agaciaaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 betel napisał(a):Agaciaaa, to tak tylko wyglada , w rzeczywistości to Bisior wchodzi wszystkim na głowy Tak właśnie myślałam :lol::lol: A ten olbrzym- Bart jest super, taki poczciwy :loveu: ;) Ile on waży, tak z ciekawości? ;) Quote
betel Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Zdaje się ,że koło 60 kilo- to kawał psa , ale jest bardzo przyjacielski i przytulaśny - tki wielki micho ( też przywieżlismy go ze schroniska , tyle że z Wielunia) Quote
agaciaaa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 betel napisał(a):Zdaje się ,że koło 60 kilo- to kawał psa , ale jest bardzo przyjacielski i przytulaśny - tki wielki micho ( też przywieżlismy go ze schroniska , tyle że z Wielunia) Właśnie na takiego wygląda :loveu: Quote
betel Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Odkładam chwilowo swój banner do lamusa na rzecz bezdomniaczków ze Strachowic. Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 hej :) wreszcie znalazłam wolną chwilkę, żeby do Was zajrzeć :oops: zdjęcia obejrzane a te podobały mi się najbardziej: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/sady_180600x440.jpg http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/sady_122600x440.jpg kogoś tu przysypało :evil_lol: czekam na domowe fotki :loveu: p.s jak zdrówko? Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 To są jeszcze gdzieś miejsca w tym kraju gdzie nie trzeba się topić w metrowych zaspach śniegu i zieloną trawkę widać:crazyeye: , tylko dlaczego to nie u mnie :placz::placz: czuję się jakbym na biegunie mieszkała, wszędzie zaspy, śnieg, zimno , zawieje koszmar, ani chodzić na nogach - chodniki zasypane zaspami z odśnieżania jezdni , ani jeździć autem bo zanim się je wygrzebie spod śniegu to znowu zasypane , buuu wiosny chcę i takiej zielonej trawki jak u Was . Zdjęcia jak zwykle piękne, nie będę cytować bo musiałabym wszystkie i mod by mnie zbanował a i tak dogo odmawia mi ostatnio dostępu więc nie będę ryzykować :evil_lol: Betelku wyzdrowiałaś ? Quote
betel Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 No , nareszcie sie na Ciebie doczekałam ,Ewelinko, podziwiałam w galerii OdNowy zdjęcia Twojego psiaka- śliczny i całuśny. Szkoda ,że nie ma swojego wątku .Pozdrówka Quote
betel Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):To są jeszcze gdzieś miejsca w tym kraju gdzie nie trzeba się topić w metrowych zaspach śniegu i zieloną trawkę widać:crazyeye: , tylko dlaczego to nie u mnie :placz::placz: czuję się jakbym na biegunie mieszkała, wszędzie zaspy, śnieg, zimno , zawieje koszmar, ani chodzić na nogach - chodniki zasypane zaspami z odśnieżania jezdni , ani jeździć autem bo zanim się je wygrzebie spod śniegu to znowu zasypane , buuu wiosny chcę i takiej zielonej trawki jak u Was . Zdjęcia jak zwykle piękne, nie będę cytować bo musiałabym wszystkie i mod by mnie zbanował a i tak dogo odmawia mi ostatnio dostępu więc nie będę ryzykować :evil_lol: Betelku wyzdrowiałaś ? U nas śniegu juz tak dużo nie ma , nie padało od tygodnia, ale jest doś zimno. Wyzdrowiałam niby, ale jakoś cały czs nie jestem w formie- dobrze ,że mam ferie. A jak tam Biancia , gardziołko juz zdrowe??? Pozdrowienia dla Was:lol: Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 betel napisał(a):No , nareszcie sie na Ciebie doczekałam ,Ewelinko, podziwiałam w galerii OdNowy zdjęcia Twojego psiaka- śliczny i całuśny. Szkoda ,że nie ma swojego wątku .Pozdrówka zaglądałam wcześniej, tylko nie było kiedy coś skrobnąć :oops: ale zawsze o Was pamiętam:buzi: a co do wątku, mooooooże dziś coś pomyślimy :evil_lol: Quote
betel Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 No to teraz czas na fotki moich trzech kundli w domowych pieleszach:lol: Bisior wciśniętey między siedzenie Inki i bok Marcina:evil_lol: hrabina Bryłcia Quote
betel Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Bryłcia coraz częściej pozwala Bisiorowi na to, by jej towarzyszył - zdarza jej się nawet go polizać:crazyeye: Quote
betel Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Bisio mizdrzy się do pana , a Inka ziewa z zazdrości:cool3: Quote
betel Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 To przed Biśkiem to jego ulubiona nadjedzona piłeczka i obdarte resztki z króliczka maskotki. Bisio lubi spać ze swoimi zabaweczkami:loveu: Quote
betel Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Kończę i zmiatam robić bannerki dla psiaków ze Starachowic POZDRÓWKA:lol: Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 śliczną ma Bisiorek obróżkę :loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7385600x440.jpg i nawet przez sen trza pacnąć piłeczkę :diabloti: super, że Bryłka pozwala na więcej Bisiorkowi :loveu: Quote
betel Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Uf, skonczyła, Mam nadzieje ,że Mr. ska bedzie zadowolona i ,ze te bannerki pomogą psiaszkom. Ewelinko, mnie ta obroża nie bardzo pasowała kolorystycznie , ale stara się popsuła i trzeba było jakąś kupić a nie było wyboru. Ona jest w takim lekko fioletowym kolorku i to mnie drażniło, ale teraz się przyzwyczaiłam i nawet zaczęła mi się podobać. A najważniejsze , że sie nie rozpina!!!:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Bardzo fajne te domowe fotki :) http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7385600x440.jpg no pancia, starczy tych zdjęć! :lol::lol: Tak sie zastanawiam jak wyglądają stosunki Inki i Bryłki? ;) Bo jakoś nie widać ich razem na fotkach ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Wiem żem nudna ale lubię strasznie Betel Twoje domowe psie foty , zawsze widze zadowolone i rozpiesczone psy . A Bryłcia hrabina - zsługuje chyba na kocyk i podusie:loveu: Quote
betel Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='agaciaaa']Bardzo fajne te domowe fotki :) http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/beata/IMG_7385600x440.jpg no pancia, starczy tych zdjęć! :lol::lol: Tak sie zastanawiam jak wyglądają stosunki Inki i Bryłki? ;) Bo jakoś nie widać ich razem na fotkach ;) Witam Agaciaaa!:lol: Inka i Bryłak żyją w zgodzi , często polegują obok siebie , tylko Bryłcia rzadko kiedy ma ochotę na zabawę. Więc towarzyszem zabaw Inki jest Biszkopt. Bryłka w ogóle przypomina z usposobienia kota - zazwyczaj chodzi swoimi ścieżkami lubi ciepełko i dużo spania. Quote
agaciaaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 betel napisał(a):Witam Agaciaaa!:lol: Inka i Bryłak żyją w zgodzi , często polegują obok siebie , tylko Bryłcia rzadko kiedy ma ochotę na zabawę. Więc towarzyszem zabaw Inki jest Biszkopt. Bryłka w ogóle przypomina z usposobienia kota - zazwyczaj chodzi swoimi ścieżkami lubi ciepełko i dużo spania. Możesz mi przypomnieć ile Bryłcia ma lat? Zauważyłam że to taka indywidualistka, na spacerkach zwykle trzyma się z boku, a Inka i Bisio razem szaleją :lol: Quote
betel Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):Wiem żem nudna ale lubię strasznie Betel Twoje domowe psie foty , zawsze widze zadowolone i rozpiesczone psy . A Bryłcia hrabina - zsługuje chyba na kocyk i podusie:loveu: Hej Rudzia - Bianca :loveu:Tak nasze psy są rozpieszczone niewątpliwie, z zadowoleniem bywa różnie - bo miewają humorki. Ale źle im nie jest - to pewne. Największym "śmiechadłem" w domu jest Bisio- to wulkan energii. Jeśli panie mają dobry nastrój udaje mu sie je rozruszać. Oczywiście łatwo rozruszać Inkę , Bryłcia stawia opory:evil_lol: Quote
betel Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 agaciaaa napisał(a):Może mi przypomnieć ile Bryłcia ma lat? Zauważyłam że to taka indywidualistka, na spacerkach zwykle trzyma się z boku, a Inka i Bisio razem szaleją :lol: Brysia ma już 7 rok , więc nie jest najmłodsza, choć małe psiaki żyją dość długo. Jednak ona ma po prostu takie usposobienie. Zawsze była koto-psem.:cool3: Quote
agaciaaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 betel napisał(a):Brysia ma już 7 rok , więc nie jest najmłodsza, choć małe psiaki żyją dość długo. Jednak ona ma po prostu takie usposobienie. Zawsze była koto-psem.:cool3: Ahaa, myśłałam że jest starsza ;) Możemy liczyć na kolejną porcję fotek? :lol: Quote
Recommended Posts