betel Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Asiaczek napisał(a):Witaj, Koffana! To dobrze, że się do nas odezwałaś, cieszymy się z tego bardzo.:loveu::lol: Pzdr. Hej Asiaczku! Wielkie dzięki za pamięć i zaglądanie do bezdomnego wątku.:loveu: erka napisał(a):Witaj betelku, dobrze,że już jesteś :loveu:, teraz będzie tylko lepiej:p. Brakuje osób do ogłaszania naszych psiaków, mam nadzieję,że jak zawsze pomożesz:razz:. Ereczko :loveu:oczywiści ,że w miarę możliwości , pomogę , tylko u mnie cały czas wielkie huśtawki. Ale jak mi podpowiecie co i gdzie ogłaszać to spróbuję:oops: Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witaj betelku :multi::multi::multi: Jak fajnie, że już wróciłaś :loveu:, a teraz proszę się nie lenić tylko łap za aparat i pokaż nam swoje pięknoty (puki są czyściutkie :evil_lol::eviltong:) Quote
andzia69 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Betelku - głowa do góry!:p Będzie dobrze:loveu: ps. przegapiłaś moja kolejną bananową krainę:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witaj Kochana, wreszcie się odezwałaś :loveu: Trzymam kciuki za Twoje zdrówko, będzie dobrze :calus: I oczywiście niecierpliwie czekam na fotki, tak dawno już ich nie było. Quote
betel Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Andziu, Agaccio i Jamnicze dzięki za ciepłe słowa:loveu: Na Wasze życzenie trochę fotek - dziś dom i czerwiec Konstancin. Takie sobie , ale są;) Minka kielczanka konstancińska Babcie Sara Bisiorek w upalny dzień chłodzi kuperek na schodach ( Konstancin) Sara i Minka Quote
betel Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Sarcia Incia w Konstancinie I znowu Bisiorek:evil_lol: Quote
betel Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Incia urzęduje oczywiście na nowej kanapie , bo jakże by inaczej:diabloti: Proszę mnie nie ruszać , tu mi dobrze i wcale mnie nie obchodzi, że chcesz tu usiąść - całuj psa w nos!!!! No, na co ten Pan czeka, my jesteśmy gotowi do wjścia!!!!! Postoję w kuchni, może wrzucą coś do miseczki...:cool3: A ja mam gnata!!!!:lol: Quote
betel Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Oj, nic mi nie dali, taka ze mnie sierotka...:-( Trudno poświęcę się i dojem te nędzne resztki:roll: No ale linię mam nienaganną!!!! Znowu przyszedł ten obwieś!!! Nic to , udam, że go nie widzę i popatrzę na swoje śliczne łapki:razz: Quote
betel Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ciężki jest psi żywot... pychotka... Quote
betel Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 A ja nie lubię fotografii ,schowam się i niech mnie cmokną w ogon , jak potrafią:diabloti: To tyle , pozdrówka:lol: Quote
ewelinka_m Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 szalenie się cieszę, że już jesteście :loveu: nie martw się, będzie dobrze :calus:!! ależ się stęskniłam za widokiem tych mordek :loveu: buziaki! Quote
jamnicze Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hurrrra Inka :multi::multi::multi: http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/Obraz017_8_1.jpg ale spojrzenie ;) http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/Obraz023_12_1.jpg Bisiorek z jakim apetytem zajada gnatka :) http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/Obraz057_30_1.jpg Nawet Baryłkę wypatrzyłam :lol: http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/Obraz070_35_1.jpg Quote
Dariette. Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ale świetne zdjęcia + do tego super komentarze, aż się uśmiechałam do monitora :-D. Quote
betel Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Dariette. napisał(a):Ale świetne zdjęcia + do tego super komentarze, aż się uśmiechałam do monitora :-D. Witamy nowego gościa, miło nam:lol: i cieszymy się ,że nasze fotki się podobają.:loveu: Quote
betel Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 ewelinka_m napisał(a):szalenie się cieszę, że już jesteście :loveu: nie martw się, będzie dobrze :calus:!! ależ się stęskniłam za widokiem tych mordek :loveu: buziaki! Hej, Ewelinko:loveu:. My też stęskniliśmy się za znajomymi pycholkami z Dogo. Pozdrowionka jamnicze napisał(a):Hurrrra Inka :multi::multi::multi: Nawet Baryłkę wypatrzyłam :lol: http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/Obraz070_35_1.jpg Cześc Jamnicze, rzeczywiście Bryłci tu mało, bo ona zdecydowanie nie ma pretensji do bycia fotomodelką, ucieka przed aparatem jak może:diabloti:Buziaki. Quote
halbina Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Tulam Cię, Betelku i miziam stadko! :loveu: Quote
betel Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 halbina napisał(a):Tulam Cię, Betelku i miziam stadko! :loveu: Wzajemnie , Halbinko, wzajemnie:loveu: Quote
betel Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Królewskie legowisko naszych piesków:evil_lol: No, jak ci tak bardzo zależy, to ostatecznie mogę tu trochę poleżeć. a ja wolę mój fotel:razz: ...albo kanapę Quote
betel Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Hej , co tam, masz coś dla mnie:cool3:? Zwarty , prężny i gotowy:lol: To ja wasz kochany Bisio;) No czego tu szukasz , coś ci się pomyliło, to przecież nasz pokój:diabloti: W cieniu wielkiego ucha:evil_lol: Quote
betel Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 psia rezydencja balkonowa- zagarnięta przez Brysię Nareszcie święty spokój:roll: Och , ja się wstydzę:lol: Zobaczysz, połknę cię... Quote
betel Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Słodka drzemka u boku pancia Komu w tym domu służy wersalka???:diabloti: Bisio - zakapior:razz: KONIEC :) Quote
andzia69 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Jak ogonek-precelek ma Bisio:evil_lol: Na jednym zdjęciu widzę piłkę...hmmm...u mnie za długo by nie polezała:diabloti: Quote
betel Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 andzia69 napisał(a):Jak ogonek-precelek ma Bisio:evil_lol: Na jednym zdjęciu widzę piłkę...hmmm...u mnie za długo by nie polezała:diabloti: Andziu , ona tylko dobrze wygląda , ale jest przegryziona i przznaczona dla psów:diabloti: Quote
Dariette. Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_9865_84_1.jpg ale bardzo pasują do tej kanapy! :-D Quote
Recommended Posts