Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena ja Cię rozumiem... Tak Klucz to dzielnica Szczecina. Tylko jedna z tych odległych. Np. od miejsca gdzie pracuję jest do Klucza ponad 20 km. W ciągu tej krótkiej przerwy w pracy tam nie dojadę, wrócę i jeszcze z psem na spacer nie wyjdę, za skarby świata. Ja też jak miałam mniejsze "obłożenie" czasowe to chętnie jeździłam, po całym Szczecinie i nawet do Gryfina, do Tani pojechałam... Bez problemu... A teraz pracuję jak szalona bo w przyszłym tygodniu jadę do Bielska-Białej po Meggi, i chcę mieć wiecej wolnego czasu dla tej 15-to letniej suni, przynajmniej na początku... Muszę pomóc jej i mojej 18-to letniej suni na początku się poznać i zaakceptować... Dlatego podałam Ci te dziewczyny... Chyba ta kamilqax95x dałaby radę najszybciej podjechać. Wiem, że jak szukałam kogoś do innej wizyty, też poza Szczecin to ona pomogła...

Posted

Hałabajówka o Maksiu:
Podsyłam jeszcze fotki Maksia... wszystko u niego ok, ostatnio wymyślił sobie że biegnie za mną i mnie podszczypuje za nogi, je z ręki normalnie, liże po palcach.
Nie lubi mieć ograniczeń, najlepiej lubi biegać całą noc, wtedy sam wraca na sniadaie do siebie i na spacer idzie potem koło 13 i wtedy już nie chce iśc do siebie trzeba go na smaczka zwabić.

[IMG]http://oi61.tinypic.com/6tel3l.jpg[/IMG]

[IMG]http://oi60.tinypic.com/35nbml4.jpg[/IMG]

Posted

Druga sprawa to pan chętny na Maksia: jeśli do niego zadzwonię i powie mi, że to nieaktualne to wiemy na czym stoimy, ale warto mieć kogoś ze Szczecina do wizyty (nadal nikt nie odpisał), ale jeśli pan powie, że miał dzwonić i na kiedy się umawiamy to ja muszę mu powiedzieć, że musi czekać, a nie wszyscy tyle chcą...

Napisał do mnei również maila inny pan, w sobotę wieczorem zapytał o Maksia, odpowiedziałam mu w poniedziałek rano, na to pan, że za długo czekał i wziął innego psa... nie wiem czy doba to dużo, ale przecież jest i telefon by dzwonić i się dowiedzieć.

Posted

Mimo to jednak ogłoszenia są na Szczecin i liczę, ze znowu ktoś się stamtąd odezwie, więc dobrze było by mieć już kogoś na wizytę.

Ech, chyba chciałam żyć nadzieją...

Posted

[quote name='Olena84']Mimo to jednak ogłoszenia są na Szczecin i liczę, ze znowu ktoś się stamtąd odezwie, więc dobrze było by mieć już kogoś na wizytę.

Ech, chyba chciałam żyć nadzieją...[/QUOTE]
Olena dawaj na Szczecin, ja kończę już niedługo tą upiorną robotę całodzienną to jakby coś to ewent. mogłabym podjechać. Oczywiście jak nie będzie gdzieś super daleko ;). Ale jak jest szansa to trzeba iść za ciosem.
A tak swoją drogą to rzeczywiście tu u nas jacyś wszyscy pośpieszni są. Pisali do mnie ludzie, którzy kiedyś wzięli ode mnie na DS kociaka. Że chcą kolejnego bo ich starsza kotka odeszła na raka... Powiedziałam, że w tej chwili w domu maluszka kociego nie mam ale żeby mi dali dwa dni to zorientuję się w Stepnicy u koleżanki, której do portu wciąż coś podrzucają... I co? Następnego dnia wieczorem dostałam wiadomość, że już wzięłi kociaka ze schroniska bo nie mogli się doczekać... Choć to i tak dobrze bo kolejną bidę uratowali a to naprawdę super dom...

Posted

Rozliczenie jest, uff, wiecie że mam subskrypcje 927 wątków któe rozpoczałam rok temu...

Bo to nie są subskrypcje, Olenko. ;)

To jest "Moja zawartośc", czyli wątki, gdzie się chociaż raz odezwałaś przez ostatni rok (?)...

Subskrypcje to jest " Lubiana zawartośc", którą znajdziesz w tej samej tabliczce po kliknięciu nicku.

A ta zakładka powstaje, gdy wątek, który chcesz zapisac, zaznaczysz funkcją "Śledź ten wątek" .

Śledzone przechodzą do "Lubianej" i to są dawne subskrypcje. 

Z tych wątków przychodzą zawiadomienia na mail jak kiedyś.  :)

Do Maksia czasem zaglądam, odkąd trafiłam do Szarika. :)

Posted

A skąd wiedziałaś że to ja :look3: , wszędzie Ci wielbiciele!

Super, teraz też odkryłam, że czasem jak sie najedzie na swoją nawzę i chcę sie kliknąc by otworzyła sie ta ramka z "lubiana zawartość, mój profil itp" to od razu przeskakuje na profil, trzeba wiec poczekać z 3 sekundy i zadziała i sie wtedy ukaże ta ramka;)