Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pink napisał(a):
Tylko nie osiol :mad: Felix tez zagania psy :evil_lol: no co mu sie beda rozbiegac hihi w kupie razniej i wszystko na oku.

hahah tak robi Sajan jak jesteśmy na grupowym spacerze - jak mu się kurduple za bardzo do przodu wyrywają to goni przed nich i staje bokiem :D

Posted

Deli ma już zaklepany domek - już po wizycie PA :multi: domek bardzo fajny, Państwo psiolubni ok 50. dzieci im się powyprowadzały, niedawno odeszła ich podobna sznaucerkowata suczka staruszka i bardzo czekają na malutką, nie mogą się już doczekać, ale muszą być cierpliwi bo najpierw sterylka, do której dorzucili się 100 zł :multi: Deli zamieszka w domku z ogródkiem w Strzegocicach koło Pilzna - wizytę zrobiła dziewczyna z Animalsów z Dębicy - ogromne dzięki :Rose:

Posted

łomasz... i ja się takich rzeczy dowiaduje z wątków..:shake:
Super dla małej!:multi:
Dobrze, ze zdążę się z małą pożegnać bo w niedziele jadę do domu :)
Ja myślę, ze to nasze szczęście to takie pół wypracowane pól oszukane :eviltong:
wypracowane bo jak ktoś widzi zdjęcia z domu kochanego słodziutkiego psa to od razu chce też tak mieć :)
a pół oszukane to też dlatego, że bierzemy same szybko adopcyjne niuńki - młode, małe, ugodowe sunie :) no ale innych nie możemy bo tylko taki profil pasuje do naszego duetu żeby sie dogadali w mieszkaniu.
A no i do wypracowanych to też podejście mamy i Inki do tymczasów :) w końcu Deli i Emi miały pewne przypadłości - Emi podejrzenie niszczarki i miała lęk separacyjny a to się udało wyprostować a Delci podejrzenie zasikiwania domku i lekki cykorek, też już ogarnięte :P
Super że na małą oczekuje domek! może ta dla odmiany się nie zasiedzi ;)
Nie wspomnę już o Brokacie który był nie przytulakiem :p

Posted

Wiecie co? Deli jest CUDOWNA!!!! Ranyniu na zdjęciach nie widać, że ona jest taka drobniuteńka! Do schrupania i całowania i tulenia - fantastyczna niunia, cykorek czasem, ale co się dziwić jak świata nie znała, Danusia jej pokazuje wszystko pomalutku i jest super! Ogonek chce się urwać do wszystkiego :)

Jutro rano jedziemy na sterylkę - trzymajcie kciuki!!!!!

Posted

Na fotach psiaki zawsze wieksze wygladaja niz rzeczywiscie sa. Kciuki potrzymamy - za szybka i bezproblemowa sterylke i szybkie gojenie.

Posted

No i już po sterylce - jakaś zmieniona macica była, pogrubiona, ale bez jakiegoś mocnego ukrwienia :niewiem: poszło gładko, siku było :lol: posiedziałyśmy z Danusią i pogadałyśmy przy okazji, a teraz trzymamy :kciuki: żeby się szybko goiło :) i do domku :) szew malutki, śródskórny, tak, że nawet nie widać prawie gdyby nie węzełek

a Danusia jest "z gatunku" tych ludzi, do których psy lgną :) tak samo jak do Grażynki, która adoptowała naszą Punię - nawet Figa podeszła sama z siebie do Danusi po głaskanko :multi: bez smaczków - niektórzy ludzie mają w sobie to COŚ :loveu:

Posted

Witam! Poznałam dzisiaj sporą Monikową gromadkę :)To fakt Figunia podeszła sama ze 2 razy:)),czym mnie zachwyciła:multi: Miała dziewczyna ten lepszy dzień;) No cudna jest.!!!!! Firciaczek superaśny, ale na głaskanko się nie ośmieliłam. :lol: No, bardzo fajny ten wet, konkret i fachowo i spokój i otoczenia super- łąki i konie:)
Załapałam się na kawkę i pycha ciasto.:cool3: A najważniejsze że Delcia po wszystkim i teraz sobie smacznie śpi! Dzięki Monika !!!!

Posted

Ja też trzymam kciuki za mega pozytywną Deli :) Jest cudna, drobniuteńka i słodziutka :) Rzeczywiscie do schrupania :)
I wcale nie za chuda! W sam raz! Proszę jej nie utuczyć ;)

Fyfiołki ok?

Posted

Fifijołki ok, super, dziękuję. No ja jej tuczyć nie będę już chyba:cool3: Domek to zrobi;) Miała 4,7 kg chyba?! Jak dla mnie mało. Najważniejsze żeby była szczęśliwa i kochana !!!!!!!!!!!!!

Posted

Mówiłam,że mała to cudeńko do połknięcia w całości. Cudownie ,ze domek sie szykuje.
U nas ,o ile pamiętam ,ważyła 5,1 kg ,ale to przed strzyżeniem.

Posted

No mówiłaś, Poker:lol: i się całkowicie potwierdziło!! No tak dokładnie to może wagę pamięta Monika , bo ja w takich sytuacjach całkiem nie profesjonalna jestem i jak sobie nie zapiszę to z emocji nie zawsze pamięta. Myślę że te dredy to trochę ważyły, bo miała spory apetyt, więc raczej nie schudła u mnie, a na moje oko to troszkę się poprawiła.
Byłyśmy na spacerku. Było siq i mini kupa:). Jak już się Delcia zmęczyła tuptaniem to opatuliłam w kocyk i na rękach resztę spaceru z psami spędziła- bardzo była zadowolona:))))

Posted

Kurcze, tez bym tak chciala - zmeczylam sie, to na raczki i jeszcze kocykiem hihi
Dredy dosc sporo waza, ja wazylam Oskara przed i po strzyzeniu, to ok pol Kilo mu ubylo.

Posted

Deli, Deli, Delicja :loveu: przez stres przedsterylkowy nie zrobiłam jej zdjęć jak się zapoznawała z moimi psiakami ech żałuję teraz bardzo!!!

ale mam takie:

maleńki cukiereczek do schrupania