Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczyny, Andziu :loveu:i Halbinko:loveu:, miło mi, że zagladącie. Ten tydzień miałam zwariowany , ale jutro pewnie wrzucę kilka foteczek i postaram się odwiedzić wszystkie znajome wątki:lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkie miłe Dogo - Ciocie i przepraszam,że nie zaglądam do Was. Niestety ostatnio , tak jak wspomniała Asiaczek, nie najlepiej się czuję. Ponieważ od jutra do 14 bedę bez netu więc już dziś chciałam wszystkim przyjaciołom z Dogo życzyć wszystkiego naj, najlepszego. A jako załącznik dedykuję Wam tą oto foteczkę

Wszystkiego naj, smacznego jajka , wesołego zająca i mokrego Dyngusa:lol:

Ps. Obiecane fotki wstawię po 14:oops:

Posted

Betelku, ja też niedomagam... no i zaczyna się gorący okres... maturzystów muszę sklasyfikować... za tydzień odchodzą... za 18 dni matura... potem siedzenie w komisjach i sprawdzanie matur w weekendy... maj już nie jest miesiącem wiosny dla mnie...

MATURA :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
betelku - Bera z bannerka ma juz dom! Serio-serio!!!:multi:

pzdr.

Asiaczku:loveu::loveu::loveu: , wielki dzięki za info , to miód na moją skołataną ostatnio łepetynę:lol:

Posted

Soema napisał(a):
Oj nie chciałabym widzieć Twojego mieszkania po powrocie :evil_lol: ale maseczki błotne podobno bardzo zdrowe :eviltong:
takim to dobrze.. :)

Pogoda była piękna , więc powrót do domu poprzedziła kąpiel w rzeczce:cool3:, za to na miejscu było polowanie na kleszcze:angryy: