Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bystra mała sunia z Ostródy. Kiedy wejdziesz do jej klateczki, całą sobą pokazuje jak mocno kocha człowieka. Jak bardzo chce z nim być. Ogonek lata, dupeczka się kręci, jęzorek liże, cała psica sie kręci, aby pokazać jak bardzo jest szczęśliwa przy człowieku. Gdy ma człowieka obok siebie nic nie jest wazne, robi wszystko aby go zatrzymać i aby mu pokazać jakim jest szcześciem dla niej. Bystra ma trzy latka, może mniej bo ząbki bielutkie. W schronie jest od roku. Widać po nie j jak bardzo kocha człowieka, jaka jest radosna i bardzo chce pokazać całą soba że kocha ludzi :loveu:
Oto Bystra.
Fimik z Bystrą który mówi sam za siebie jaką cudną jest sunia i jak bardzo chce zwrócic uwage człowieka. To jest miłość bezwarunkowa, kocham, kocham, kocham :loveu:

http://www.zippyvideos.com/3340667996932516/zosia/

A tu kilka zdjeć Bystrej i to szelmowskie spojrzenie. Pokochaj mnie :lol:

Powiedz, weźmiesz mnie?

No bo przecież wziałeś mnie po cos na spacerek. Moze do nowego domku.

Och jaki świat jest piekny. Już zapomiałam ze jest tak piękny i zielony.

Poczekaj, nie ciagnij mnie, zobacz jaka zielona trawka

A ten patyczek, widziałes?

A ta mrówka, jak fajna, poczekaj lizne ją.

Oj jak fajnie mnie drapiesz, dobra, zostawie cały ten wspaniały świat, tylko mnie drapaj tak jeszcze, drapaj i nie przestawaj

To teraz mi powiedz, czy weźmiesz mnie do domku?

Popatrz mi w oczy i powiedz że mnie POKOCHAŁES JAK JA CIEBIE

I nie zostawiaj mnie w tej klatce bo ja kocham Ciebie, trawkę, patyczek i nawet tę mrówkę.

Tak bardzo Cię proszę NIE ZOSTAWIAJ MNIE, BO KIEDY ODCHODZISZ, JA PŁACZĘ BEZ CIEBIE :-(

Mijaja kolejne tygodnie. Ostrzygli mnie ładnie dla Ciebie. Tylko Ciebie nie ma. Dlaczego po mnie nie przychodzisz jeszcze :-(

Wspólny wątek psów ze schroniska w Ostródzie
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
zaraz mnie trafi!:angryy: Napisałam tu 3 posty i zniknęły!!!!!

laluna daj tekst i kontakt to zrobie allegro.

Tekscik na górze ;) i koniecznie link do filmiku. Daj najładniejsze zdjecia i kontakt wysyłam na priv .
Dzięki :loveu:

Posted

czoko123 napisał(a):
Slicznosci!!! A jaki ma charakter? I znowu Nastepna kudlaczka,szuka domku!!!

Charakter ma jak imię a do tego kocha ludzi i sama jest bardzo kochana. :lol:

Laluna swietne zdjecia a podpisy jeszcze lepsze :smile:

Tak jakoś same sie ułożyły a zdjecia robił Matusz, chłopak sie marnuje ;)

Posted

LALUNA napisał(a):
Tak jakoś same sie ułożyły a zdjecia robił Matusz, chłopak sie marnuje ;)

dzięki Laluna:lol: Ostróda to nie duże miasto... robię co mogę i co umiem ;)

Posted

Czemu,takie slodziaki trafiaja do schroniska?! czy ich poprzedni wlasciciele nie maja oczu,juz nie mowiac o ich sumieniu!!! Bystra,nieco przypomina owczarka nizinnego. Jutro dam ogloszenia do trojmiejskich Anonsow o adopcje suczki.Moze akurat ktos bedzie chcial taka sunie?

Posted

czoko123 napisał(a):
Czemu,takie slodziaki trafiaja do schroniska?! czy ich poprzedni wlasciciele nie maja oczu,juz nie mowiac o ich sumieniu!!! Bystra,nieco przypomina owczarka nizinnego. Jutro dam ogloszenia do trojmiejskich Anonsow o adopcje suczki.Moze akurat ktos bedzie chcial taka sunie?

Ogłaszaj gdzie mozesz. Wszystkie dane kontaktowe są na allegro

Posted

LALUNA napisał(a):
Bystra do góry. Matusz gdzie filmik z Bystra?:razz:

próbowałem dwa razy dodawać na you tube i jest za duży bo trwa prawie minute ;(;( i co ja mam teraz zrobić ???:roll::roll::roll:

Posted

próbowałem dwa razy dodawać na you tube i jest za duży bo trwa prawie minute ;(;( i co ja mam teraz zrobić ???:roll::roll::roll:

Zrób z filmu dwa filmiki :eviltong: