Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie też podoba sie bardzo zdjecie , na którym Marcin uchwycił moment przeskoku przez rzekę.

mi też :cool3:
a co do skoków, to nie ważne jak się skacze ale jak ląduje :cool1:a widzę,że nie ma szans na bezpieczne lądowanie... odchyla się do tyłu i pewnie ląduje na tyły najpierw... trzeba poćwiczyć szczupaki :cool1:

TZ widzę,też ma ciągłe problemy z dobraniem czasu .. ja też wiecznie się z tym męczę :roll:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa napisał(a):
mi też :cool3:
a co do skoków, to nie ważne jak się skacze ale jak ląduje :cool1:a widzę,że nie ma szans na bezpieczne lądowanie... odchyla się do tyłu i pewnie ląduje na tyły najpierw... trzeba poćwiczyć szczupaki :cool1:

TZ widzę,też ma ciągłe problemy z dobraniem czasu .. ja też wiecznie się z tym męczę :roll:

Cześć OdNówka
Inka bez względu na to w jakiej pozycji znajduje się w powietrzu zawsze ląduje na cztery łapy - jak kot. Jeszcze nigdy nie wywinęła kozła ( w przeciwienśtwie do niskoskanalizowanego Biszkopta).

Z czasem to jest tak , Marcin generalnie nastawiony jest na fotografowanie krajobrazów i roślin , więc kiedy niespodziewnie trafi mu się jakieś fajne ujęcie z psami to po prostu brak czasu na regulację czasu:evil_lol:
Ugłaskanka dla Liruta i Tajdziora:lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_5066600x440.jpg uchole w górze :loveu:

http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_5082600x440.jpg tego jeszcze nie widziałam :lol:

http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_5126600x440.jpg jaka piękna dama :loveu:

Hej, Agaciaa, Bryśka faktycznie bardzo dostojnie wyszła na tej fotce;)

[quote name='Asiaczek']Strażnik Lasu:loveu:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_5087600x440.jpg

Pzdr.

Asiaczku, znowu zauważyłas coś ,co mnie nie wpadło do głowy , a tak fajnie pasuje do tej foty:evil_lol:

Po Twoim komentarzu, Bisior skojarzył mi się z Chuckiem Norrisem jako Srażnikiem Teksasu i od razu zobaczyłam naszego krzywołapa z giazdą na piersi i w kowbojskim kapeluszu:evil_lol:;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
świetny!!

co do zdjęć to najlepiej mieć dwa aparaty i najlepiej kilka rąk w zapasie :evil_lol:

Przedni pomysł!!!

Pzdr.

Posted

Multicytat znowu nie działa:mad: , więc odpowiem zbiorowo.
Po pierwsze "strasznie" się cieszę, że tyle u nas Cioć było. :multi::multi::multi:
Po drugie fajnie , że Biszkopt - jako strażnik Teksasu ( powstały z inspiracji Asiaczka) Wam się spodobał.;)
A jeśli chodzi o kilka aparatów, to owszem jest drugi mój i nawet moja para rak , ale niestety ja pstrykam tylko fotki typowo, że tak powiem, reportażowe bez artystycznego zacięcia, więc wyręka ze mnie kiepska.

Kończę , bo moja córa ma dziś gości i jeszcze muszę troche popracować , ale wrócę, by złożyć Wam życzenia. Buziaki:loveu:

PS.Sylwestra spędzam forumowo -telewizyjnie i na pwewno będzę tu zaglądać.:lol:

Posted

Dzięki Andziu , coś ostatnio Buszkopt, który ma niespożytą energię, inspiruje mnie do takich karteczkowych figli:evil_lol:
Jak widzę podobnie jak ja i Asiaczek też siedzisz w domu. Czy przyszykowałaś już sobie takie jajcarskie fotki jak w ubiegłym roku. Jeśli tak to na pewno do Ciebie zajrzę, bo był ubaw po pachy:evil_lol::evil_lol::evil_lol

Posted

Betelku życzymy Wam, pomyślności w nowym roku :multi:
zdrówka bo u Was z tym kiepsko :mad:
mniej stresów więcej radości i powodów do uśmiechu
pociechy z psiaków :multi:
i żeby Monice się w szkole pięknie wiodło:evil_lol:

tego i jeszcze więcej życzy
Ewelinka&Saga :drink1::drinking: