betel Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Cześć dziewczyny, Andziu :loveu:i Halbinko:loveu:, miło mi, że zagladącie. Ten tydzień miałam zwariowany , ale jutro pewnie wrzucę kilka foteczek i postaram się odwiedzić wszystkie znajome wątki:lol: Quote
jamnicze Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 agaciaaa napisał(a):Czekamy na fotki! ;) Miłego dnia :) Tak, tak, czekamy :p Na to trio bardzo przyjemnie sie patrzy :loveu: Quote
shirrrapeira Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przepiękne zdjęcia przepięknych psów. Witam i pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Słyszałam, że coś ze zdrówkiem nie za tęgo... niedobrze... Zdróweczka, bo Święta za pasem! Pzr. Quote
betel Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Witam wszystkie miłe Dogo - Ciocie i przepraszam,że nie zaglądam do Was. Niestety ostatnio , tak jak wspomniała Asiaczek, nie najlepiej się czuję. Ponieważ od jutra do 14 bedę bez netu więc już dziś chciałam wszystkim przyjaciołom z Dogo życzyć wszystkiego naj, najlepszego. A jako załącznik dedykuję Wam tą oto foteczkę Wszystkiego naj, smacznego jajka , wesołego zająca i mokrego Dyngusa:lol: Ps. Obiecane fotki wstawię po 14:oops: Quote
agaciaaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 No to życzymy dużo zdrówka i wesołych świąt!!! :) Quote
Asiaczek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Spokojnych i zdrowych Świąt dla całej Twojej Rodziny! Pzdr. Quote
betel Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Dziękuję serdecznie za życzenia :loveu:, odwiedzam Dogo w przelocie, bo niestety nadal jestem "kaszlaca i słaba":-( Quote
halbina Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Betelku, ja też niedomagam... no i zaczyna się gorący okres... maturzystów muszę sklasyfikować... za tydzień odchodzą... za 18 dni matura... potem siedzenie w komisjach i sprawdzanie matur w weekendy... maj już nie jest miesiącem wiosny dla mnie... MATURA :roll: Quote
agaciaaa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Oj te choróbsko coś Cię długo trzyma :mad: trzeba je szybko przegonić! :lol: Quote
betel Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Nowe banerki. Dziekuję za odwiedziny i proszę jeszcze o odrobinę cierpliwości Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 betelku - Bera z bannerka ma juz dom! Serio-serio!!!:multi: pzdr. Quote
betel Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Asiaczek napisał(a):betelku - Bera z bannerka ma juz dom! Serio-serio!!!:multi: pzdr. Asiaczku:loveu::loveu::loveu: , wielki dzięki za info , to miód na moją skołataną ostatnio łepetynę:lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sama z wiekimi emocjami przeczytalam o jej adopcji!:multi: pzdr. Quote
betel Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Soema napisał(a):Oj nie chciałabym widzieć Twojego mieszkania po powrocie :evil_lol: ale maseczki błotne podobno bardzo zdrowe :eviltong: takim to dobrze.. :) Pogoda była piękna , więc powrót do domu poprzedziła kąpiel w rzeczce:cool3:, za to na miejscu było polowanie na kleszcze:angryy: Quote
Recommended Posts