Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiedziałam że to skarb :)
Ale cieszą takie wieści :loveu: Fraszka cudo, Deli cudo, panny PP też przefajne :loveu: 4 sunie w krótkim czasie zyskały szanse i ją wykorzystują w najbardziej wdzieczny sposób.
Warto żyć, warto być!

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od razu pisałam ,że to cudowna sunia i potwierdza się to.
Musi mieć najlepszy na świecie dom najlepiej z młodymi ludźmi ,żeby się mogła wyszaleć.

Posted

Ale zgraja :crazyeye::loveu: ciesze sie, ze malenstwo okazalo sie takie slodkie i musze powiedziec, ze zazdroszcze Wam tego - pozytywnie oczywiscie. Ze tez ja nie moglam tak trafic .... no juz nie marudze :evil_lol:

Posted (edited)

hahha w las to Brokacenty taki zapatrzony, mały chaszacz jeden ;)
Dziewczynka cud malina! chodzi na zawołanie, nie oddala się, nie goni za Brokatem tylko z mamą zostaje.. ma nature bardziej jak Inka :) Mamie żal małej bo ślicznie chodzi i w parku by ją najchętniej spuszczała bo chodzi nawet lepiej niż Emi jak u nas była ale mała leci do każdego pieska a w parku tonie każdy miły.. w lesie psów nie ma i po problemie.. no ale podobno do golednki co szczerzy kły nie poleciała... więc albo nie jest tak szalona i patrzy ( oby oby) albo pilnuje Inki i naśladuje ją co też było by super bo w parku mogła by chodzic luzem.. no ale jak traf do DS wtedy gorzej bo Inki nie będzie... no ale może się sama ogarnie w tym temacie :) pożyjemy zobaczymy :) nasze psy to na Delci zyskuja strasznie : nie dość, że smaczków pełno bo szkolonka a one chętnie siadają po nie i pokazują Delci co i jak to jeszcze więcej w lesie są bo były i w sobotę i w niedziele... farciarze!
Zaległe zdjęcia :) Malawaszka wrzucała z niedzieli to ja wrzucę z soboty :)

ale najpierw żabuch

i panienka z okienka.. no balkonu :) za Brokatem nauczyła się chodzic na balkon

Edited by ania0112
Posted

a spacerowo :) koleżanka najwyższa i ciemna to na doczepkę poszła, jej pańcia na koniu jeździła a sunia poszła z nieznajomymi na spacer.. a czemu poszła? no bo zgraja 4 kurdupli poleciała to i ona też :) Sunia bardzo grzeczna spokojna i super socjalizowana od małego i teraz są efekty.. :loveu: a Delci się ładnie bawi w szaleństwa z mufinką ( jack russel)

Wyżerka :) jak ładnie robią zbiorowy siad :)

Delcia - zając :lol:

Dziewczyny już się gromadzą do nauki a Broka szybko sprawdza czy coś z ręki nie wypadnie by dostał szybciej bez kolejki..:p

Posted

Pink napisał(a):
Ale zgraja :crazyeye::loveu: ciesze sie, ze malenstwo okazalo sie takie slodkie i musze powiedziec, ze zazdroszcze Wam tego - pozytywnie oczywiscie. Ze tez ja nie moglam tak trafic .... no juz nie marudze :evil_lol:

Maleństwo słodkie ale to też nie tak, ze nie trzeba popracowac..
Inaczej pracujesz z psem w dt a inaczej w ds. mama jako dt to chce ją nauczyc normalnie funkcjonowac i wybadac charakter, i ogarnąć tą energię by nam dueciku nie zjadała.a jakby była w ds to już i komend i innych rzerzy... sama wiesz :)
poza tym twoje są kochane!

Posted

Cudne modele to i zdjęcia cudne.
Ona jest taka słodka jak cukiereczek.Mamie będzie trudno ją oddać. Przybrała już coś na wadze przez ten tydzień? Bo była koszmarnie chuda.

Posted (edited)

No mnie niestety nie ma w domu więc nie wiem. Wagi takiej dokładnej też nie mamy a gołym okiem widoczne rezultaty to trochę dłużej niż tydzien.. ale jestem pewna ze tak bo pierwszego dnia nie umiałą tyle zjeść co nasze a teraz już je + smaczki.. ogrom. Będzie dobrze..
Mamie będzie cięzko, jak przy Emi dlatego malawaszka musi znaleźć domek by ktoś na nią czekał i mama się nie rozmysliła :evil_lol:
Poza tym dalej podgryza Inke i Brokata a Brokatowi trochę spokoju się należy. no i jak by ona została to malawaszka już by nigdy mamy na dt nie namówiła więc .... ) a to szczeniorek to szybko adopcyjne będzie.
Malawaszka a wiadomo cos o tym domku co pisałaś? będzie szansa na pa?

Edited by ania0112
Posted

Ja z moimi paszczakami, to sobie tylko tak marudze :evil_lol: to sa moje wspaniale chlopaki, ciamajdy, zboje, nieboraki, powsinogi, wszystkozercy, niszczyciele i co tam jeszcze ale sa i tak cudowni :loveu:

Posted

i już końcówka niedzielnych fotek :)
Jak mama woła - to stado biegnie! :)

koń biegnie w jedną a dziewczyny w drugą.. takie grzeczne :)

Znowu się futrujemy :) Mławaszka widzisz jak Brokat ładnie obserwuje? ah ten skupiony wzrok:loveu:

i czas na odpoczynek to tak aktywnym dniu:loveu:

Posted

Posiadanie własnego konia... zawsze to było marzenie w naszej rodzinie no ale taki koń to masa pieniędzy, utrzymanie tego to jeszcze więcej i trzeba mieć czas żeby jeździć regularnie ... poza tym Brokat się nie nadaje :) teraz jest lepiej ale rok temu jak koń szedł to Brokaty patrzył ale jak koń galopował to Brokat biegł na niego.. :) już pare razy trzeba było wszystkim zatrzymać jazdy bo Brokat chciał zaganiać konia :evil_lol: