betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 jamnicze napisał(a):Brrr, dentysta, brrr :pissed:. Ja też się cykoram :oops: No, ale to młodsze pokolenie nie ma już takich złych doświadczeń, to im łatwiej będzie ;) Mi również domowe fotki 3. piękności się nie opatrzyły :lol: Dzięki , kilka pstryknęłam, to pewnie wieczorkiem wrzucę. Quote
ewelinka_m Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 cudna ta karteczka świąteczna jest!! :loveu: czekam na fotki ;) Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dziękuję za odwiedziny i życzenia:loveu: a teraz wklejam obiecane domowe fotki.:razz: Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 No tak i znowu nie zdążyłem złapać jej za ogon:cool3: Widzicie , jak się panoszy:diabloti: Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Zrobię ci tą grzeczność i zjem trochę Chamstwo , to przeciez moje miejsce, powariowali zupełnie:crazyeye: Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Jestem oburzona:razz: A ja tam skorzystam z okazji i tez coś skubnę:cool3: Gdzie moje jedzonko i moja poduszeczka:crazyeye:??? Teraz mogę dojeść to , czego Bryłka nie zjadła:evil_lol: Patrzcie ją , jaka cwana:angryy: Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Pilnuję domu:cool3: Wcale nie, on tylko szuka wygód , to ja pilnuję domu!!!! Chyba musimy o tym podyskutować:razz: Ostatecznie możemy pilnować razem:cool3: No to ja spadam:razz: Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Odpocznę sobie, strasznie mnie w tym domu męczą:cool3: Zapoluję na Bisiora Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Co się rozpychasz? Ja, ja nawet się cała nie mieszczę, widzisz jak muszę się wykrzywiać, kark mi zdrętwiał Quote
agaciaaa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Świetne te domowe fotki :loveu: z 3 psami zawsze coś sie dzieje, więc tak szybko się nie opatrzą :lol: za każdym razem są inne ;) http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_6967600x440.jpg oj kocham te łapcie :loveu: Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='agaciaaa']Świetne te domowe fotki :loveu: z 3 psami zawsze coś sie dzieje, więc tak szybko się nie opatrzą :lol: za każdym razem są inne ;) http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/IMG_6967600x440.jpg oj kocham te łapcie :loveu: Witam ponownie:lol:. Rzeczywiście te plamki na łapkach Inki to bardzo interesujacy element jej urody:evil_lol: Quote
betel Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dziękujemy za życzenia i śliczną karteczkę:loveu: Quote
ewelinka_m Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 nie umiem tworzyć takich cudnych karteczek :shake: W tak wspaniałym dniu jakim są Święta Bożego Narodzenia Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń , dobroci ludzi , pogody i radości ducha , Siły w ramionach i wielkiego ognia w sercu , który rozpali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością , Niech wszystko czego dotkniesz , stanie się pomocne w spełnianiu Twoich marzeń , Niech każda chwila czyni Cię najbardziej uśmiechniętą i szczęśliwą osobą , Niech pokój , miłość i szczęście otoczy Ciebie , Twoich bliskich i wypełni Twój dom . A Nowy Rok niech doda blasku Twoim dniom, :tree1:Wesołych Świąt!:tree1: p.s zdjęcia widziałam, ale się uśmiałam oglądając :lol: Quote
halbina Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wesołych Świąt bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia . I Wam tego życzę z całego serca. Quote
saga_86 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku :lol: Quote
betel Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Serdeczne dzięki za życzenia i te ostatnie napisane przez Ewelinkę , Halbinkę i Sagę i te wcześniejsze- wszystkie są bardzo miłe i piękne. :loveu: Jeszcze raz składam wszystkim Znajomym z Dogo Ich Rodzinom i czworałapym Pupilom życzenia wszystkiego naj, naj...:tree1: Quote
betel Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 PONIEWAŻ DOSTAŁAM UPOMNIENIE ZA WKLEJANIE KARTEK Z ŻYCZENIAMI NA WIELU WĄTKACH, PRACOWICIE POZMIENIAŁAM KARTKI NA ICH ADRESY ( otworzyc je można klkając na link). WŁAŚCICIELI WĄTKÓW PRZEPRASZAM ZA ZMIANY Pozostawiłam kartkę z życzeniami tylko na swoim wątku - mam nadzieję,że to mi wolno. :-( Quote
halbina Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 :roll::cool1::roll::cool1::roll::cool1: moje wycinają... chociaż starałąm sie nie powtarzać ani obrazków, ani życzeń... Quote
betel Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 halbina napisał(a)::roll::cool1::roll::cool1::roll::cool1: moje wycinają... chociaż starałąm sie nie powtarzać ani obrazków, ani życzeń... No cóż widocznie nie można było usunąc tych postów kilka dni po świętach , nichby się wszyscy nacieszyli tą odrobiną koloru i radości, jakie wniosły życzenia i kartki w szarą codzienność i bezustanne poszukiwanie ratunku dla bezdomnych psiaków. Może za dużo chcemy...:-( Quote
Recommended Posts