asiuniab Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='paula_t']To ja dziękuję za cierpliwość:oops: Rozmawiałam dzisiaj z Makilą i powiedziała, że z Baksika się zrobił mały cwaniak i zadziora :D Makila ma ogród podzielony na dwie części, więc Baksik zaczepia psiaki za ogrodzeniem, szczeka na nie, drażni, bo doskonale wie, że nic mu nie zrobią. Mendzioch mały:mad:[/QUOTE] jakie to polskie;) Quote
Panna Marple Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='asiuniab']jakie to polskie;)[/QUOTE] Z ust mi to wyjęłaś;):evil_lol: Quote
paula_t Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Jeśli Panna Marple się zgodzi to przetrzymam jeszcze pieniążki na wyróżnienie Baksika i ogłoszenie wyróżnię zaraz po powrocie, bo niestety przez ten miesiąc będę miała dość mocno ograniczony dostęp do komórki:roll: Quote
paula_t Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Panna Marple']jasne, że się zgodzi;):lol:[/QUOTE] Dziękuję :) Panno Marple, jeśli tylko Pani Wiola albo Pani Linda będą chciały wyróżnić ogłoszenie Milusia, to ja jestem w gotowości;) Quote
paula_t Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Dzisiaj wieczorem wyjeżdżam i wracam koło połowy listopada. Kiedy będę mogła, na pewno będę zaglądać :) Czuwajcie nad Baksikiem ;) Quote
__Lara Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='paula_t']Dzisiaj wieczorem wyjeżdżam i wracam koło połowy listopada. Kiedy będę mogła, na pewno będę zaglądać :) Czuwajcie nad Baksikiem ;)[/QUOTE] Opuszczasz nas cioteczko :( Quote
paula_t Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='__Lara']Opuszczasz nas cioteczko :([/QUOTE] Będę zaglądać tak często, jak tylko będę mogła :) Poza tym może dzięki temu, że będę w obcym miejscu i nie będzie mnie wszystko dookoła rozpraszać dokończę wreszcie pracę ;) Quote
Panna Marple Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='paula_t']Dzisiaj wieczorem wyjeżdżam i wracam koło połowy listopada. Kiedy będę mogła, na pewno będę zaglądać :) Czuwajcie nad Baksikiem ;)[/QUOTE] Czuj, czuj, czuwaj! Jestem w gotowości! Quote
paula_t Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 [quote name='Panna Marple']Czuj, czuj, czuwaj! Jestem w gotowości![/QUOTE] Jak zwykle niezawodna:loveu: Quote
zolziatko Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Paula nie wytrzymałaby bez wieści z dogomanii :D Quote
Panna Marple Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 A my dałybyśmy radę? Szczerze wątpię:evil_lol: Quote
paula_t Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 [quote name='Panna Marple']A my dałybyśmy radę? Szczerze wątpię:evil_lol:[/QUOTE] Hahahaha, bo dogo jest jak narkotyk :D Jak tylko wróciłam wcześniej, od razu siadłam ;) Quote
asiuniab Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 [quote name='paula_t']Hahahaha, bo dogo jest jak narkotyk :D [/QUOTE] bez dwóch zdań:) Quote
zolziatko Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Tu człowiek wchodzi ... i już nie ma odwrotu ... normalnie jak sekta jakaś ;P Quote
from_wonderland Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='zolziatko']Tu człowiek wchodzi ... i już nie ma odwrotu ... normalnie jak sekta jakaś ;P[/QUOTE] To jasne, to radość pomocy bezbronnym uzależnia :D Quote
zolziatko Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Odkąd zaczęłam sama angażować się w pomoc bezdomnym psom, nie czuję się już taka dziwnie walnięta na punkcie czworonogów.... :D A tak serio poznalam mnóstwo cudownych ludzi z wielkim serduchem. Quote
asiuniab Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='from_wonderland']To jasne, to radość pomocy bezbronnym uzależnia :D[/QUOTE] dokładnie, mnie nic bardziej nie wciąga, oprócz dogo nie mam żadnych nałogów:) Quote
Panna Marple Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='asiuniab']dokładnie, mnie nic bardziej nie wciąga, oprócz dogo nie mam żadnych nałogów:)[/QUOTE] Ale porządnicka z Ciebie:evil_lol: Quote
__Lara Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 [quote name='zolziatko']Tu człowiek wchodzi ... i już nie ma odwrotu ... normalnie jak sekta jakaś ;P[/QUOTE] Sekta to dobrze powiedziane :D :D :D Quote
Panna Marple Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Nie ma to jak porządna sekta:evil_lol: Quote
__Lara Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='Panna Marple']Nie ma to jak porządna sekta:evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts