Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']A ja zamiast na chate to na grządki z warzywami popatrzyłam i od razu myśl, że dużego psa bym tam za nic nie wydała chyba że najpierw by to ogrodzili :evil_lol: Na chate popatrzyłam przez Was hahaha

Zmiencie tytuł wątku ;)[/QUOTE]

co ma duży pies do grządek??

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dość dużo. Jak Deli przez nie przebiegnie to najwyżej szkodzika zrobi. Wyobraź sobie " przelot " niufa przez to :shake: Ja sobie wyobrażać nie muszę bo to widziałam, dlatego nie mam nic oprócz drzewek i krzewów na placu. No i rozdeptanego skalniaka :evil_lol: Już się poddałam i go przestałam reanimować...

Posted

hihihi chyba was tutaj ponosi z wyobraźnią :) Wróćmy do realiów czyli o 5 kg piesku :) a i owszem z psem można pracować - nawet trzeba ale nie zaczęłabym od grządek tylko od tego, że na stół się nie wchodzi :evil_lol:
i dużego psa też bym dała - poprostu kazałabym się pożegnać z grządkami :)

Posted

Śliczna mała kruszynka :loveu:
Fajnie, ze będzie miała koleżankę do zabawy co jakiś czas... i to taką którą się da potarmosić :p
Dzięki Monika za wrzucenie zdjęć bo ja nie miałam dojścia do komputera.. :)

Posted

[quote name='AnkaG']No jak widać biały pluszak fajny do zabawy.[/QUOTE]

tez o tym odrazu pomyslalam :cool3: nie ma to jak wlasny pluszak do zabawy.

Posted

[quote name='Pink']

Zamieszczone przez AnkaG
No jak widać biały pluszak fajny do zabawy.

tez o tym odrazu pomyslalam :cool3: nie ma to jak wlasny pluszak do zabawy.

No muszę się odezwać no. NIe da rady :)

Zgadzam sie;)

• 1 month later...
Posted

Mama wróciła i tak jak jej obiecano- info i zdjęcia o Delusi :)

Witam,Właśnie po weekendzie od Rodziców i tak jak obiecałem podsyłam kilka zdjęć Deli.Ogólnie Delka czuje się już jak u siebie. Na początku jak tylko była otworzona brama w momencie gdy Rodzice gdzieś wyjeżdżali to od razu wybiegała za ogrodzenie. Już się nauczyła, że nie może sama wybiegaći przy otwartej bramie w ogóle nie wychodzi za ogrodzie. W ciągu dnia najchętniej cały czas byłaby na dworze. Już do ogrodusię na tyle przyzwyczaiła, że biega i szczeka jak tylko ktoś przechodzi. Jest niezwykle czujna. I do tego jak jest na zewnątrz to na 5 minut nie siądzie, albo zaczepia żeby jej rzucać zabawkę albo sama biega jakszalona:)W domu się super zachowuje, jest czysta. Jak zostaje sama to nic nie broi. Czasem tylko buty przenosi ale ich nie gryzie.Dwa razy była na spacerze z Tatą w lesie, raz na smyczy drugi raz już bez. Idzie bardzo ładnie a przed wszystkim bardzo się słucha i jak nawet trochę za daleko do przodu wybiegnie to wystarczy raz powiedzieć i wraca szybciutko.W związku z tym, że w ciągu dnia non stop jest w ruchu to o 21 00 jest już na swoim fotelu i śpi:)Generalnie kochana sunia:) Rodzice są bardzo zadowoleni.