Hope2 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 I ja zaglądam... i zapraszam-jeśli ktoś chętny po naturalnie wędzone kurze łapinki ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/244037-Naturalnie-w%C4%99dzone-kurze-%C5%82apki-zbieram-zam%C3%B3wienia-do-06-06-13-zapraszam?p=20928042#post20928042 Quote
Hope2 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 I ja zaglądam... i zapraszam-jeśli ktoś chętny po naturalnie wędzone kurze łapinki ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/244037-Naturalnie-wędzone-kurze-łapki-zbieram-zamówienia-do-06-06-13-zapraszam?p=20928042#post20928042 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ciotka, dublujesz się ;) A Fionik już wcina wędzone kurze łapki, więc może się skusimy :evil_lol: Quote
Hope2 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 dogo mi coś durnieje-i dlatego dublują się posty :( ehhhh Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Dotarły wpłaty od Magolek i Alli Chrzanowskiej, dziękuję cioteczki, za w zasadzie podwójne wpłaty! :) Quote
Alla Chrzanowska Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dotarły wpłaty od Magolek i Alli Chrzanowskiej, dziękuję cioteczki, za w zasadzie podwójne wpłaty! :)[/QUOTE] Cała przyjemność po naszej stronie:) Na zdrówko dla Fionki:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Zobaczysz ciotka jaka to kupka strachu, co się własnego cienia boi... :evil_lol: Quote
from_wonderland Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 I jak tam Fioneczka u weta? Dzielna? :D Quote
inka33 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 No i się ciotki dwie zapodzialy lub/i o Fionce napisać zapomniały... :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Doba zdecydowanie powinna trwać dłużej niż 24 godziny... ;) Niestety wczoraj z różnych nieprzewidzianych powodów musiałyśmy przełożyć kłucie doopska i wizytę kontrolną. Wstępnie jedziemy z Lili i Fioną w piątek po południu :) Mała czuje się dobrze, ale trzeba ją zaszczepić, obciąć pazury i przejrzeć. Za to jest wspaniała wiadomość - Fiona wczoraj zaczęła się bawić! :multi: Były szaleńcze gonitwy za pluszowym liskiem, tarmoszenie, zwiewani z zabawką w pysiu.... no, otwiera się dziewczyna! :loveu: Na dowód kika zdjęć już z samego końca zabawy, gdzie dumna zawlokła lisia na "swoje legowisko" - tj.moje łóżko. Wybaczcie, że sceneria ta sama, ale tam czuje się najbezpieczniej :oops: Quote
inka33 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Doba zdecydowanie powinna trwać dłużej niż 24 godziny... ;) Niestety wczoraj z różnych nieprzewidzianych powodów musiałyśmy przełożyć kłucie doopska i wizytę kontrolną. Wstępnie jedziemy z Lili i Fioną w piątek po południu :) Mała czuje się dobrze, ale trzeba ją zaszczepić, obciąć pazury i przejrzeć. A jak się czuje Lili? Jej nie trzeba szczepić, przeglądać i obcinać pazurów...? :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Za to jest wspaniała wiadomość - Fiona wczoraj zaczęła się bawić! :multi: Były szaleńcze gonitwy za pluszowym liskiem, tarmoszenie, zwiewani z zabawką w pysiu.... no, otwiera się dziewczyna! :loveu: Na dowód kika zdjęć już z samego końca zabawy, gdzie dumna zawlokła lisia na "swoje legowisko" - tj.moje łóżko. Wybaczcie, że sceneria ta sama, ale tam czuje się najbezpieczniej :oops: Oj, tam - sceneria... Wieści ważne i ten zabójczy wzrok Fionci mówiący "Mój lisek!" :loveu: Quote
Hope2 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 no...legowisko,to ma...yyyy...fajne :D ciekawe dlaczego większość psów ma w nosie materacyki,kocyki i pcha się na łóżka,kanapy-albo woli spać na fotelu zamiast na wygodnym posłanku? ;) A jak sie panna rozbawiła,to radzę pilnować tego co zabawkami psimi nie jest ;) Quote
BBeta Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Za to jest wspaniała wiadomość - Fiona wczoraj zaczęła się bawić! :multi:[/QUOTE] Super :) Gratuluję postępów :) Quote
from_wonderland Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Lisek jaki sponiewierany :) super, ze dziewczyna sie przekonuje, piekny to widok Quote
Nilsson Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Super wieści ,przepięknie wygląda ,widać,że szczęśliwa:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='BBeta']Super :) Gratuluję postępów :)[/QUOTE] Przeglądałam ostatnio galerię kelpie na Google i zacznę ją ogłaszać, jako psiak w typie rasy :evil_lol: [quote name='from_wonderland']Lisek jaki sponiewierany :) super, ze dziewczyna sie przekonuje, piekny to widok[/QUOTE] Lisek od nowości sponiewierany - specjalnie żeby był mięciutki i na pierwszy raz w sam raz ;) Dzisiaj obiecany wet, będziemy kłuć... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='inka33']A jak się czuje Lili? Jej nie trzeba szczepić, przeglądać i obcinać pazurów...? :diabloti: [/QUOTE] Zaszczepiona, a pazurki same się ścierają :diabloti: :lol: :lol: :lol: [quote name='Hope2']no...legowisko,to ma...yyyy...fajne :D ciekawe dlaczego większość psów ma w nosie materacyki,kocyki i pcha się na łóżka,kanapy-albo woli spać na fotelu zamiast na wygodnym posłanku? ;) A jak sie panna rozbawiła,to radzę pilnować tego co zabawkami psimi nie jest ;)[/QUOTE] Na szczęście noce spędza na swojej podusi :roll: :razz: Quote
inka33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Zaszczepiona, a pazurki same się ścierają :diabloti: :lol: :lol: :lol:[/QUOTE] :evil_lol: No to się załatwiłam... :splat: Ale wtopa... :grins: Co to znaczy "galeria kelpie"...? :hmmmm: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='inka33']Co to znaczy "galeria kelpie"...? :hmmmm: https://www.google.pl/search?q=australian+kelpie&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6L2xUaDkIYbWPLvDgKAK&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1280&bih=896 Quote
Recommended Posts