Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doba zdecydowanie powinna trwać dłużej niż 24 godziny... ;)
Niestety wczoraj z różnych nieprzewidzianych powodów musiałyśmy przełożyć kłucie doopska i wizytę kontrolną. Wstępnie jedziemy z Lili i Fioną w piątek po południu :) Mała czuje się dobrze, ale trzeba ją zaszczepić, obciąć pazury i przejrzeć.

Za to jest wspaniała wiadomość - Fiona wczoraj zaczęła się bawić! :multi:
Były szaleńcze gonitwy za pluszowym liskiem, tarmoszenie, zwiewani z zabawką w pysiu.... no, otwiera się dziewczyna! :loveu:

Na dowód kika zdjęć już z samego końca zabawy, gdzie dumna zawlokła lisia na "swoje legowisko" - tj.moje łóżko. Wybaczcie, że sceneria ta sama, ale tam czuje się najbezpieczniej :oops:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Doba zdecydowanie powinna trwać dłużej niż 24 godziny... ;)
Niestety wczoraj z różnych nieprzewidzianych powodów musiałyśmy przełożyć kłucie doopska i wizytę kontrolną. Wstępnie jedziemy z Lili i Fioną w piątek po południu :) Mała czuje się dobrze, ale trzeba ją zaszczepić, obciąć pazury i przejrzeć.
A jak się czuje Lili? Jej nie trzeba szczepić, przeglądać i obcinać pazurów...? :diabloti:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Za to jest wspaniała wiadomość - Fiona wczoraj zaczęła się bawić! :multi:
Były szaleńcze gonitwy za pluszowym liskiem, tarmoszenie, zwiewani z zabawką w pysiu.... no, otwiera się dziewczyna! :loveu:

Na dowód kika zdjęć już z samego końca zabawy, gdzie dumna zawlokła lisia na "swoje legowisko" - tj.moje łóżko. Wybaczcie, że sceneria ta sama, ale tam czuje się najbezpieczniej :oops:
Oj, tam - sceneria...
Wieści ważne i ten zabójczy wzrok Fionci mówiący "Mój lisek!" :loveu:

Posted

no...legowisko,to ma...yyyy...fajne :D ciekawe dlaczego większość psów ma w nosie materacyki,kocyki i pcha się na łóżka,kanapy-albo woli spać na fotelu zamiast na wygodnym posłanku? ;)
A jak sie panna rozbawiła,to radzę pilnować tego co zabawkami psimi nie jest ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Za to jest wspaniała wiadomość - Fiona wczoraj zaczęła się bawić! :multi:[/QUOTE]
Super :) Gratuluję postępów :)

Posted

[quote name='BBeta']Super :) Gratuluję postępów :)[/QUOTE]

Przeglądałam ostatnio galerię kelpie na Google i zacznę ją ogłaszać, jako psiak w typie rasy :evil_lol:

[quote name='from_wonderland']Lisek jaki sponiewierany :) super, ze dziewczyna sie przekonuje, piekny to widok[/QUOTE]

Lisek od nowości sponiewierany - specjalnie żeby był mięciutki i na pierwszy raz w sam raz ;)

Dzisiaj obiecany wet, będziemy kłuć...

Posted

[quote name='inka33']A jak się czuje Lili? Jej nie trzeba szczepić, przeglądać i obcinać pazurów...? :diabloti: [/QUOTE]

Zaszczepiona, a pazurki same się ścierają :diabloti: :lol: :lol: :lol:

[quote name='Hope2']no...legowisko,to ma...yyyy...fajne :D ciekawe dlaczego większość psów ma w nosie materacyki,kocyki i pcha się na łóżka,kanapy-albo woli spać na fotelu zamiast na wygodnym posłanku? ;)
A jak sie panna rozbawiła,to radzę pilnować tego co zabawkami psimi nie jest ;)[/QUOTE]

Na szczęście noce spędza na swojej podusi :roll: :razz:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zaszczepiona, a pazurki same się ścierają :diabloti: :lol: :lol: :lol:[/QUOTE]
:evil_lol: No to się załatwiłam... :splat: Ale wtopa... :grins:

Co to znaczy "galeria kelpie"...? :hmmmm: