Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję,że tak. Właśnie przed chwilą Marcin i Monia ,z całym psim towarzystwem i oczywiście aparatem, ruszyli do lasu, więc wieczorkiem może uda mi się coś wrzucić.:lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję, że wróciłam do świata żywych:lol:

Do nadrobienia miałam 5-6 stron a na nich - masa fotek. I sniegowych i zabawowych. I domowych (chyba najcieplejsze w klimacie). Jak przyjemnie do Was wejść i ogrzać się w domowym cieple:loveu:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Melduję, że wróciłam do świata żywych:lol:

Do nadrobienia miałam 5-6 stron a na nich - masa fotek. I sniegowych i zabawowych. I domowych (chyba najcieplejsze w klimacie). Jak przyjemnie do Was wejść i ogrzać się w domowym cieple:loveu:

Pzdr.

Asiaczku :loveu:, dobrze że jesteś. Trzymam mocno kcuki za twojego kocurka.

Pozdrawiam też pozostałe Dogo ciocie i obiecuje,że postaram sie poprawić z częstotliwościa uaktualniania watku. Dzisiaj pół dniaeń pracowałm nad ogłoszeniami dla kieleckiej bidulki Misi - ostatnia w moim podpisie. Nazbierało się bardzo duzo watków psiaków , którym potrzbna jest szybka pomoc , dlatego nie mam czasu na zaglądnie gdzie indzie.

Prosze o wsparcie i odwiedziny na wątkach z mojego podpisu i innych kieleckich:oops:

Posted

[quote name='halbina']Tak późnym wieczorem podrzucone te foteczki... się człowiek naczeka... :p

Oj, późnym , bo wcześniej czasu nie stało- wiesz jak to jest Halbinko swój wątek na końcu:evil_lol:

[quote name='Asiaczek']W Moim domku mogę mieć bałagan, a co!
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7403600x440.jpg

Pzdr.

Hej, Asiaczku! Faktycznie Bisior ma taką minę jakby chciał powiedzieć: "Wolnoć Tomku w swoim domku". Psie normy porządkowe są jednak zupełnie inne od moich;). Czasmi nie możemy się w tym względzie pogodzić:cool3:.

Posted

[quote name='jamnicze']Oj ale ja bym miała jednak pietra, że będę musiała psiaka z lodowatej wody wyciągać :diabloti:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/las_22600x440.jpg

Ja pewnie też:oops: , ale na szczęście widzę te wyczyny tylko na zdjęciach . Choć przyznam ,ze psice są przyzwyczjone przez Marcina do takich "sportów ekstremalnych", tylko Biszkopt odmówił przemarszu i razem z Monika pozostali na drugiej stronie:lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7411600x440.jpg super :loveu::loveu:

http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/las_22600x440.jpg odważne dziewczyny! :lol:
Witaj Agaciaaa! Prawda ,że Bisio już nie wygląda na szczeniaczka:evil_lol:, a jaki jest długi!!!
Nasze panny, jak pisałam, nauczyły się, razem z Marcinem, chodzić po róznych wertepach. Mają zaprawę.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
pozycje jakie przybiera Biszkopcik w czasie sjesty przebijają wszystko :evil_lol:

Bisior lubi wywalać brzuszysko do góry , chyba po to, żeby pokazać, że on nie dziewczynka , cobym się nie myliła. Zawsze miałam tylko suczki i kiedy wychodzimy z domu na spacer , wołam: "chodzcie panienki", no to musi pies przypomnieć , że on nie panienka:evil_lol:

Posted

betel napisał(a):
Witaj Agaciaaa! Prawda ,że Bisio już nie wygląda na szczeniaczka:evil_lol:, a jaki jest długi!!!
Nasze panny, jak pisałam, nauczyły się, razem z Marcinem, chodzić po róznych wertepach. Mają zaprawę.

Nie wygląda, dorosły facet już z niego! :lol:

Posted

Oto kilka fotek ze spaceru, na który wybrał sie dziś Marcin z psami. Jak widać z nisko skanalizowanych brud prawie ściekał, więc oczywiście po spacerze była przymusowa kąpiel. Za to długonogiej Ince się udało, bo ona jak zwykle była czysta;)