Bewarka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Też życzę szczęśliwego nowego rokuuuu! -patrz banerek :lol: Quote
Od-Nowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 to drugi sylwek gdy spotykamy się tu w podobnym składzie! za rok musimy imprezę na której spotkamy się osobiście :diabloti: Quote
betel Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 OdNówka , pomarzyć można , ale to trochę daleko:cool3:. Chociaż..... Quote
halbina Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 wirtualnie bardzo prawdopodobne... realnie... :roll: Quote
betel Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 halbina napisał(a):wirtualnie bardzo prawdopodobne... realnie... :roll: Witaj Halbinko w Nowym 2009 :lol:Ugłaskaj ode mnie zwierzaczki:loveu: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Asiaczki witają w Nowym 2009 Roku! Pzdr. Quote
jamnicze Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 My też spędzaliśmy tego Sylewstra w domku :lol:, ale bez kompa (bo TZ by mi dał :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i bez TV, bo się popsuło :shake:, za to w świetnych humorach i z Sajdunią :loveu: Ależ Ty robisz świetne przeróbki zdjęć :p Quote
Od-Nowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ee dlaczego niemożliwy? Sylwester w Kielcach... a potem nocleg u Ewelinki :diabloti: Betellowie maja blisko :cool1: Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Od-Nowa napisał(a):ee dlaczego niemożliwy? Sylwester w Kielcach... a potem nocleg u Ewelinki :diabloti: Betellowie maja blisko :cool1: noo zapraszam, piwnica jest duuuuża:diabloti: a i sprzątać u mnie będzie miał kto :multi: Quote
Od-Nowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 no wiesz! Ja Ci własne łóżko oddałam a Ty mnie do ciemnicy chcesz wrzucić?????? :mad: nieładnie... własną mamcie :eviltong: Quote
ewelinka_m Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Od-Nowa napisał(a):no wiesz! Ja Ci własne łóżko oddałam a Ty mnie do ciemnicy chcesz wrzucić?????? :mad: nieładnie... własną mamcie :eviltong: ależ światło tam jest :multi: ale porządek by się zrobić przydało bo nic znaleźć nie moge :diabloti: a do łóżka swego zaproszę, tylko Spaiki się rozpycha, :eviltong: a dziś na śniadanie mmm jakie miałyśmy pyszności :cool3: Quote
Od-Nowa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Spaiki jest malutki i w obliczu rozpychającej się Tajgi nie ma szans :diabloti::eviltong: Quote
betel Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 My też mamy dużą piwnicę:cool3: i pokoik na działce "ino" bałagan w nim nieziemski , ale za to chaszczy do biegania sporo:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witamy w nowym roku :multi: http://img233.imageshack.us/img233/6538/dsc5087600x44arx1.jpg fantastyczna przeróbka :lol: :evil_lol: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/NowyRok.jpg karteczka super! :crazyeye: Ale masz świetne pomysły! :loveu: Quote
betel Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Witaj Agaciaaa, wszystkiego dobrego:beerchug:. Cieszę się, że podobają Ci sie moje foto zabawy:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Betelku tylko szczęśliwych dni w Nowym Roku dla Ciebie Rodziny i Psiaków :loveu: Quote
betel Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):Betelku tylko szczęśliwych dni w Nowym Roku dla Ciebie Rodziny i Psiaków :loveu: Dzięki i wzajemnie.:loveu: Ugłaskania dla Bianci i kocurka.:lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 betel napisał(a):Dzięki i wzajemnie.:loveu: Ugłaskania dla Bianci i kocurka.:lol: Zwierzętarnia ugłaskana :) Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Witamy :) Chciałabym zauważyć, że nie było jeszcze żadnych fotek w tym roku! :mad: :diabloti: Quote
betel Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Będą, będa , ale stos klasówek przede mną leży:scared: Quote
jamnicze Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 betel napisał(a):Będą, będa , ale stos klasówek przede mną leży:scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 betel napisał(a):Będą, będa , ale stos klasówek przede mną leży:scared: Jak Ci przeszkadzają, to odsuń je na bok.. albo schowaj do szafy :evil_lol: A tak serio, to czekam na wolną chwilkę i fotki ;) Quote
betel Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Sparwdziłam ,z bólem serca, wypracowanie z dwóch klas i z jednej klasówki z gramatyki , niestety jutro czeka mnie jeszcze 2 porcja:-(. Ale na pocieszenie powiem, że Marcin był dziś z psiakami w plenerze i jak już w końcu znajdę czas, będę fajne foty. Przepraszam też wszystkie zaprzyjaźnione wątki ,że nie zaglądam, postaram się później nadrobić zaległości.;) Quote
halbina Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 no tak... koniec laby... do roboty... :roll: Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Każdy ma jakies zobowiązania, wiadomo. Poczekamy! Pzdr. Quote
Recommended Posts