Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
ależ kolorowo... i foteczkowo... :cool3:

Hej, Halbinko! Napstrykałam tych fotek rzeczywiście sporo. Mam jeszcze kilka dzisiejszych spacerkowych , ale wrzuce je innym razem "na deser":evil_lol:
Buziaki dla Was:loveu:

Posted

Sorry za offa... ale szukamy pomocy finansowej dla Bobika, pieska, ktory jest od 14 lat w schronisku! :placz: Ma szanse na platny DT. Prosimy o pomoc! :modla: Kazdy grosz sie liczy. Nie pozwolmy umrzec dziadziowi w schronisku. Szczegoly w moim podpisie.

Oto Bobik:

Posted

agaciaaa napisał(a):

Inci obojętne, co pańcia czyta, kazda ksiazka jej przeszkadza,bo po pierwsze zajmuje pańcie , po drugie "śmieci" na tapczanie:evil_lol: Pozdrówka

Posted

Asiaczek napisał(a):
Seria fotek, jak zwykle, zaciekawia... Te pozy, no i komentarze...
Ale widać, a raczej nie widać Bryłki? Nie była zazdrosna o sesję zdjęciową?:lol:

pzdr.

Miałam kilka fotek Brysi , ale jak zwykle tak mi właziła w obiektyw,że nic nie nadawło się do pokazania:diabloti:/

Buziaki dla Was

Posted

ewelinka_m napisał(a):

Cześć Ewelinko!!!!
Bryłka nie tylko potrafi biegać, ale nawet ganiać, tylko nie zawsze ma na to ochotę. zazwyczaj jest typem leniwca:evil_lol:

Pozdrowienia dla Ciebie i Spaikiego

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zrób, zrób! Myslę, że wiele osób z Twojej Galerii bedzie zadowolonych.:lol: Tylko nie wiem, co na to Bryłka...:cool1:

pzdr.

Nie spodziewam sie wielkiego entuzjazmu z jej strony:diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Ciekawe te kładkowe fotki :)

Jestem za! :lol:

Skoro wszyscy za to proszę, oto "Bryłkowy potop"

Sesja
"Bryła , Bryłka , Bryłeczka , Bri - czasem jako rodzynek, któreś z pozostałej dwójcy."