Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betel napisał(a):
Agaciaaa, to tak tylko wyglada , w rzeczywistości to Bisior wchodzi wszystkim na głowy

Tak właśnie myślałam :lol::lol:

A ten olbrzym- Bart jest super, taki poczciwy :loveu: ;) Ile on waży, tak z ciekawości? ;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdaje się ,że koło 60 kilo- to kawał psa , ale jest bardzo przyjacielski i przytulaśny - tki wielki micho ( też przywieżlismy go ze schroniska , tyle że z Wielunia)

Posted

betel napisał(a):
Zdaje się ,że koło 60 kilo- to kawał psa , ale jest bardzo przyjacielski i przytulaśny - tki wielki micho ( też przywieżlismy go ze schroniska , tyle że z Wielunia)

Właśnie na takiego wygląda :loveu:

Posted

To są jeszcze gdzieś miejsca w tym kraju gdzie nie trzeba się topić w metrowych zaspach śniegu i zieloną trawkę widać:crazyeye: , tylko dlaczego to nie u mnie :placz::placz: czuję się jakbym na biegunie mieszkała, wszędzie zaspy, śnieg, zimno , zawieje koszmar, ani chodzić na nogach - chodniki zasypane zaspami z odśnieżania jezdni , ani jeździć autem bo zanim się je wygrzebie spod śniegu to znowu zasypane , buuu wiosny chcę i takiej zielonej trawki jak u Was .

Zdjęcia jak zwykle piękne, nie będę cytować bo musiałabym wszystkie i mod by mnie zbanował a i tak dogo odmawia mi ostatnio dostępu więc nie będę ryzykować :evil_lol:

Betelku wyzdrowiałaś ?

Posted

No , nareszcie sie na Ciebie doczekałam ,Ewelinko, podziwiałam w galerii OdNowy zdjęcia Twojego psiaka- śliczny i całuśny. Szkoda ,że nie ma swojego wątku .Pozdrówka

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
To są jeszcze gdzieś miejsca w tym kraju gdzie nie trzeba się topić w metrowych zaspach śniegu i zieloną trawkę widać:crazyeye: , tylko dlaczego to nie u mnie :placz::placz: czuję się jakbym na biegunie mieszkała, wszędzie zaspy, śnieg, zimno , zawieje koszmar, ani chodzić na nogach - chodniki zasypane zaspami z odśnieżania jezdni , ani jeździć autem bo zanim się je wygrzebie spod śniegu to znowu zasypane , buuu wiosny chcę i takiej zielonej trawki jak u Was .

Zdjęcia jak zwykle piękne, nie będę cytować bo musiałabym wszystkie i mod by mnie zbanował a i tak dogo odmawia mi ostatnio dostępu więc nie będę ryzykować :evil_lol:

Betelku wyzdrowiałaś ?

U nas śniegu juz tak dużo nie ma , nie padało od tygodnia, ale jest doś zimno.
Wyzdrowiałam niby, ale jakoś cały czs nie jestem w formie- dobrze ,że mam ferie. A jak tam Biancia , gardziołko juz zdrowe??? Pozdrowienia dla Was:lol:

Posted

betel napisał(a):
No , nareszcie sie na Ciebie doczekałam ,Ewelinko, podziwiałam w galerii OdNowy zdjęcia Twojego psiaka- śliczny i całuśny. Szkoda ,że nie ma swojego wątku .Pozdrówka

zaglądałam wcześniej, tylko nie było kiedy coś skrobnąć :oops: ale zawsze o Was pamiętam:buzi:

a co do wątku, mooooooże dziś coś pomyślimy :evil_lol:

Posted

No to teraz czas na fotki moich trzech kundli w domowych pieleszach:lol:

Bisior wciśniętey między siedzenie Inki i bok Marcina:evil_lol:

hrabina Bryłcia

Posted

Uf, skonczyła, Mam nadzieje ,że Mr. ska bedzie zadowolona i ,ze te bannerki pomogą psiaszkom.
Ewelinko, mnie ta obroża nie bardzo pasowała kolorystycznie , ale stara się popsuła i trzeba było jakąś kupić a nie było wyboru. Ona jest w takim lekko fioletowym kolorku i to mnie drażniło, ale teraz się przyzwyczaiłam i nawet zaczęła mi się podobać. A najważniejsze , że sie nie rozpina!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Bardzo fajne te domowe fotki :)

http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7385600x440.jpg no pancia, starczy tych zdjęć! :lol::lol:

Tak sie zastanawiam jak wyglądają stosunki Inki i Bryłki? ;) Bo jakoś nie widać ich razem na fotkach ;)

Witam Agaciaaa!:lol:
Inka i Bryłak żyją w zgodzi , często polegują obok siebie , tylko Bryłcia rzadko kiedy ma ochotę na zabawę. Więc towarzyszem zabaw Inki jest Biszkopt. Bryłka w ogóle przypomina z usposobienia kota - zazwyczaj chodzi swoimi ścieżkami lubi ciepełko i dużo spania.

Posted

betel napisał(a):
Witam Agaciaaa!:lol:
Inka i Bryłak żyją w zgodzi , często polegują obok siebie , tylko Bryłcia rzadko kiedy ma ochotę na zabawę. Więc towarzyszem zabaw Inki jest Biszkopt. Bryłka w ogóle przypomina z usposobienia kota - zazwyczaj chodzi swoimi ścieżkami lubi ciepełko i dużo spania.

Możesz mi przypomnieć ile Bryłcia ma lat? Zauważyłam że to taka indywidualistka, na spacerkach zwykle trzyma się z boku, a Inka i Bisio razem szaleją :lol:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Wiem żem nudna ale lubię strasznie Betel Twoje domowe psie foty , zawsze widze zadowolone i rozpiesczone psy .
A Bryłcia hrabina - zsługuje chyba na kocyk i podusie:loveu:

Hej Rudzia - Bianca :loveu:Tak nasze psy są rozpieszczone niewątpliwie, z zadowoleniem bywa różnie - bo miewają humorki. Ale źle im nie jest - to pewne. Największym "śmiechadłem" w domu jest Bisio- to wulkan energii. Jeśli panie mają dobry nastrój udaje mu sie je rozruszać. Oczywiście łatwo rozruszać Inkę , Bryłcia stawia opory:evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Może mi przypomnieć ile Bryłcia ma lat? Zauważyłam że to taka indywidualistka, na spacerkach zwykle trzyma się z boku, a Inka i Bisio razem szaleją :lol:

Brysia ma już 7 rok , więc nie jest najmłodsza, choć małe psiaki żyją dość długo. Jednak ona ma po prostu takie usposobienie. Zawsze była koto-psem.:cool3:

Posted

betel napisał(a):
Brysia ma już 7 rok , więc nie jest najmłodsza, choć małe psiaki żyją dość długo. Jednak ona ma po prostu takie usposobienie. Zawsze była koto-psem.:cool3:

Ahaa, myśłałam że jest starsza ;)

Możemy liczyć na kolejną porcję fotek? :lol: