mestudio Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Obejrzałam wszystkie filmiki i najbardziej podoba mi się kot - wyluzowany, rozbrykany - a co tam. Na drugim miejscu pieseczki, a potem żółw:-). Czy ja kiedykolwiek dotykałam żółwia??? Quote
Macia Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Ja tylko melduję, że dotarłam przed chwilą (21 godzin od wyjścia z mieszkania rano ;)). Były opóźnienia (szokujące :mad:), ale dotarłam i wszystko jest ok. Zdjęcia piękne i filmiki też cudne. Trzymam kciuki żeby jej socjalizacja i oswajanie z wielkim światem przebiegły sprawnie. Ale tak naprawdę jestem tego pewna, w końcu jest pod wspaniałą opieką. Teraz idę spać, o 9 muszę być na uczelni. Dobranoc wszystkim! Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Macia']Ja tylko melduję, że dotarłam przed chwilą (21 godzin od wyjścia z mieszkania rano ;)). Były opóźnienia (szokujące :mad:), ale dotarłam i wszystko jest ok. Zdjęcia piękne i filmiki też cudne. Trzymam kciuki żeby jej socjalizacja i oswajanie z wielkim światem przebiegły sprawnie. Ale tak naprawdę jestem tego pewna, w końcu jest pod wspaniałą opieką. Teraz idę spać, o 9 muszę być na uczelni. Dobranoc wszystkim![/QUOTE] Powodzenia,dziekujemy za Wasza wspaniala opieka i pomoc dla bezdomniakow:) Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Cudowny filmik a Pick (kotek) znajdka, ktoremu dom dala Ania jest przebojowy:) Jak dorosnie to bedzie nosił imie Pan Pick :cool3: http://youtu.be/By5tE7NpIIg Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Poranny serwis informacyjny z DT u Ani: Cyt." Noc super. Rano "wszystko" było w ogródku, a powrót wyglada tak: zamykamy pierwsze drzwi, odpinam smycz, otwieram drugie drzwi i Oli wchodzi samodzielnie do domu. Czekała przy drzwiach na Łatkę po spacerze.Bawi się z Pikusiem. Łatka pilnuje czy dobrze.wszyscy sa zadowoleni, bo zmeczone są tylko dziewczyny. A, mam prywatna klimatyzację z ogonów, które cały czas machają. Pozdrawiamy." Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Macia']Wspaniałe wieści! Bardzo mnie to cieszy.[/QUOTE] Cudownie bawia sie z Pikiem:) Ania poszla rano po zakupy, kiedy wychodzila to Oli podeszla do drzwi , na komende " na miejsce", polozyla sie przy poslaniu, po powrocie Ani ze sklepu, ucieszyla sie i znowu zaczela sie zabawa:) Quote
Gusiaczek Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Cudownie dzień się zaczął od zdjęć i seansu filmowego :) ...... kociątko rozbawiło mnie do łez Oli jest prześliczna :loveu: Serdeczności i życzenia dobrego dnia zostawiam. Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 DUŻE CIUSZKI- BAZAREK http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post20965307 Quote
jola_li Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Kolejna szczęściara z posagiem księżniczki wygrała swój psi los :). Jeśli można ;) ---- serdecznie zapraszam Wszystkich do głosowania na zdjęcie nosa :): http://www.dogomania.pl/forum/threads/232409-Hopka-ju%C5%BC-wie-jak-wygl%C4%85da-prawdziwe-psie-%C5%BCycie-w-cudownej-Rodzinie?p=20967474#post20967474 To tylko minutka, a ktoś z Autorów będzie mógł wspomóc psiaka nagrodą :). Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Macia']Ja tylko melduję, że dotarłam przed chwilą (21 godzin od wyjścia z mieszkania rano ;)). Były opóźnienia (szokujące :mad:), ale dotarłam i wszystko jest ok. Zdjęcia piękne i filmiki też cudne. Trzymam kciuki żeby jej socjalizacja i oswajanie z wielkim światem przebiegły sprawnie. Ale tak naprawdę jestem tego pewna, w końcu jest pod wspaniałą opieką. Teraz idę spać, o 9 muszę być na uczelni. Dobranoc wszystkim![/QUOTE] No właśnie..... W całym tym zachwycie sunią, nie wspomniałyśmy, że Macia pokonała wczoraj kosmiczną trasę... Od 5 rano siedziała w pociągach, najpierw z Wrocławia do Poznania, potem chyba do Leszna, żeby od razu wsiąść w kolejny i przyjechać do nas, a po krótkim pobycie u Eluni znowu wsiąść w pociąg jeden, potem drugi i zakończyć dzień (ale jak widzę nie zdążyła i zahaczyła o kolejny) we Wrocławiu. Macia, dla mnie jesteś wielka!!! Ja wiem, że my wszyscy tu kochamy zwierzaki i dużo jesteśmy w stanie dla nich zrobić, ale Twój uśmiech na dworcu, zero okazywania zmęczenia, tylko radość, że sunia będzie bezpieczna był bezcenny:-) Trudno nie wspomnieć o Laci, która sunię przenocowała i dostarczyła Maci na podróż. Fajnie jest z Wami współpracować dziewczyny:-) Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Pierwsze powitanie z Pikusiem:-) Początkowo ostrożna, a dzisiaj szalała z nim tak, że w końcu mały padł i zasnął snem kamiennym. Ania mówi, że nareszcie nie ma gryzionych rąk, bo Pikuś cała energię spalił w zabawie z Oli:-) Słodki nochalek lubi moje ciasteczka;-) Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Ja wiem, że to monotematyczne, ale jakie piękne;-) Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Wczoraj bałam się, że Pikuś zamęczy Oli. Dzisiaj okazuje się, że ona uwielbia z nim ganiać i poszczekuje w zabawie z maluchem. Wczoraj jeszcze była ostrożna. Bardzo się cieszę, że w DT u Ani uczy się od razu właściwego stosunku do kotów:-) A maluch, jak zauważyła mestudio nie przejmuje się niczym, tylko rusza odważnie do zabawy:-) Quote
Gusiaczek Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Sama słodycz:) Jest przeurocza i trafić lepiej nie mogła :loveu: Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Cudowna mordulka:) http://www.iv.pl/images/84266711806023914544.jpg Ewuś, jedno zdjecie jest bardzo ,ze tak powiem " reporterskie" ;) Quote
Ewa Marta Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Ellig']Cudowna mordulka:) http://www.iv.pl/images/84266711806023914544.jpg Ewuś, jedno zdjecie jest bardzo ,ze tak powiem " reporterskie" ;) No tak:-) Bo tak bardzo się ucieszyłam, że tak szybko po wejściu na nowy teren się załatwia, że aż musiałam udokumentować;-) Quote
Mattilu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Piekna akcja, wielki uklon dla wszystkich jej uczestnikow - jestescie wielkie! A Oli jest przeslodka! Tak sie ciesze, ze trafila pod Wasza opieke! Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Mattilu']Piekna akcja, wielki uklon dla wszystkich jej uczestnikow - jestescie wielkie! A Oli jest przeslodka! Tak sie ciesze, ze trafila pod Wasza opieke![/QUOTE] Serdecznie dziekujemy:) Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Wiadomość od Ani: " Od godz. 11 jesteśmy w ogródku. Oli jest zapieta na czerwonej lince, jest przypieta tak,ze moze do mnie podejśc i dlatego mam kontrolę jakości mojej pracy. Teraz sobie lezy, ale wczesniej sie dziwiła,ze Łatka sobie biega i odpoczywa w ogródku a nie w domu.Wszystko ja interesuje." Quote
Gusiaczek Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Ellig']Wiadomość od Ani: " Od godz. 11 jesteśmy w ogródku. Oli jest zapieta na czerwonej lince, jest przypieta tak,ze moze do mnie podejśc i dlatego mam kontrolę jakości mojej pracy. Teraz sobie lezy, ale wczesniej sie dziwiła,ze Łatka sobie biega i odpoczywa w ogródku a nie w domu.Wszystko ja interesuje." Pani Aniu .... :loveu: Quote
Ellig Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cudownie dzień się zaczął od zdjęć i seansu filmowego :) ...... kociątko rozbawiło mnie do łez Oli jest prześliczna :loveu: Serdeczności i życzenia dobrego dnia zostawiam.[/QUOTE] Gusiaczku, bardzo dziekujemy:) [quote name='Gusiaczek']Sama słodycz:) Jest przeurocza i trafić lepiej nie mogła :loveu:[/QUOTE] Mamy taka nadzieje,ze dajemy jej szanse na znalezienie dobrego domku:loveu: [quote name='Gusiaczek']Pani Aniu .... :loveu:[/QUOTE] Gusia, powiem Ani, dziekuje Ci kochana:) Quote
malagos Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Aż się dusza śmieje do takich zdjeć i opisów :) Quote
Recommended Posts