wilczy zew Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Pysia']A ja zamiast na chate to na grządki z warzywami popatrzyłam i od razu myśl, że dużego psa bym tam za nic nie wydała chyba że najpierw by to ogrodzili :evil_lol: Na chate popatrzyłam przez Was hahaha Zmiencie tytuł wątku ;)[/QUOTE] co ma duży pies do grządek?? Quote
wilczy zew Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 a tam,zaraz podepcze...poza tym można z psiakiem pracować aby tam nie latał,przeorganizować grządki... Quote
Pysia Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Dość dużo. Jak Deli przez nie przebiegnie to najwyżej szkodzika zrobi. Wyobraź sobie " przelot " niufa przez to :shake: Ja sobie wyobrażać nie muszę bo to widziałam, dlatego nie mam nic oprócz drzewek i krzewów na placu. No i rozdeptanego skalniaka :evil_lol: Już się poddałam i go przestałam reanimować... Quote
ania0112 Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 hihihi chyba was tutaj ponosi z wyobraźnią :) Wróćmy do realiów czyli o 5 kg piesku :) a i owszem z psem można pracować - nawet trzeba ale nie zaczęłabym od grządek tylko od tego, że na stół się nie wchodzi :evil_lol: i dużego psa też bym dała - poprostu kazałabym się pożegnać z grządkami :) Quote
AnkaG Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 :multi::multi::multi: Powodzenia Deli w nowym superowym domku :) Quote
Małgorzata Noga Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Powodzenia kochaniutka , bądz szczęśliwa i kochana :lol: Quote
malawaszka Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 nie mogę się napatrzeć jaka jest cudowna :loveu: z nowo poznana kolezanką Quote
Margi Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Panienka szczęśliwa.Nic dziwnego bo taka posesja jej się trafiła.Jest gdzie pobiegać i co powąchać. http://img707.imageshack.us/img707/5084/dsc01846qq.jpg na tym fotelu dopiero widać jaka to kruszynka No i koleżanka fajna. Quote
Poker Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Śliczne zdjęcia , bo i modelka śliczna. Ale ma rezydencję do dyspozycji.SUUUUUPER :multi: Quote
Saththa Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Alez super informacje ;) Piekna zielona trawa;) Quote
ania0112 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Śliczna mała kruszynka :loveu: Fajnie, ze będzie miała koleżankę do zabawy co jakiś czas... i to taką którą się da potarmosić :p Dzięki Monika za wrzucenie zdjęć bo ja nie miałam dojścia do komputera.. :) Quote
AnkaG Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 No jak widać biały pluszak fajny do zabawy. Na foteliku to takaaaaa malizna :) Quote
zerduszko Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ale wieści i fotasy :multi: Gdzie jest pies? :lol: http://img707.imageshack.us/img707/5084/dsc01846qq.jpg Quote
Pink Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='AnkaG']No jak widać biały pluszak fajny do zabawy.[/QUOTE] tez o tym odrazu pomyslalam :cool3: nie ma to jak wlasny pluszak do zabawy. Quote
Małgorzata Noga Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Ale piękna z niej panieneczka i widać po pyszczku jaka zadowolona :) Super !!! Szczęścia i dużo miłości życzymy :) Quote
Saththa Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Pink'] Zamieszczone przez AnkaG No jak widać biały pluszak fajny do zabawy. tez o tym odrazu pomyslalam :cool3: nie ma to jak wlasny pluszak do zabawy. No muszę się odezwać no. NIe da rady :) Zgadzam sie;) Quote
ania0112 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Mama wróciła i tak jak jej obiecano- info i zdjęcia o Delusi :) Witam,Właśnie po weekendzie od Rodziców i tak jak obiecałem podsyłam kilka zdjęć Deli.Ogólnie Delka czuje się już jak u siebie. Na początku jak tylko była otworzona brama w momencie gdy Rodzice gdzieś wyjeżdżali to od razu wybiegała za ogrodzenie. Już się nauczyła, że nie może sama wybiegaći przy otwartej bramie w ogóle nie wychodzi za ogrodzie. W ciągu dnia najchętniej cały czas byłaby na dworze. Już do ogrodusię na tyle przyzwyczaiła, że biega i szczeka jak tylko ktoś przechodzi. Jest niezwykle czujna. I do tego jak jest na zewnątrz to na 5 minut nie siądzie, albo zaczepia żeby jej rzucać zabawkę albo sama biega jakszalona:)W domu się super zachowuje, jest czysta. Jak zostaje sama to nic nie broi. Czasem tylko buty przenosi ale ich nie gryzie.Dwa razy była na spacerze z Tatą w lesie, raz na smyczy drugi raz już bez. Idzie bardzo ładnie a przed wszystkim bardzo się słucha i jak nawet trochę za daleko do przodu wybiegnie to wystarczy raz powiedzieć i wraca szybciutko.W związku z tym, że w ciągu dnia non stop jest w ruchu to o 21 00 jest już na swoim fotelu i śpi:)Generalnie kochana sunia:) Rodzice są bardzo zadowoleni. Quote
ania0112 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 i jeszcze filmik :) [video=youtube;EYWY8suSn_A]http://www.youtube.com/watch?v=EYWY8suSn_A&feature=em-upload_owner[/video] link do niego: http://www.youtube.com/watch?v=EYWY8suSn_A&feature=em-upload_owner Quote
Recommended Posts