Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, malutka jest u nas.Jak ją zobaczyłam , to sie rozryczałam.Maleńka ,śliczna chudziutka kudłatka.Przyjazna, rozdaje buziaczki, na kotę zero reakcji, na nasze psy tez super.
Dałam jej trochę jeść gotowanego, wrąbała aż się uszy trzęsły. Siuśnęła na ogródku i w salonie.
Pcheł nie zauważyłam , nie cuchnie tak strasznie i nie jest tragicznie z kołtunami.
Deli słabo pasuje do niej ,jest za poważne.Patrząc na nią aż się cieśnie Iskierka.
Potem wgram zdjęcia i filmik.

Posted

Mało nas tu, myślałam ,że większej ilości osób jej los nie jest obojętny.
Mała ciągle podsikuje i zauważyłam ślady ropy. Zajrzałam jej do cipci , miała zaklejoną kawałkami gałęzi, wydzieliną.Wszystko poobcinałam ,a ona leżała na kolankach jak trusia. Słodycz , a nie pies.
Ania przed sekundą dzwoniła ,ze ma jeszcze 10 km.

Posted

[quote name='Poker']
Mała ciągle podsikuje i zauważyłam ślady ropy. Zajrzałam jej do cipci , miała zaklejoną kawałkami gałęzi, wydzieliną.Wszystko poobcinałam ,a ona leżała na kolankach jak trusia.

Oj biedulka mała :( miejmy nadzieję że ta ropa to nic poważnego

Posted

Ale cudne Maleństwo. Mam nadzieję, że z tą ropą to nic poważnego (tfu, tfu). Ciekawe jak drugi etap drogi do nowego życia przebiega.

Posted

Dziewczyny pojechały.Posiedziały chwilę, pogadałyśmy jak na nas przystało o psach i w drogę.Mała jest tak słodka ,że ja połknąć w całości można.
Waży 5,100 kg.

Posted

danyww napisał(a):
Rzeczywiście maleństwo z niej :lol:

Emisia też była kruszynką ale dała radę i pod dobrą opieką urosła :oops: nasza kruszynka waży już 6,80 i taka wagę już trzyma :)
Deli też da radę i w dobrych rękach rozkwitnie :loveu:

Posted

Przyszłam z pracy i od razu zamiast jeść, to do małej.
Ale jedzie jeszcze.
Ta ropka... Trzeba jej zrobić biochemie i pobrać mocz do badania. Oj bidulka...

Posted

No dziewczyny już w domku :multi: Ania jak znajdzie chwilkę to pewnie napisze więcej, ja tylko info, ze już są :)

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za pomoc!!! :loveu: Poker dzięki za zarwanie poranka niedzielnego i przechowanie malutkiej :Rose:

Posted

AnkaG napisał(a):
Malizna z niej ale podrośnie :)

Chyba już tylko wszerz. Chociaż niewiadomo , bo moim zdaniem to ona jeszcze nie ma roku.

Posted

weszłam tylko na chwile, potem napisze więcej. mała jest wykąpana, właśnie zawinięta w koc leży na kolanach mamy. zaraz ciachanie kołtunków :) psy już zaakceptowały nową :) delcia obserwowała inke jak ta bawi się przytulanką i po chwili sama próbowała :) Wchodzenie do klatki to strach za pierwszym razem, za drugim już chętnie, za to winda to zło, ale da rade - trochę praktyki i będzie okej.

Posted

Oj tak poznałam Inkę i Brokatka strasznie kochające psiaki :loveu: chyba każdego psiaka chętnie przywitają w domku , no może oprócz pieska bo Brokacik jako Pan domu innego mężczyzny do swoich kobiet nie puszcza :lol: