka, a na końcu Bryłka...:lol:

Pzdr.

Asiaczku , to nie miłość , tylko chęć odebrania mikroskopijnego patyczna , który Incia trzyma w zębach. Przyznaję jednak, że ta parka bardzo się lubi. A jeśli chodzi o zdjęcia , to Bisior jest najwdzięcznieszym obiektem , bo stale coś kombinuje; Inka też jest ruchliwa , ale czasem z powodu jej szybkości nie nadążam z fotkami , bo wychodzi mi z kadru. :evil_lol: Za to Brysia większość czasu spedza dostojnie krocząc , lub czekając w miejscu , aż tamta parka się wybawi, więc na wszystkich fotach wygląda tak samo. Ewentualbnie , kiedy tylko próbuję zrobić jej zbliżenie , podchodzi do moich nóg i po zdjęciu:cool3:.

Pozdrowionka

Posted

Cześć, Jamnicze , dawno Cię nie był na forum. Zagladałm do Ciebie i zaglądałam a tu cisza. Dobrze, że znowu jesteś.:lol:

Dzięki za sympatyczne komentarze:loveu:

Posted

betel napisał(a):
Cześć, Jamnicze , dawno Cię nie był na forum. Zagladałm do Ciebie i zaglądałam a tu cisza. Dobrze, że znowu jesteś.:lol:

Dzięki za sympatyczne komentarze:loveu:

Eeee, nie tak znowu dawno, trochę mam pracy, a trochę chandry, ale staram się jakoś funkcjonować i chociaż co 2-3 dni zajrzeć na dogo ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
podglądam i jestem zachwycona fotkami :loveu:
wszystkie są wspaniałe:loveu:

Dzięki Ewelinko:loveu: , fajnie , że Ci się podobają. Mam nadzieję, że nie bardzo zmęczyła Cie ich ilość , ale szkoda mi było wyrzucać. :roll:

Posted

betel napisał(a):
Dzięki Ewelinko:loveu: , fajnie , że Ci się podobają. Mam nadzieję, że nie bardzo zmęczyła Cie ich ilość , ale szkoda mi było wyrzucać. :roll:

im więcej zdjęć tym lepiej! :multi:

genialne zdjęcia mogę oglądać godzinami a jak są jeszcze psiowe :cool3:

Posted

Bisior tym razem pozostał na podłodze -u stóp "Jaśnie Pani":evil_lol:

...ale kiedy zobaczył,że pstrykam mu fotki, zaczął się wdzięczyć:cool3: