LALUNA Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 matusz5 napisał(a):Bystra dzisiaj była na spacerku ;) A gdzie fotki ze spacerku? :razz: Matusz a jak Bystra sie zachowuje do innych suczek ? Quote
Matusz Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 fotek nie ma bo nie mam chwilowo aparatu, siostra wzięła do Wawy... a Bystra z innymi suniami dogaduje sie bardzo dobrze :) Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Tego jeszcze do końca nie wiadomo :) Bystra była dzisiaj bardzo grzeczna na spacerku :) Quote
LALUNA Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Czoko napisała ze 7 lipca to juz za tydzien Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Nom to za tydzień. Tylko jest problem ja nie bede mógł jej przywieć Bystra z Ostródy. No chyba, ze 6 i tu by przenocowała u kogoś :) Bo 7 wyjezdzam na cala sobotr :) Chyba, ze czoko zostaje to w poniedzialek bym jej w tedy przywiózł :) Quote
LALUNA Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Tu tak cicho sie zrobiło? A przeciez Bystra ma za kilka dni jechać do Czoko. Czemu nikt nie odlicza dni?:razz: Quote
daga_27 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 no trzymam kciuki bardzo mocno. juz zostalo 6 dni do zabrania Bystrej przez Czoko. Quote
LALUNA Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Bystra spakowania? Formalności zalatwione ? :razz: Quote
sahara Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='LALUNA']Tu tak cicho sie zrobiło? A przeciez Bystra ma za kilka dni jechać do Czoko. Czemu nikt nie odlicza dni?:razz: Ja bardzo chętnie. [SIZE="7"]6 Zieleń to kolor nadziei na happy end :loveu: Czoko, gdzie jesteś ? :lol: :lol: :lol: Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No własnie niewiem. Czoko sie nie odzywa. Halo gdzie jesteś? Czoko co robimy? Hmmmmmmmmmm ... Quote
Dorothy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 na innych watkach sie odzywa :p przynajmniej widzialam jej wpisy z wczoraj Quote
Dorothy Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 a ona jest taka wspaniala sunia... tak sie kreci i cieszy, serce mi sie kraje ze wciaz siedzi w schronie:-( wlasnie filmik z nia obejrzalam... nawet sama bym kombinowala tu z jakim tymczasem tylko ze Mordzian...:shake: Mordzian jej nie polubi, bedzie zazdrosna.... Boze zmiluj sie i daj domek tej cudnej kudlateczce.... :modla: Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nom. Też widziałem, a tu cicho. Hmmm. Odezwij sie czoko, prosze :) Quote
LALUNA Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Jak Czoko do 7 lipca Bystrej nie weźmie, to trzeba będzie pomyśleć co z kudłaczką, bo szkoda zeby mała marniała tam w schronie. Zbyt długo już tam jest. :shake: Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 LALUNA napisał(a):Jak Czoko do 7 lipca Bystrej nie weźmie, to trzeba będzie pomyśleć co z kudłaczką, bo szkoda zeby mała marniała tam w schronie. Zbyt długo już tam jest. :shake: Nom wiem :) Czekamy nadal na Czoko. !! Quote
LALUNA Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Czekamy nadal na Czoko. !! To czekamy, w końcu jak miesiac to pełny miesiac. Quote
LALUNA Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 A my tu mamy nowy dzionek i jeszcze 5 dni :lol: Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A Czoko jak nie było to nie ma :angryy: Czoko odezwij sie !! :) Quote
Recommended Posts