Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
majowy długi weekend, czekamy na fotki plenerowe...

Hej, halbinko!Niestety fotek plenerowych brak- Bisio uszkodził sobie łapkĘ, więc pieski siedzą w domku.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie Agaciaaa i Jamnicze- Bisiek faktycznie nie lubi wody chyba nawet bardziej niz Bryłka , bo ona czasem sie moczy , a Biś chwilowo stroni od kąpieli niczym murzynek Bambo:evil_lol:

Posted

Witam wszystkie Cioteczki , a szczególnie ,dawno nie widzinego ,Asiaczka ( mam nadzieję,ze ręka już Ok) i Jamnicze.
Niestety fotek brak, bo ostatnio trochę nam sie zwaliło na głowę. Bisio już w lepszej formie , ale po "amputacji" całego pazura i solidnej dawce antybiotyku zastosowanego "dopupnie". Musieliśmy z nim jechać do weta do Tarnobrzega, bo niestey tu jego kontuzję zignorowano. No ale już jest nieźle, więc to najważniejsze. Konczę, pozdrawiam i ugłaskuję wszystkich dogomaniackich znajomych czworonogów:lol:

Posted

Zdrówka, zdrówka!
betel - napisz choc pare słów, jak tam Bisio. Bo to chyba jego pierwsza powazna "kontuzja", jak u Was jest...
Trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie Biszkopta.:loveu:

Pzdr.

Posted

Betelku czy przyjmiesz mnie w swojej galerii progi wygnańca długotrwałego :)
wpadłam się przywitać, wróciłam do żywych ( znaczy mam internet :multi:)

Buziaki dla Was, zdążyłam zauważyć że Bisio kontuzjowany :shake:,miziaki dla Malucha i całej Gromadki :lol:

Posted

Przepraszam Drogie Cioteczki, ale mam przejściowy kryzys psych-fizyczny i dlatego się nie odzywam. Jak bedę maiała jakieś fotki to je wstawię.Pozdrawiam, postaram się w tym tygodniu nadrobić zalełości:oops: