Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła do mnie pani w sprawie adopcji Moruska... Morusek zraczej znalazł domek więc posyłam jej zdjęcia Bystrej... Pani ma kota i pyta jaki jest stosunek suczki do kotów?
Z kim mam podac kontakt w razie czego bo ja jutro wyjeżdzam? a Może dam komus z was adres pani i sami napiszecie/ obiecałam, że wyśle wiadomości o Bystrej dzjeszcze dzisiaj:oops:

Posted

LALUNA napisał(a):
Aga Mazury bo ona ja zna A do kotów trudno wyczuć. Ale to mały pies po dwóch tygodniach zaprzyjaznia sie. Psy akceptuja własne koty

ja tez ją znam:roll:

Iwona już wysłałem maila do pani ;) Napisałem, że zaakceptuje koty, bo tak zazwyczaj jest...

Posted

iwop napisał(a):
Nie zapytałam...:oops: Ale prefiks telefonu - 32. Nie wiem jakie to miasto

Katowice?
Matusz wiem ze ja znasz, ale wiesz jakby co to z Aga trzeba bedzie formalnosci załatwiać ;)

Posted

Kobitki - zgłosiła się do mnie Pani, która mieszka za W-wą w dużym domu z ogrodem, ma nowofundlanda, który generalnie przebywa w ogrodzie, oraz dzieci - 11-latka i rocznego bobasa. Pani szuka pudelki głównie dla 11-letniego syna - podobno wrażliwy chłopiec, który marzy o takim właśnie psie, chciałby się nim opiekować, spać z nim w łóżku i mieć nieodłącznego przyjaciela (nowofundland niestety próbuje dominować chłopca).
Wyślę jej zdjęcia tej suni (ona to wprawdzie nie pudel, ale kudłata i urocza jest ;-)) - ale od razu, zanim dostanę od nich odpowiedź, mam pytanie: czy jest ktoś, kto jeździ po tej trasie do W-wy gdyby była potrzeba transportu? Bo Pani jest w domu, ale opiekuje się swoim bobasem i obawiam się, że z tego powodu może nie móc przyjechać do Ostródy osobiście...

PS. Zapomniałam o najważniejszym - przepraszam, jeśli nie doczytałam - czy sunia jest wysterylizowana?

Posted

Patch jezdzi co dwa tygodnie do Warszawy, nie wiem jak w wakacje, ale to był pewny transport ;)

Sunia nie jest wysterylizowana
No i trzeba uprzedzic Pania ze kazdy pies musi być ułożony i wychowany. Dziecko nie zawsze moze sprostac. Dlatego opiekunem musi być osoba dorosła, a dziecko moze uczestniczyć w tej opiece ale pod okiem dorosłego.