Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nom to za tydzień. Tylko jest problem ja nie bede mógł jej przywieć Bystra z Ostródy. No chyba, ze 6 i tu by przenocowała u kogoś :) Bo 7 wyjezdzam na cala sobotr :) Chyba, ze czoko zostaje to w poniedzialek bym jej w tedy przywiózł :)

Posted

[quote name='LALUNA']Tu tak cicho sie zrobiło? A przeciez Bystra ma za kilka dni jechać do Czoko. Czemu nikt nie odlicza dni?:razz:
Ja bardzo chętnie.
[SIZE="7"]6
Zieleń to kolor nadziei na happy end :loveu:
Czoko, gdzie jesteś ? :lol: :lol: :lol:

Posted

a ona jest taka wspaniala sunia... tak sie kreci i cieszy, serce mi sie kraje ze wciaz siedzi w schronie:-( wlasnie filmik z nia obejrzalam...
nawet sama bym kombinowala tu z jakim tymczasem tylko ze Mordzian...:shake: Mordzian jej nie polubi, bedzie zazdrosna....
Boze zmiluj sie i daj domek tej cudnej kudlateczce.... :modla:

Posted

Jak Czoko do 7 lipca Bystrej nie weźmie, to trzeba będzie pomyśleć co z kudłaczką, bo szkoda zeby mała marniała tam w schronie. Zbyt długo już tam jest. :shake:

Posted

LALUNA napisał(a):
Jak Czoko do 7 lipca Bystrej nie weźmie, to trzeba będzie pomyśleć co z kudłaczką, bo szkoda zeby mała marniała tam w schronie. Zbyt długo już tam jest. :shake:

Nom wiem :) Czekamy nadal na Czoko. !!