Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Gdyby to tylko ode mnie zależało, to Sarcia na pewno miałaby towarzysza ;) ale narazie szanse na to są zerowe, niestety..

Wiem, żartowałam:lol: Sarcia zresztą taaaka duża,że za 2 starczy;)

[quote name='jamnicze']Ależ Bisu wyrósł :lol:
http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_4890600x440.jpg

Jak one słodko śpią :loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_6542600x440.jpg

A wyrósł, teraz jest wielkości średniego jamnika:evil_lol:

Posted

betel napisał(a):
Wiem, żartowałam:lol: Sarcia zresztą taaaka duża,że za 2 starczy;)

Oj taka znowu ogromna to nie jest ;) jeszcze jeden pies na pewno by sie zmieścił :lol: ale to kieeeeedyś.

Posted

agaciaaa napisał(a):
Oj taka znowu ogromna to nie jest ;) jeszcze jeden pies na pewno by sie zmieścił :lol: ale to kieeeeedyś.

Jaki macie ładny nowy banerek:lol:. Pozdrowionka

Posted

Brak fotek , bo pogody na zdjęcia na dworze nie ma , a te z domku już się opatrzyły. Psiaki zdrowe- Brysia ma akurat cieczkę i ku mojemu zdziwieniu Bisio już się nią interesuje ( a ma chyba 7 miesiąc). U Inci ostatnio lepiej z siusianiem , nie moczy się, więc wszystko w miarę OK. Dzisiaj obcinałam Inulci pazurki , a wczoraj ten sam zabieg przeszedł Bisio. U niego to sprawa bezproblemowa , bo ma białe pazury i doskonale widać, jak wysoko są ukrwione, a u Inci trzeba bardzo uważać.
Bisor łobuz zjadł swoje posłanie i Inki. Z zakupem następnych poczekam aż zmądrzeje , chwilowo będą musieli zadowolić się nadjedzonymi:diabloti:

Pozdrowienia dla wszyskich zaglądjących na wątek :lol: a buziaki dla tych , którzy się na nim odzywają;):loveu:

Posted

Asiaczku i Agaciaao , dzięki :loveu: Postaram się trochę popstrykać jutro, ale najpierw musze iśc do dentysty:-(. Trzymajcie kciuki, bo straszny ze mnie cykor.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
przed świętami? :crazyeye:
a jak Ci powie,że przez tydzień tylko kleiki możesz jeść :cool3: ?
tego bardziej bym się bała niż wizyty:evil_lol:;)

Kleiki akurat dobrze by mi zrobiły, przynajmniej bym schudła trochę, ale dentysty boję się panicznie.:razz: Trzyma za mnie OdNówka:lol: kciuki jutro o 8.30

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Trzymam trzymam kciukole , a nastęnym razem zapraszam do mojej dentystki ( no co że trochę daleko:evil_lol: ale za to zupełnie bez stresu i bólu - kobieta niesamowita jest )

No cóz , moja tez jest niesamowita, ale co ja poradzę,że na sama mysl o dentyscie robi mi sie zdeka słabo. Chwilowo sytuacja opanowana.Przyszłam, jak to się mówi "na ostatni dzwonek" zstan zapalny , ropny, nerw usuniety antyboityk i fleczer założony kontynuacja 7 stycznia. Wasze kciuki pomogły:loveu:

OdNówka:loveu: śliczna kartka. Postaram się też coś zmaścić.

Posted

Brrr, dentysta, brrr :pissed:. Ja też się cykoram :oops:

No, ale to młodsze pokolenie nie ma już takich złych doświadczeń, to im łatwiej będzie ;)

Mi również domowe fotki 3. piękności się nie opatrzyły :lol: