Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo dzisiaj jest magiczna liczba 07.07.07. Własciwie miała być magiczna, wiele młodych par rezerwowało te date na ślub jużna dwa lata wczesniej. Teraz zaczeli odwoływać, bo okazało sie ze jednak nie jest dobrze aby były te 3 siódemki bo mogą przynieść pecha. I chyba coś w tym jest.
Wiec szukamy domku dla Bystrej z inną data, moze bedzie tym razem szcześliwsza. ;)

Posted

Właśnie w TV wypowiadali sie numerolodzy, ze trzy siódemki nie wróżą zwiazkowi nic dobrego, że taki zwiazek nie może się udać. Czyli od jutra szukamy domku.
No i jakis zgrabniejszy fryzjer by się przydał :eviltong:

Posted

Hej. Wam jestem w Warszawie więc nie moge zabardzo sie rozpisywać, bo nie u siebie. Dostalem dzisiaj kilka eskow od czoko. Napisała mi, że nie mogla wczesniej sie odezwac, ani na dogo ani przez eska :) Nie pisała poniewaz miała maly wypadek na koniu i znalazła sie w szpitalu. Ale jutro lub w poniedzialek bedzie weypisana. :) Spytała sie czy mogła to by być z ta sroda. Alke ona nie s\da rady przyjechac i do schronu przyjechałaby jej kolezanka. Czoko mówi, ze Bystra bierze napewno. Tylko, że musi proszić o pomoc w wysterylizowaniu jej - chodzi o fundusze. Co robimy?

Posted

Nie pisała poniewaz miała maly wypadek na koniu i znalazła sie w szpitalu.

Ale była aktywna na dogo, wiec jednak miała dostep do internetu.
Miała tez telefony i do Ciebie i do innych dogomaniaczek.
Bystra czekała do 7 lipca, czyli do dzisiaj. Czekała cały miesiac i to był bardzo długi czas aby załatwić dokumenty adopcyjne.
Na watku Bystrej odezwała się 27.06 od tego czasu nie było ani jednego postu, informacji, ani nie były załatwianie dokumenty adopcyjne. A na dogo Czoko była i pisała, jeszcze 1 lipca a aktywna była 5 lipca przed północa.
Trudno, widocznie nie do końca była przekonana o Bystrej.
Bystra zasługuje na domek i to szybko, ale napewno taki który ją weźmie od razu i pokocha bezwarunkowo. I taki szukamy.

Posted

Laluna, fyzurka Bystrej wygląda całkiem zgrabnie, psina chyba jeszcze wypiękniała. Teraz potrzeba jej jeszcze odpowiedzialnego opiekuna. ( Co do daty i związków to prawda u mnie też wichry zawiały ale nie ma tego złego...)

Posted

daga_27 napisał(a):
Własnie znalazlam dom dla Pinia, wiec mozecie szykowac Bystra do drogi ;-) i rozgladac sie za transportem.

To super, to sie Bystra ucieszy. No i mam nadzieje ze fryzjer zapewniony? :razz:

Iwop a co to za Pani?

Posted

Młoda facetka, która mieszka z narzeczonym i bardzo chciała Moruska. Znowu teraz się odezwała. Przyznam szczerze, ze dokładnie jej danych nie pamiętam ale przeciez i tak dom musiałby byc sprawdzony...
słuchajcie ja sadze, że w ogóle z adopcja bystrej to nie powinno byc klopotow. Morusek nie ma oka i zęby w złym stanie a ludzie po allegro i innych ogłoszeniach ciągle o niego wydzwaniali. Yona z dogo napisała taki tekst do ogłoszen, ze powalał na kolana...

wierze, że Bystra znajdzie szybko ODPOWIEDZIALNA osobe.:cool3:

Posted

Ja też sadze ze Bystra szybko znajdzie domek, bo jest sliczna i taka sznaucerkowata. Ale wolałabym aby to był domek sprawdzony i coby sie zdecydował nie dla tekstu, ale aby sie spodobała malutka.;)

Posted

daga_27 napisał(a):
fryzjer zapewniony bedzie :-)

Iskiera sie do fryza tez szykuje:cool3:

To moze umawiaj na dwa, bedzie znizka :eviltong:
Ide na watek transportowy moze ktos jedzie w tym kierunku

Posted

Dlaczego priv?:mad: Ja też chcę wiedzieć:placz: .
A ona wcale nie jest sznaucerkowata :angryy: To jest bichon pomorski :eviltong:
Pisałam Ci, że znałam już taką sunię w Gdańsku. Myslę, że w tych okolicach jest sporo psiaków w tym typie :roll: .

Posted

Kochane CIOTECZKI,zanotujcie sobie DOKLADNIE date i godzine,kiedy to weszlam na watek!!!! Nie mam zamiaru sie tlumaczyc,ze wyladowalam w szpitalu,ze niby nie dzwonilam do nikogo/bo nnie moglam,nie mialam telefonu/. Ze niby bylam caly czas na Dogo>>>/nie mialam wplywu na to,ze ktos korzysta z mojego komputera,tym bardziej,ze sie nie wylogowalam wczesniej!!!?/ JESTESCIE SUPEr W ocenie mojej osoby i wyszukiwaniu rzeczy,ktore nie maja zadnego znaczenia!!! Czy ja napisalam,ze nie mam zamiaru brac Bystrej? Chyba nie???!!! Czy ktoras z TYCH wszystkowiedzacych cioteczek zainteresowala sie KIEDYKOLWIEK moja obecna sunia-DELICJA???? Bo jakos nie widze tych osob na jej watku:shake: :shake: :shake: . Pisze,to co widze!!!

Posted

Czy ja napisalam,ze nie mam zamiaru brac Bystrej?

Czoko, do 1 lipca to Ty pisałas jeszcze na dogo. Byłaś bardzo aktywna w pisaniu postów wszedzie tylko nie u Bystrej. A przynajmniej mogłaś załatwić formalnosci papierowe zwiazane z adopcja. Miedzy czasie chciałaś adoptować Fidelka Romenki. Sytuacja Bystrej na tym tle wygladała bardzo niepewnie. Wiec skoro nei załatwiłaś dokumentó to miałaś chyba zbyt dużo wątpliwosci. Ale przecież juz wiesz o tym.