Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miejscowości nie można podawać, bo wyrzucą mnie ze schroniska.

To i tak nie ma znaczenia, transport damy radę zorganizować jak się znajdzie miejsce.

Furciaczkowa nie ma miejsc, jest zapchana po uszy.

Posted

[quote name='toyota']Miejscowości nie można podawać, bo wyrzucą mnie ze schroniska.[/QUOTE]

To napisz mi na pw, na wydarzeniu nie podam, ale muszę wiedzieć, aby dt szukać. Jakie województwo?

Posted

Potrzebny jest na pewno transport. My możemy kawałek podjechać, ale bez jakiegoś szaleństwa. Sunia trafi do PDT domowego (na szczęście taniego). Postaramy się jakoś poradzić. Chyba poprosimy Akcję Sterylizację o pomoc w opłaceniu sterylki. Nie ukrywam, że koszty weterynaryjne nas dobijają, ale jakoś sobie radzimy.

Posted

[quote name='Macia']Potrzebny jest na pewno transport. My możemy kawałek podjechać, ale bez jakiegoś szaleństwa. Sunia trafi do PDT domowego (na szczęście taniego). Postaramy się jakoś poradzić. Chyba poprosimy Akcję Sterylizację o pomoc w opłaceniu sterylki. Nie ukrywam, że koszty weterynaryjne nas dobijają, ale jakoś sobie radzimy.[/QUOTE]
Obieżyświat deklarowała poniesienie kosztów transportu

Posted

[quote name='ulvhedinn']Toyota, wiesz coś więcej o tej czarnulce?

A ta biała jest wielkości owczarka? Bo urodęma BOSa....

Edit: Czy jeśli "zaklepiesz" psy, to poczekają ?[/QUOTE]
No właśnie czy poczekają?

Posted (edited)

Nie wiem czy poczekają. Może jakiś dzień czy dwa jakby był już konkretny termin zabrania... Zostałam uprzedzona, że adopcja będzie z datą 09.05. Z tego wnioskuję, że gmina do tego dnia zapłaciła, a teraz psy są na utrzymaniu właściciela schronu, który jest prywatny. Dali czas do końca miesiąca.

Biała drobniejsza od owczarka, ale można ją podciagnąć. Jest taka jak mix bordera -Mela, którą widziałaś.

Edited by toyota
Posted

[quote name='toyota']Nie wiem czy poczekają. Może jakiś dzień czy dwa jakby był już konkretny termin zabrania... Zostałam uprzedzona, że adopcja będzie z datą 09.05. Z tego wnioskuję, że gmina do tego dnia zapłaciła, a teraz psy są na utrzymaniu właściciela schronu, który jest prywatny. Dali czas do końca miesiąca.

Biała drobniejsza od owczarka, ale można ją podciagnąć. Jest taka jak mix bordera -Mela, którą widziałaś.[/QUOTE]
Boże miłosierny , co za paranoja.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Toyota, wiesz coś więcej o tej czarnulce?

A ta biała jest wielkości owczarka? Bo urodęma BOSa....

Edit: Czy jeśli "zaklepiesz" psy, to poczekają ?[/QUOTE]
No wlasnie

Posted

[quote name='mdk8']Jakby dało radę można by się jakoś dogadać i ewentualnie płacić za każdy dzień pobytu, ile by sobie krzyknęli ?[/QUOTE]

To nie ma sensu, jest 18 zł netto + 23 % vat za dzień !

Posted

[quote name='toyota']To nie ma sensu, jest 18 zł netto + 23 % vat za dzień ![/QUOTE]

Masakra. U nas najdroższy PDT jest za 10 zł dziennie (pozostałe za 9 zł i 8 zł).

Posted

[quote name='toyota']To nie ma sensu, jest 18 zł netto + 23 % vat za dzień ![/QUOTE]

U missieek (Angelika z małopolskiego ) bierze 13 zł za dobę + karma, ma kojce na dworze, spacery, opieka wet. płatna.

Posted

[quote name='toyota']W schonisku nie ma rabatów, tu same ciężkie przypadki i psy się zagryzają z przepełnienia za te 18 zł + vat za dobę.[/QUOTE]
to straszne co piszesz ,az sie w glowie na miesci:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

[quote name='xxxx52'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194756-Samsung-w-Psanatorium-szukamy-domu/page132[/URL]
moze tam maja dla takich biedakow znizki[/QUOTE]

podnieśli ceny, Maciek pisał ,że mają wolne miejsca ale chyba bardzo drogo....