Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pink']czyli jestes oblozona psami :lol:

ja to jestem spychana przez psy :) mama wychodzi do pracy a te heja do mnie do łózka, Inka koł łydek, Brokat koło ud, brzucha a dzidziuś koło głowy :) jak komus nie wygodnie to mnie kopią mendy jedne... Dzisiaj ścielałam 45 minut 2 łózka. Inka postanowiła się bawić w gryzienie mi ręki co to kradnie prześcieradło, no to Delcia jazda na Inke i ją pogdryzać bo to przeca zbawa, no to jak warki i mruki to Brokat pędem do mnie, ze niby jego trzeba trzymać zdala od dziewczyn bo inaczej im dupkę podgryzie ... i tak co ince rzuciłam zabawkę i ona poleciala to Deli mi zostala i Brokat co Deli za Inką t Brokat mi został, co Brokata ściągnęłam to Inka z Delcią wróciły i tak zabawa 45 minut. aż stwierdziłam, zee koniec bo Deli tak gryzła inke w brzuch i pysk, ze zastanawiałąm sie kiedy ją mocniej ugryzie i Inka jej odda:p

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deli dzisiaj zaczyna nowe życie już tak całkowicie. Koło 12 DS po nią przyjedzie, pewnie na 2-3 godziny wylądują "na dywaniku" to koło 15 Delcia już będzie w drodze...
Trzymajcie kciuki za małą, DS i moją mamę bo będzie jej przykro. ( No chyba, ze nie odda :diabloti: )
Kolejna sznupcia uratowana!

Posted

no jakby taka lalunia cudna dłużej czekała to byłby koniec świata już, a gdyby nie sterylka to ona by jeszcze szybciej mogła jechać bo Państwo czekają już trochę na nią :)

powodzenia kochane :kciuki: dziś dobry dzień dla sznupek z Krobi

Posted

Ja mam dwie cudne lalunie i co? Doopa blada! Na brzydsze domki miałam prawie od razu.... Wiem że to dlatego ze są dwie, ale teraz ogłosiłam jedną i nic. Jeden telefon. Jakaś zgroza!

Posted

Deli już pojechała :) Mama bardzo zadowolona z ludzi - widać, że z podejściem ale nie poznała właścicieli delci tylko ich syna bo on z Krakowa po młoda przyjechał i teraz jedzie do rodziców na cały weekend bo zjazd rodzinny mają. Przyjedzie też jego siostra z pieskiem, który też kocha zabawy więc Delci będzie mieć wesoło :) Pan był oczarowany Delci - że śliczna, kochana, i szalona i uśmiechnięta a on się spodziewał, że jak nowi ludzi to może się przestraszyć i nawet posikać :evil_lol: Będzie miała podwórko, smaczki i psa sąsiada do zabawy :)
Pan ma zadzwonić jak już dojadą bezpiecznie do domu, porobi fotki w weekend to wyśle , rodzice będą mieć problem z robieniem zdjęć ale jak on co jakiś czas będzie w domu to będzie focić.
Państwo mieli sznupcię mixa więc Delci wymarzona jest - Pan długo się wahał bo tęsknił za swoją sunia bo z nimi na grzyby chodziła itp ale się teraz zdecydował i Delci zostanie oczkiem w głowie. Państwo pracują oboje ale Pan na zmiany więć Delci będzie od 2 do max 7 godzin sama - da rade bo u nas i dłużej była... zostali uprzedzeni, ze Delci to szczeniak co nie respektuje terenu stołu więc musza wszystko chować i coś jej do żuchalania zostawić np starą smycz (snurek) ze schroniska. Będzie dobrze!
:multi:

Posted

[quote name='ania0112']Niecałe 3 tygodnie - faktycznie szybko.
3 tygodnie by odmienić życie Delci :)

niby szybko ale jak sobie pomysle, ze to 3 tygodnie, to nawet nie wiem kiedy to zlecialo :crazyeye: cos ostatnio czas przecieka mi przez palce :lol:

Posted

Witam. Był telefon, dojechali szczęśliwie i spokojnie.:lol: Delcia już posiusiała trawnik koło domu i teraz się zapoznaje!!:) :loveu: Mnie też jakoś szybko te 3 tygodnie przeleciały!- co się dziwić z taką iskierką czas leci szybkoooooo;) A wieczorem mają być fotki:multi:

Posted

:multi:
Dzwoniłam do przytuliska w Krobi - tam skąd Delcia była zabrana. Pani się bardzo ucieszyła na telefon i informację, że mała ma dom :loveu: haha no i oczywiście też czeka na fotki z DS :)
Śmiała się, że po zdjęciach Deli od nas to nie mogła jej rozpoznać, ze taka ładna :)

Posted

Zgadza się niecałe 3 tygodnie :)
info z DS i FOTKI :)

Witam, > Zgodnie z obietnicą przesyłam kilka zdjęć. Po całym weekendzie też coś doślę. > Deli jest bardzo ciekawska i prawie w ogóle się nie boi. Wszędzie > zagląda - cały dom i ogród już poznała. > Już się zakolegowała z pieskiem, którego ma za płotem(mały kundelek). > > W niedzielę doślę więcej zdjęć z aparatu, w lepszej jakości bo te obecne to robione komórką.

[FONT=arial black]ta to ma się fajnie![/FONT]

Posted

[quote name='ania0112']:multi:
Dzwoniłam do przytuliska w Krobi - tam skąd Delcia była zabrana. Pani się bardzo ucieszyła na telefon i informację, że mała ma dom :loveu: haha no i oczywiście też czeka na fotki z DS :)
Śmiała się, że po zdjęciach Deli od nas to nie mogła jej rozpoznać, ze taka ładna :)[/QUOTE]

super, ze zadzwoniłaś! właśnie miałam pisać do Pani Longiny, ale i tak muszę bo jeszcze o Figusi nie wie :)

Cudnie Delisia trafiła - szczęśliwy dziś dzień dla kochanych "krobianek"

Posted

A ja zamiast na chate to na grządki z warzywami popatrzyłam i od razu myśl, że dużego psa bym tam za nic nie wydała chyba że najpierw by to ogrodzili :evil_lol: Na chate popatrzyłam przez Was hahaha

Zmiencie tytuł wątku ;)